stinger Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Şu aralar bir smartphone almayı planlıyorum. 1000 ila -1500 arası bir telefon bakıyorum. Özellikle klavyeli telefonları merak ediyorum ne derece başarılılar? Mesela HTC Desire Z gibi . Tavsiyesi olan varsa buyursun gelsin :) . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 HTC desire kullanıyorum. Manyak alet. I4 halt etmiş. Desire HD de tavsiye ederim. Android + HTC olan herşeyi tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Aslında HTC Desire düşünüyorum. Ama HD ile Z arasında baya git gel yaşıyorum. Kayar kapaklı iyimidir kötümüdür bilemedim. Xperia ARC da hoş gibin. Çok kararsın kaldım bu işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Telefonda oynar aksan bozulmaya delaletir. Traş bıçağı değil ki bu. Bozulunca pis giydiriyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Arc'ı çok merak ediyorum, henüz kullanma fırsatı bulamadım, ama i4 alma çok ayağa düştü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nuki Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Birde çok yakın zamanda Galaxy S2 de çıkıcak onuda incele istersen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Samsung cep telefonlarına onyargılı bir adam olarak HTC almayı dusunuyorum ben de. Herkes Desire super telefon diyor ama 1.5 sene gecti cıkalı. Desire HD icin ne diyorsunuz? Ya da farklı bir model tavsiyesi olan var mı? Turkiye'de olmayan modelleri tavsiye etmeyin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ablama bugün xperia mini pro aldık. Ucuz uygun felan,güzelde. Ayrıca şunu farkettim klavye olayı hakkaten iş yapıyor. o yüzden HTC DESİRE Z de karar kıldım. Alınca buraya yazarım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Bunu al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 stinger said: Ablama bugün xperia mini pro aldık. Ucuz uygun felan,güzelde. Ayrıca şunu farkettim klavye olayı hakkaten iş yapıyor. o yüzden HTC DESİRE Z de karar kıldım. Alınca buraya yazarım :) HTC doğru karar. Hayırlı olsun şimdiden. Bu arada düz desire çıkalı 1.5 yıl olsa bile hala piyasadaki marka ve modellerin %95ini rahat tekmeliyor. Massallah telefonuma benm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 HD konusunda yorum var mı peki? Bugun birkac websitesine baktım indirimli fiyatlar falan gordum 1300 küsür liraya falan. Desire'dan iyidir herelde =P Kocaman ekranı cok cezbediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 HD arkadaşımda mevcut ama o da Arc ın çıkışına sabredemediğinden gidip aldı. Şimdi keşke bekleseydim diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 toggie said: HD konusunda yorum var mı peki? Bugun birkac websitesine baktım indirimli fiyatlar falan gordum 1300 küsür liraya falan. Desire'dan iyidir herelde =P Kocaman ekranı cok cezbediyor. HD gördüm kullandım. Büyük ekran isteyen birini fazla fazla tatmin edecek bi alet. eline alınca ben burdayım diyo. ses kalitesi malzeme kalitesi ekran vs herşey akıyo. sistem kullanılabilirlik hız süper. yani kısaca harika bir alet. her gün yeni bi telefon duyuruluyo. her gün 10 tane yeni telefon çıkıyo. o yeni çıkanlara yetişilmez. hayatımda aldıım en kaliteli 2. şey bu HTC idi. HTC yi tek geçerim. smartphone da ilk düşünülmesi gereken marka. kuzende sonynin o 1milyar küsürlük pahalı bi modeli var dokunmatik smart phone diye geçio. ama aslında bişi diil. telefonun ekranında işlem yapmak için resmen agresif davranmak gerekiyo. ekran dokunmatik değil vurmatik. öküz bildiin. htc de ise yemin ediyorum ekrana dokuncakmış gibi yapman yeterli. hatta sırf denemek için şunu yaptım. parmağımı ekrana dokdurup 1 milim geri çektim, ekrana temasım yok. ama hala tuttuğum öğe seçili ve hareket ettiriyorum vs. alet seni hissediyo.. HD desire'a göre daha karizma duruyo ancak ben daha ufak teefon sevdiim için desireda karak kılmıştım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 HD`nin ekrani guneste resmen gozukmuyor , gunduz gozuyle kullanamicagim tugla gibi telefon bana cazip gelmemisti kendi telefonumu alirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 ışığın tam açık olması gerek yoksa hiçbi telefonun ekranı güneşte görünmez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Benim ekran super amoled, disardaki isik miktarina gore ayarla kendini dedim daha da ellemedim ama yanimda arkadas hd`nin ekranini gormek icin gozune sokuyo aleti.Emin misin ekran isigina abanarak cozuleceginden ? Bi de isletim sistemi updateleri yavas geliyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 HTC Desire HD cidden iyi. iPhone almış olmasam alacağım tek marka HTC olur herhalde. Belki Arc. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Telefonla uğraşmayı seviyorsan her türlü HTC, yok aldığım ilk günkü gibi kullanırım dersen iPhone gibin bişi al. Uğraşmaktan kastım, HTCler user-modlara ve custom Rom'lara son derece elverişli bu yüzden genelde HTC kullananlar fabrika çıkış haliyle kullanmazlar, kullananların çoğunluğu da HTC rezalet, hiç memnun değilim der geçer :). HTC alırsan bilmen gereken en önemli site, xda-forums.com. Burda A'dan Z'ye telefonunla ilgili herşeyi öğrenebilirsin. Şeflerin yaptığı farklı Rom'ları deneyerek sana uygun olanı bulup telefonundan maksimum verim alabilirsin. HTC HD2 Nandroid'den sevgilerle. Not: HTC için çok acele etme derim, yeni modeller geliyor, çift çekirdekli, HD ekranlı fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Darqainu said: Benim ekran super amoled, disardaki isik miktarina gore ayarla kendini dedim daha da ellemedim ama yanimda arkadas hd`nin ekranini gormek icin gozune sokuyo aleti.Emin misin ekran isigina abanarak cozuleceginden ? Bi de isletim sistemi updateleri yavas geliyo ya cidden eminim. HTC ekranları SLCD, amoledden daha iyi. bizde de ortam ışığına göre ayarla ışığı mevzusu var ama biz onu kullanmıyoruz hiç. çünkü android sistemlerde ciddi bir pil sorunu var. o yüzden android kullanıcıların %60ı falan telefonu ışıksız kullanır. tabi gündüz vakti güneşli ortamda da bakarken öle elle falan kapatman gerekiyor. benim de ışığım çok kısıktır. güneç tepemdeyken işim varsa direk ekran ortasında elimin altında ışık ayar düğmem var. basıyorum fullüyorum ışığı, rahat rahat görüyorum herşeyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Eh tercih meselesi tabi isin sonunda.Ben nexus s'i begenip almistim arkadasim ve siz de htc'ye inanmissiniz ki iyi marka zaten.Ben genel olarak telefonun boyutlarini ve update beklememeyi, duruma gore mecburen rom kullanmamayi arti gordum kendim icin:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Samsung'lardan bariz nefret ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Desire HD'ye baya baya kafam yattı. Yeni modeller gelecek diyorsunuz da ne zaman? Yurtdısında cıktı mı? Turkiye'ye ne zaman gelir? Varsa model ismi de yazarsanız ozelliklerine bakayım internetten, beklemeye deger mi bileyim :) Yani bekleye bekleye omur boyu telefon, pc falan alamamak da var. O yuzden bi tanesini alıcam iste. Cook uzun zamandır kulustur telefonla idare ediyorum. Desire HD'nin tek tırstıgım yanı boyutları. Yani hem cok guzel gorundugunu dusunuyorum, buyuk ekran inanılmaz keyifli olur. Hem de su anda kullandıgım tel minicik oldugundan acaba sıkıntı yasar mıyım diye dusunuyorum. Kotun cebinde ne kadar rahat durabilecek telefon :) Neyse bi yerlerde gidip test etmem lazım aleti. Oyle daha kolay karar veririm herelde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 fixmen said: Telefonla uğraşmayı seviyorsan her türlü HTC, yok aldığım ilk günkü gibi kullanırım dersen iPhone gibin bişi al. Uğraşmaktan kastım, HTCler user-modlara ve custom Rom'lara son derece elverişli bu yüzden genelde HTC kullananlar fabrika çıkış haliyle kullanmazlar, kullananların çoğunluğu da HTC rezalet, hiç memnun değilim der geçer :). HTC alırsan bilmen gereken en önemli site, xda-forums.com. Burda A'dan Z'ye telefonunla ilgili herşeyi öğrenebilirsin. Şeflerin yaptığı farklı Rom'ları deneyerek sana uygun olanı bulup telefonundan maksimum verim alabilirsin. HTC HD2 Nandroid'den sevgilerle. Not: HTC için çok acele etme derim, yeni modeller geliyor, çift çekirdekli, HD ekranlı fln. Arkadaş çok haklı. HTC'leri kurcalamayacaksan almanın hiç gereği yok, gereksiz ayrıntılı gelir sana cihaz ve bayarsın. Bunlarla ilgili değilsen kesinlikle iPhone, o kadar para vermem diyorsan LG Optimus One öneririm. edit : Samsung gerçekten çok kötü. 200TL civarı telefonları alınır sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stinger Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Sonunda telefon satın aldım. Ama ne diye gittik ne aldık bende şaştım. Desire Z felan bakarkene gittik HTC Incredable S aldım geldim. Ama alet hakkaten süper. Tasarımı olsun özellikleri olsun baya hoş bir smartphone. Kurcaladıkça daha da bilgi veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 bende yarın alıcam inredible s biraz anlatsana ne eksiği vs si var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar