SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 3 gün önce ps3 televizyon falan aldım. Bugün Mortal Kombatı açarken böyle ilk başta görüntü gelmedi, o intro kısmını atlayıp direk press start falan geldi neyse kapadım açtım, o anda farkettim görüntü biraz karıncalı. Dedim acaba televizyonun hdmi girişinde mi sorun var, farklı bir girişe taktım işte oldu herşey gayet güzel çalışıyo, bu sefer de 2 dkda bir bi kaç saniyeliğine görüntü gidip gelmeye başladı. Neyse biraz oynadım o şekilde story modedayım. Tam ilk maçı kazandım görüntü gitti geldi, sonra bi baktım kazanmamışım, canlarımız yarım falan. Geri aldı heralde biraz ama sonra rakip bi kazandı ve retry ekranı çıktı yani sanki 2 maç ard arda karşımdaki adam kazanmış gibi oldu. Halbuki daha 1 maç yapmıştım. sorun nerdedir sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 enteresanmış :) cd mi problemli acaba dicem.başka bir oyun oyna dene derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Şu anda belirli aralıklarla görüntü gidip geliyo ama hala retry ekranında hiç ileri geri falan almadı. Başka oyun deniyorum şimdi. Önce psn şimdi bu vallahi hevesim kursağımda kaldı, çok sinirim bozuldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 başka oyunda da oluyor mu onu dene.olmuyorsa mortal combat sıkıntılı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 format Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 assassins creedde de gitti görüntü 5 6 sn sonra geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 5 6 dk da 1 kere gitti, mortal kombatta 2 dk da bi gidiyodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 müzik dinlerkende gitti geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 televizyon sıkıntılı olmasın. bi herşeyi baştan cıkar tak.televizyon ayarlarına filan bak.ps3ü kapat hani bilgisayarda ikende monitör gidip gelir ya bazen.o tarz bişi hreahlde game modeu aç kapalıysa skartla takılıysa cıkarıp 3 kabloyu takıp dene ismini unuttum ne deniodu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yok abi naptıysam olmadı, hdmi olmayan connectorle bağlamayı denicem şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silverhoof Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 tv de buyuk ıhtımalle sorun bence iyice emin ol ondan sonra çak bi iade Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ya ilk baştaki o garip geri alma sorunu falan story modedanmış, herkesle ardarda dövüştüğümüz biyer var 1er round. ilginç bi yanı kalmadı yani sorunun. Bu arada o scart gibi olan şeyle bağladım hiçbir sorun çıkmadı yarım saattir oynuyoum. Sorun hdmi da yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kabloda mı yoksa televizyonda mı acaba bide bu var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 sorunun ps3ün hdmi ında olma olaslığı nedir sizce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 patlar o kaççççç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 %50 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kablo patlaktır büyük ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar