Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 İngilterenin Kurtuluş Savaşı sırasında çift taraflı oynayıp Türklere ve yunanlılara silah sattığı bilinmektedir daha doğrusu ingiliz silah tüccarlarının[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 unity burda hakli canim almanlar ve balkan devletleri icin gecerli o titreme[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Khirsah, 29 August 2003 21:08 tarihinde demiş ki: İngilterenin Kurtuluş Savaşı sırasında çift taraflı oynayıp Türklere ve yunanlılara silah sattığı bilinmektedir daha doğrusu ingiliz silah tüccarlarının[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! ne kadar ? bir sandik iki sandik ? kurtulus savasinda turk kuvvetlerinin cephanesini ve cephanesini uretecek malzemeleri saglayan ulke sscb idi. o gunlerde turkiyeyi ileride sovyet bir ulkeye donusecegini umduklarindan destekliyor, ALTIN hibe ediyorlardi kamyonlarla. mustafa kemal da politik bir manevrayla isler kemale erinceye kadar hic sesini cikarmadi, cok onemli ve degerli olan bu destegin gelmesini saglamaya devam etti. ankara hukumeti mukerrer olarak ust duzey elci gonderdi moskovaya. hangi tuccar denk getirse, mogadisulu bile olsa, eger becerebilirse satardi iki tarafa da silah. onemli olan bunun bir devlet politikasi olarak ve sonucu etkileyecek miktarda olup olmadigidir.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Çok hoş valla yazdıkların fizban. Başlıkla ilgili şunu söylemek istiyorum: Türkler neden sevilsin?[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 abi oyle baslik olur mu? o zaman almanlar neden sevilsin? beni almanlari sevmem icin bi sebep soyle, 2 dunya savasini da cikarttilar diye mi? bu dusunce sistemi ile bi yere varamayiz. devlet politikalari vs. yuzunden halklari birbirine dusman etmenin veya sevdirmenin-sevdirmemenin bir anlami yok. unity ye katildigim ender noktalardan biridir yani bu :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Phalanx_ Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 TUrkler neden sevilmez? Cünkü bu soru soruldugunda hemen herkezi cok ezdik kraldık dedikleri ıcın (: Beyler geçmişte güclüymüsüz falan filanda gelecege bakmak yerıne bunlarla ovunursek tabı sevılmeyız. Öyle düşünürsek her ulusun dünyaya hükmettigi bir dönem wardır. türkler-osmanlı fransızlar-napolyon zamanı italyanlar - roma imp yunan rum - bizans almanlar - roma germen ve 2.dünya savası oncesı ingilizler - amerika avusturalya britanya ve hındıstanı somurge alınca araplar - islam imp endulus emevileri mogollar - golden horde gördügünüz gibi bi cok devlet zamanıdna güclenmiştir yanı bunu tutup ta bızden baska basa basa söyleyen yoktur (. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elexa Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 kimsenin turklerden korktuu yoq be objektif bi awrupali gozuyle dusunursek turklerin "amele" olduunu dusunmememiz olasi olmaz.hani olr ya eziq cocuk wardir sana gelr bole salakca geyikler yapar cewre yapmaya calisir ama cok belli eder sende yuz wermek istemessin baktin olmuyo la deget hadi sittir dersin ya..biz o eziq cocuuz iste yuz werirlerse bokunu cikarirs simarmialim istiolarki raatca somurulelim yanii politika Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2003 Wanderer bak ustam.Ben başlığa yanıt olarak söyledim bunu. Türkler neden sevilsin ki? Sevmeleri için bi sebep söyle. İnsanların zayıf noktalarını sömürebilme dışında tabi :)[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 almanlari neden sevelim? amerikalilari neden sevelim? araplari neden sevelim? ... sonu gelmez bunun :) herkes de kendince birilerini sevmemek icin sebep bulur yani amac oysa. onun icin pek dogru degil gibi geliyor boyle dusunmek.