Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Şiddetli geçimsizlik

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Kusura bakmayın böyle bir konu için. Biraz garbage gibi ama aklıma takıldı..
Şiddetli geçimsizlikteki şiddet hangi manada kullanılıyor. Yani kavga dövüşmü yoksa hiç geçinememe gibi bir şeymi?
Şiddetsiz geçimsizlik olurmu? Ha ilk dediğim önermeye göre ise olur. Dayak atmazlar birbirlerine ama geçinemezler. Diğer türlü biraz saçma oluyo..

Bide çok fazla bira beyne ve paticiğe zararlımıdır?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Mesaj tarihi:
Mesela bide şiddtli geçimlilik olayı var.. Çok fazla iyi geçinen insanlar için solenebilir bu laf.. Ben kocamla çok şiddetli geçiniyorum.. İlginç bişi olur tabii..
Bide ben kocamla çok şiddetli geçiniyorum. Yani hep şiddet vardır aramızda geçinirken. Enseye parmak, g.te şaplak gibi bişi sanırım..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.....
Radyo Anadolurock
Mesaj tarihi:
Şiddetli geçimsizlik iki kişinin hiç geçinememesi gibi bişey...Yani illaki tekme tokat birbirlerine girmelerine gerek yok.Geçinemiolar işte :)[signature][hline]Eğer kişi, akıllı ve çalışkan ise takdir et
Akıllı değil ama çalışkan ise dikkat et
Akıllı olupta tembel ise ikaz et
Hem akılsız, hem de tembel ise imha et...
  • Yeni Oluştur...