Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

SmartPhone Tavsiyesi(1000 lira üstü)

stinger

Öne çıkan mesajlar

stinger said:

Ablama bugün xperia mini pro aldık. Ucuz uygun felan,güzelde. Ayrıca şunu farkettim klavye olayı hakkaten iş yapıyor. o yüzden HTC DESİRE Z de karar kıldım. Alınca buraya yazarım :)

HTC doğru karar. Hayırlı olsun şimdiden. Bu arada düz desire çıkalı 1.5 yıl olsa bile hala piyasadaki marka ve modellerin %95ini rahat tekmeliyor. Massallah telefonuma benm :)
Sosyal ağlarda paylaş

toggie said:

HD konusunda yorum var mı peki? Bugun birkac websitesine baktım indirimli fiyatlar falan gordum 1300 küsür liraya falan. Desire'dan iyidir herelde =P Kocaman ekranı cok cezbediyor.

HD gördüm kullandım. Büyük ekran isteyen birini fazla fazla tatmin edecek bi alet. eline alınca ben burdayım diyo. ses kalitesi malzeme kalitesi ekran vs herşey akıyo. sistem kullanılabilirlik hız süper. yani kısaca harika bir alet.

her gün yeni bi telefon duyuruluyo. her gün 10 tane yeni telefon çıkıyo. o yeni çıkanlara yetişilmez. hayatımda aldıım en kaliteli 2. şey bu HTC idi. HTC yi tek geçerim. smartphone da ilk düşünülmesi gereken marka.

kuzende sonynin o 1milyar küsürlük pahalı bi modeli var dokunmatik smart phone diye geçio. ama aslında bişi diil. telefonun ekranında işlem yapmak için resmen agresif davranmak gerekiyo. ekran dokunmatik değil vurmatik. öküz bildiin.

htc de ise yemin ediyorum ekrana dokuncakmış gibi yapman yeterli. hatta sırf denemek için şunu yaptım. parmağımı ekrana dokdurup 1 milim geri çektim, ekrana temasım yok. ama hala tuttuğum öğe seçili ve hareket ettiriyorum vs. alet seni hissediyo..

HD desire'a göre daha karizma duruyo ancak ben daha ufak teefon sevdiim için desireda karak kılmıştım.
Sosyal ağlarda paylaş

Telefonla uğraşmayı seviyorsan her türlü HTC, yok aldığım ilk günkü gibi kullanırım dersen iPhone gibin bişi al.
Uğraşmaktan kastım, HTCler user-modlara ve custom Rom'lara son derece elverişli bu yüzden genelde HTC kullananlar fabrika çıkış haliyle kullanmazlar, kullananların çoğunluğu da HTC rezalet, hiç memnun değilim der geçer :). HTC alırsan bilmen gereken en önemli site, xda-forums.com. Burda A'dan Z'ye telefonunla ilgili herşeyi öğrenebilirsin. Şeflerin yaptığı farklı Rom'ları deneyerek sana uygun olanı bulup telefonundan maksimum verim alabilirsin.
HTC HD2 Nandroid'den sevgilerle.

Not: HTC için çok acele etme derim, yeni modeller geliyor, çift çekirdekli, HD ekranlı fln.
Sosyal ağlarda paylaş

Darqainu said:

Benim ekran super amoled, disardaki isik miktarina gore ayarla kendini dedim daha da ellemedim ama yanimda arkadas hd`nin ekranini gormek icin gozune sokuyo aleti.Emin misin ekran isigina abanarak cozuleceginden ?

Bi de isletim sistemi updateleri yavas geliyo ya

cidden eminim. HTC ekranları SLCD, amoledden daha iyi. bizde de ortam ışığına göre ayarla ışığı mevzusu var ama biz onu kullanmıyoruz hiç. çünkü android sistemlerde ciddi bir pil sorunu var. o yüzden android kullanıcıların %60ı falan telefonu ışıksız kullanır. tabi gündüz vakti güneşli ortamda da bakarken öle elle falan kapatman gerekiyor.

benim de ışığım çok kısıktır. güneç tepemdeyken işim varsa direk ekran ortasında elimin altında ışık ayar düğmem var. basıyorum fullüyorum ışığı, rahat rahat görüyorum herşeyi :)
Sosyal ağlarda paylaş

Desire HD'ye baya baya kafam yattı. Yeni modeller gelecek diyorsunuz da ne zaman? Yurtdısında cıktı mı? Turkiye'ye ne zaman gelir? Varsa model ismi de yazarsanız ozelliklerine bakayım internetten, beklemeye deger mi bileyim :)

Yani bekleye bekleye omur boyu telefon, pc falan alamamak da var. O yuzden bi tanesini alıcam iste. Cook uzun zamandır kulustur telefonla idare ediyorum.

Desire HD'nin tek tırstıgım yanı boyutları. Yani hem cok guzel gorundugunu dusunuyorum, buyuk ekran inanılmaz keyifli olur. Hem de su anda kullandıgım tel minicik oldugundan acaba sıkıntı yasar mıyım diye dusunuyorum. Kotun cebinde ne kadar rahat durabilecek telefon :)

Neyse bi yerlerde gidip test etmem lazım aleti. Oyle daha kolay karar veririm herelde.
Sosyal ağlarda paylaş

fixmen said:

Telefonla uğraşmayı seviyorsan her türlü HTC, yok aldığım ilk günkü gibi kullanırım dersen iPhone gibin bişi al.
Uğraşmaktan kastım, HTCler user-modlara ve custom Rom'lara son derece elverişli bu yüzden genelde HTC kullananlar fabrika çıkış haliyle kullanmazlar, kullananların çoğunluğu da HTC rezalet, hiç memnun değilim der geçer :). HTC alırsan bilmen gereken en önemli site, xda-forums.com. Burda A'dan Z'ye telefonunla ilgili herşeyi öğrenebilirsin. Şeflerin yaptığı farklı Rom'ları deneyerek sana uygun olanı bulup telefonundan maksimum verim alabilirsin.
HTC HD2 Nandroid'den sevgilerle.

Not: HTC için çok acele etme derim, yeni modeller geliyor, çift çekirdekli, HD ekranlı fln.

Arkadaş çok haklı. HTC'leri kurcalamayacaksan almanın hiç gereği yok, gereksiz ayrıntılı gelir sana cihaz ve bayarsın. Bunlarla ilgili değilsen kesinlikle iPhone, o kadar para vermem diyorsan LG Optimus One öneririm.

edit : Samsung gerçekten çok kötü. 200TL civarı telefonları alınır sadece.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...