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning [Bu mesaj wanderer1985 tarafından 31 August 2003 11:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2003 said: Phalanx_, 31 August 2003 00:15 tarihinde demiş ki: TUrkler neden sevilmez? Cünkü bu soru soruldugunda hemen herkezi cok ezdik kraldık dedikleri ıcın (: Beyler geçmişte güclüymüsüz falan filanda gelecege bakmak yerıne bunlarla ovunursek tabı sevılmeyız. Öyle düşünürsek her ulusun dünyaya hükmettigi bir dönem wardır. türkler-osmanlı fransızlar-napolyon zamanı italyanlar - roma imp yunan rum - bizans almanlar - roma germen ve 2.dünya savası oncesı ingilizler - amerika avusturalya britanya ve hındıstanı somurge alınca araplar - islam imp endulus emevileri mogollar - golden horde gördügünüz gibi bi cok devlet zamanıdna güclenmiştir yanı bunu tutup ta bızden baska basa basa söyleyen yoktur (. pek dogru pek dogru.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Kim ne derse desin bana saçma geliyo başlık. Türkler neden sevilmezz !! demiş adam. Türkçe katili vatandaş.("?" ile "!" arasındaki farkı bilmiyo sanırım.) Ya sevmeleri mi gerekiyo yani? Zorla sevin bizi mi diyecen adamlara? Sevmek zorunda değil ki. Bize ne?[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik [Bu mesaj DraculaVigorous tarafından 06 September 2003 05:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DraculaVigorous Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Şimdi biri çıkarmış ve şöyle dermiş: -"E sevilmeyen biziz.Nasıl bize ne?" Sonra da ben koparım.[hline]Dracula Mager[Humanity] Cesur Yurek = Ulrich Honorsword,WhiteOne [Army of Freedom] Herşey Moonglow içindi... Nasıl imza seviyoruz?-Paticik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Unity Sana sadece tarihi okuman için değil sadece yazıdaki anlamı kendi ilkelerine göre değil tarafsız okuyup yorum yapmanı rica ediceğim saygılarımla..[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity100 Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 ne demek istedigin acik degil. yaptigim yorum zaten tarafsiz.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Phalanx_, 31 August 2003 00:15 tarihinde demiş ki: TUrkler neden sevilmez? Cünkü bu soru soruldugunda hemen herkezi cok ezdik kraldık dedikleri ıcın (: Beyler geçmişte güclüymüsüz falan filanda gelecege bakmak yerıne bunlarla ovunursek tabı sevılmeyız. Öyle düşünürsek her ulusun dünyaya hükmettigi bir dönem wardır. türkler-osmanlı fransızlar-napolyon zamanı italyanlar - roma imp yunan rum - bizans almanlar - roma germen ve 2.dünya savası oncesı ingilizler - amerika avusturalya britanya ve hındıstanı somurge alınca araplar - islam imp endulus emevileri mogollar - golden horde gördügünüz gibi bi cok devlet zamanıdna güclenmiştir yanı bunu tutup ta bızden baska basa basa söyleyen yoktur (. +1 geçmişle yaşayacağımıza gelecekle yaşamak gerek. açıkçası osmanlı umrumda bile değil ben tc vatandaşıyım osmanlı değil. bunun dışında türkler neden sevilmez sorusunda wandererın örnekelrine katılıyorum. her ırka baktığında sevmemek için sebep bulabilirsin. bu soru da aynısı. amerika neden sevilmez alman enden sevilmez ingiliz neden sevilmez bulgar neden sevilmez vs vs ama işin gerçeği de şu ki sorunun olduğu ülkeler genelde sevilmez. yani ülke politikası o halkın genelini de etkiliyor. örneğin yunanlılar ermeniler kürtler amerikalılar toplumun geneli tarafından pek sevilmez ama toplumun aynı geneli hayatında belki de koreyi 4-5 kere tv de duymasına rağmen geçmişte yaşananlardan dolayı diğer ülkelere göre daha çok sever olayın osmanlıyla filan alakası az. tabiki hala osmanlı ile tcyi baba oğul tutanlar olacaktır ama bunu artık aşmalıyız. türkieyeyi yeterince tanıtabilirsek bu sorun aşılacaktır. yani demek istediğim şu. vatandaş kendi ülkesi asla hata yapmaz hep doğru olan bizi diye düşündüğü için politik olaylarda karşı ülkelere sevgisizlik doğuyor. biliyorum kendimi pek iyi ifade edemedim eheh ama olsun anlaşılır inşallah :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 forumun başından beri şunları söylüyodum herkes laf atıyodu nedense şimdi insanlar birden akıllandılar :o[hline]Bir çöpümüz var diye heryerin çöp kokmasına ben de karşıyım! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2003 said: Nukem_Verite, 06 September 2003 15:48 tarihinde demiş ki: ben seviyorum türkleri heheufhad abi kopardin :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2003 ne oluy lam espiri hırsızı o benim espirim :yapma: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2003 hehe bende noluyo diyorum o espiriyi önceki sayfalarda bi kere daha yapmamışmıydı bu adam diye :-p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Unclecan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2003 Turkler sevilmez teshisi ancak siyasi alanda dogrudur.Insan gibi insan olani herkes sever. Disarida Turk ayagina yatip sadece doner ve lahmacun salonu acip Avrupada Turkum diyip ayaginda sipidak terlik amele amele kari kesersen tabi kimse Turkleri sevmez ama bence Turkler siyasi alanda gozonunde bulundurulmazlar cunku bi siyasi gecmisimiz yoktur. Insanlarin kanli reformlar,ihtilalerden sonra ulastiklari yere biz bigunde gelince tabi sonuc olarak milletimiz bunu hazmedemedi ve tabiki lider diye Ismet Inonu'den sonra bi tane adam gibi adam gelmedi hep cahil adamlari basa gecirdik sonunda da buraya cikip yine sebep olarak kendimize bok attik bence burdaki topic "Turkleri benligimizi degistirmeden diger uluslara nasil kanitlariz veya kanitlamamiz gerekli mi?" olmaliydi. Benim boyle bir soruya cevabim ise evet kanitlamamiz gerekli ve sarttir bunu da ancak sectigimiz insanlarin kalitesiyle ortaya koyabiliriz yani bi kasimpasali veya bi cobanla tabi dunyada sevilmeyiz ayrica dunya duzeninde sevgi diye bisey yoktur menfaat diye bisey vardir bunuda belirtmeden gecemiycem[hline]Playing the king in my kingdom!!! [Bu mesaj Unclecan tarafından 21 September 2003 04:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Numb Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2003 Arkadaşlar neden bu kadar taraflısınız anlayamıyorum. Eğitimsiz kültürsüz adamlar getirildi başa demişsiniz. nasıl bir kıstassa bu.. neyse bişey demiyorum. herkes kendince kültürlü zaten.[hline]Love is an act of blood and i'm bleeding. DiMarziolu Strat Squier satılıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulbringer Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2003 Numb +1.sonsuz.[hline]§Tanrıdan önce karanlık vardı...§ What if God was one of us Just a slob like one of us Just a stranger on the bus Trying to make His way home .................................................... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GuNBoX Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 8, 2003 Bo$una soylenmemi$ turk un dostu turktur diye...[hline]Batıdan batar Güneş;karanlık basar birazdan. Gece gölgeleri çöker,kapı açılır o zaman, Pencereden sızar ışık,etrafı aydınlatır. Korkmayın kara kızılağaçtan!Kır söğüt zararsızdır! Korkmayın ne kökten,ne daldan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 bide Silvio var bizim basbakanin kankisi zuah. bide o sevio heralde. kankigiller :D berlusconi & tayyip[hline]ben almiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hasansemre Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 14, 2003 Gunbox sana sonuna kadar katılıyorum Türkün Türkten başka dostu yoktur!(kim sölemiş bunu bilemicem ama telif hakkı yoksa alabilirmiyim.)Eğer Atatürk söylediyse çok büyük ayıp ettim şimdiden özür dilerim.[hline]hasanSemre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar