DoruK Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2011 bunu ben düşünmüştüm ama aileden birine yaptırmak sapıklık olur kendin de uygulayamazsın öyle bişi kemikıla söyleyin eter koklatıcı makine yapsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Mal said: her gördüğümde etlerle uyumak diye okuyorum. Aynen bende öyle okudum, sanırım banada eter lazım hala uyuyamadım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 size leydi gaga verelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Cinsellik uzmanları, orgazm sırasında salgılanan hormonların uykuya çabuk dalmayı sağladığını söylüyorlar. Uykudan önce sevişmek rahat bir uyku uyumanızı sağlayacaktır. kaynak : kadinca.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 etlerle uyumak diye okudum o_O Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Baktık sevişecek kimse yok en son onlarla uyucaz zaten. Ben bi kasaba kadar gideyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 bıçakla uyumak daha iyi gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 aquila said: Eterle uyuyan, noterle uyanir. Hadi hayirli gunler. ben buna gülcektim ne zaman aklımdaydı. kısmet bugüneymiş AHHAHAHAH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 eskide kaldı o. modası geçti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lord_Argos Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2011 Saat 5 oldu oysaki bugün 3 de uyumak istemiştim. Bana trick lazım nası şu saati erkene çekicem. Önerisi olan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar