Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Motorola SB6120E DOCSIS 3.0 + wireless router/ap ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Selam,

Basliktaki modem i aliyorum, yanina kaliteli bir router/ap almak istiyorum. Bayadir bu aletlere uzak kaldim, kim ne durumda bilmiyorum, ne almak lazim marka/seri ?
Mesaj tarihi:
turksat altyapisinda su anda docsis 3 protokoluyle alakali bi sikinti varmis, kisa surede cozeceklerini iddia ediyorlardi. Esh sorun yasamisti kisa sure once, o daha detayli yazar gorurse. tabi sirf bunun icin docsis 3 modemden vazgecilmez ama belki alimi ertelenebilicek bi durumsa diye soyluyorum.

router ise 2.4ghz/5ghz mixed yayin yapabilen bi modem olmasi mantikli olur, linksys E serisi, dlink ve asus son donem network urunleri cok basarili.
Mesaj tarihi:
Ben DOCSIS spec lerine yabanciyim, vakit ayirip okuyamadim daha. Soyle primitive bir soru sorsam, docsis 3.0 spec comply eden bir cihaz, 2.0 i da comply eder anlamina gelirmi?

Docsis 3.0 cihaz alirsam, 2.0 lar servis alirken benim alamama ihtimalim var mi?
Mesaj tarihi:
tum docsis versiyonlari bi oncekilere geri uyumlu, fakat bunu nasil oluyorda tanimlayamiyorlar, docsis 3 modemi sistemden docsis2 calistiramiyorlar bilmiyorum. belki esh e bilgi veren teknisyenin eksik bilgisinden oturudur boyle algilamamis olmamizin sebebi.
Mesaj tarihi:
Anladim, saolasin.

Son bir soru; Hepsiburada soyle bir pair var,
http://www.hepsiburada.com/Liste/motorola-sb6120-docsis-30-uydunet-modemtp-link-tl-wr740n-access-point/ProductDetails.aspx?productId=bd20153&categoryId=3009802

Yada,

Basliktaki modem ve;
http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=410&productid=bd100593

Siparis vericem simdi cevaba gore :)
Mesaj tarihi:
Ben 2002'den beri aynı kablo modemi kullanıyorum, bi iki sene önce yanına bi ASUS WL-520gU aldım, gayet memnunum. Wireless performansı çok kaliteli değil diye tahmin ediyorum ama üç tarafı ahşapla kaplı, bilemiyorum yani.

Yakın zamanda bi de firmware güncellemesi yapıp DD-WRT kurdum süper oldu.
  • Yeni Oluştur...