TheSilver Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 evet olabilir joni kanı içeriz biraz :hrr:
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2003 Türkler tarih boyunca sevilmezler çünkü 1.si en başta dunyadaki en kalabalık kavimler bizimmiş bir zamanlar göç oldugu zaman ABD dahil her yere gitmişiz ki biz avrupaya ilk gittigimizde avrupa magra cagındaymış Tekerlegi bulan ilk türklerdir ve tam olarak dünyadaki her olaya bir şekilde yön vermişizdir kızıldereliler türk kökenlidir şamanistik yapılari ve günümüzdeki paleantolojik bulguları türklere uymaktadır savaş yapıları ve yaşam tarzlarıda. şimdi nefret konusuna gelelim en başından ilk olarak dünya tarihindeki en büyük imparatorlugu biz yıktık kavimler göçüne biz sebep olduk ki roma bizim yüzümüzden ikiye ayrıldı bilindigi üzere ABD üstü kapalı olarak günümüzün roma imp oldugunu iddea etmektedir Batı romayı yıkılma eşigine kadar Atilla getirdiki hala avrupada çocukları yemegini yemessen türkler/hunlar gelir diye korkuturlar. sonra ilk çagı biz kapattık ondan sonra selçuklular olarak hırıstıyanlıgın son kalelerinden olan kutsal bizans imp yıprattık ve Osm olarak kutsal şehir istanbulu aldık ve bir çağ daha kapattık Feodalite bizim yuzumuzden yıkıldı yoksa dunyada buyuk imp olmıycaktı akdenizi tamamen alarak eski ticaret yollarına el koyduk bizim yuzumuzden yeni ticaret yolları aradılar ve gemicilik gelişti onlara barutu biz ogrettik haçlı seferlerinde gelen herkesi dagıttık ve milyonlarca kişi anadoluda canını verdi biz ne de olsa güçlüyüz diye hiç diplomasi kasmadik sadece agresifite kullandık dunyada super güç olarak en uzun süre kalan millet biziz ne zaman güçlensek milyonlarca hiristiyan öldü barış asla gelmez denen ortadoguya barışı biz getirdik ve biz gidince savaşlar yine başladı hırıstıyanların cogunun nefret ettıgı yahudileri iki defa soykırımdan kurtardık ama ne yazıkkı dini duygulara yenik düşüp bize karşı birleşmiş kurtların arasında dişleri dokuk kurt gibi kaldık bizi parçaladılar çünkü dünyada bir eşi daha olmayan tek şehir ve cografya bizimdi bizi parçaladılar ve her seferınde savaşta kazanıp masa başında kaybettik amaçları bizim soyumuzu dunydan kaldırmaktı cunkı bızı bir tehtid olarak göruyorlardı bir anka kuşu gibi her seferinde kendi kendimizi yakıp kullerımızden yenıden dogduk ve enteresandır dunyada en çok devlet kuran milletiz ve kurdugumuz milletlerin hiçbirini düşman yıkmamıştır hep kendimiz kurup kendimiz yıktık osmanlı son zamanında turkler artık bıttı dedıklerı donemde osmanlıyı yıkıp Turkıye cumhurıyetını kurmakla kalmayıp yenılmez denılen orduları yendık avrupa yı şaşırtıp kaldık artık savaş kazanamaz denen bir millet savaş kazanmakla kalmamış tum düşmanı kovmuştu bu da yetmedi 10 yıl ıcınde ulkeyı 200 yıl ılerı goturduk ne sefaletlerden nerelere geldık ve şu anda tum dunya bılıyorkı Turkler anadoludan çıkmıycak ayrıca bu kadar genc bir devlet olarak bolgedekı en guclu ekonomiye sahıbız dunyadakı en genç nufus bızım ve bu avrupayı korkutuyor cunku avrupa gun gectıkce yaşlanıyor bölgemizdeki en ğüçlü devletiz dunyada ABD den sonra en ğüçlü roduya sahibiz ki amerikanın bizden üstünlügü disiplin veya iyiş savaşmaları degıl teknolojılerıdır dunyada denızaltı yapabılen 14 ulkeden bırıyız kara hava ve denız kuvvetlerı cok buyuk caydırıcı unsur oluşturuyor ve bolgedekı tek güç biziz Genel kurmay başkanının resmi bir açıklamasına gör yunanistanın karşımızda 13 saatlik işi anca var yani 13 saat içinde tum yunanistanı ele gecirebilicek güçteyiz ama ne yazıkkı diplomasi konusunda çok zayıfız ABD bizi o yuzden istemiyor eskiden ABD nin hayali Turkıyeyi kendi kalesi yapmaktı bölgedeki kılıcı gibi sovyetler birliginin onune dikmekti israil in güçlenmesi ve sovyetlerin dagılmasıyla ve ABD ye kukla olmıycagımızı dolaylı yollardan soylememizle bu planlarından vazgectiler ve şu an bizi bölgede tehtid olarak görmekteler ayrıca bazı kişilerde ABD en son turkıyeye saldırıcak dıyor bu da çok komik daha viyetnam gibi bizim askeri guucumuzun yuzde 20 sıne bıle anca sahıp olan bır ulkede rezıl olan ABD nın turkıyeyle savaşa gırıcek ne maddı gucu var nede askerı gucu dıplomatık yonunu soylemıyorum bıle turkeyı seven de ulke cok su anda ABD nın turkıyeye acacagı bır savas japonya çin avrupa birligi ve çeşitli orta dogu ulkelerini ayaga kaldırabılıcegı gıbı ABD ye karşı suren buyuk nefretın dahada katlanacagını ve tum dunyanın ABD ye karşı birleşme ihtimalinide gozler onune suruyor ama bu bırleşme askerı olmaz[hline]Just as somethings can be right and useless at the same time Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır
montezaus Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2003 Bunda almancılarında etkisi var aslında, çünkü onlar yurtdışında bizi temsil eden ilk grup. Bunu başka bi topic altında yazmıştım ama buraya da koyuyorum nitekim çok alakalı --- Almanyaya gidenler genelde doğuda yaşayan ve tarımla uğraşan kesimdi ve çoğuda (malesef) kendilerini hiç mi hiç geliştirmeden, geldikleri kişilerle takılarak, almanlara yabancı olarak bakarak yaşadılar. Dolayısıyla alman toplumuyla alakaları kesildi ve milliyetçi doldurmalarla çoğuyla kukla gibi oynandı. Bu üstteki tarihi bi gerçektir. Ayrıca alman hocalarım var. Bi tanesiyle geyik yaparken ne die geldiniz hocam karşınıza bizim gibi haytaların çıkıcağını hiç mi tahmin etmediniz gibilerinden bişi dedik ve kadın anlatmaya başladı: "Burada konsolosluktan teklif geldiğinde kaale bile almadım. Annem beni küççükken 'seni türklere yedirtirim' diye korkuturdu beni çoğu zaman ( istemediği bişi yaptığımda). Bu önyargıyı güçlendiren şey gördüğüm türklerdi. Çoğu birlikte yaşıyordu. Teklonjiden felan anlamayan, neredeyse çağ dışı kişilerdi. Aralarından çıkanlar genelden bizden bile daha iyidi. Ama onun dışındaki türk kadınları gözlerine kadar çarşaflı, erkekler iri göbekli, pala bıyıklı dönercilerdi. Aslında çoğu kalın kafalı ve hiçbirşeyle ilgisi olmayan, çağdışı, kin besleyen tiplerdi...." Burda evet şöyle bir şey var "seni türk barbarlara veririm" Bunun nedeni şu sanırım. Biz avrupaya hakimdik (osmanlı olarak, ne kadar osmanlı türk olmasına karşı türküm demeyen, türkleri küçümseyen bi imp. olsada- bunu sora konuşuruz). İngiltere fransa vs. ülkeler bizimle ezeli rakip gibiydi ancak biz malüp olduk. Rusyanın soğuk savaştan çıktığındaki, almanların blitzkriegten sonrası düştüğü durum gibi bizde barbar olarak tanıtıldık. Almanya daha sonrası avrupa birliğini kurarak (frans. la) imajını düzeltti, rusya kendisinin farklı yanlarını gösterdi ancak biz imajı düzeltmek için hiçbişi yapmadık. Sonuçta imajımız iran, ırak suriye gibi kaldı. İngiltere başbakanı tony blairın da türkiyeyi bile içimize alıyoruz ab olarak demeside işte bu yüzden dostlar --- Bide kanuni ile veziri arasındaki şu diyalog yüzünden bizi aptal yerine koyuyor olabilirler: --- Kanuni: Amerika diye bi kıta çıkmış, nedersin işgal edelimmi Vezir: Padişahım bu soruyu sorduğunuz için sizi ayıplıyorum, Amerikayı işgal etsek neye yarar allah aşkına bin yaşayın hemi güldürdünüz şimdi beni. --- Sevgiler,[hline]*http://www.milliyet.com.tr/2001/02/23/yasam/yas03a.html adresine bakar ve kopar* PFC. Deolanthe Cleavis 215th Heavy Infantry Hell Raiser's Human - Ranger Imperial Guard ( www.imperial-guard.net ) Star Wars: Galaxies --- Diaboli virtus in umbust est
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 gecen yahoo da chat yapiyordum satasiyorlardi ben turkum diyince bende turkce harbiden turkun turkden baska dostu yokmus yazim biri cikti turkce ben turkleri severem yazdi. ahha diye guldum sen kimsin diye. men azerbajcan liyam dedi. orda koptum zaten . sanki azerbaycan turk degil :)[hline]ALI G. MY BITCH
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2003 Türkleri sevmiyorlar diye zırlayıp duruyorsunuz olabilir bende uyuz olduğum ülkelerde yaşayanlara sataaşıyorum yani iki kişi sataştı diye Türkiyeden herkez nefret ediyor anlamına gelmez sevende var sevmeyende yani mesela antalyada turist patlaması yaşanıyor bu insanlar sizce böyle nefret edilen bir ülkeye gelirmi abartıyorsunuz iki ırkçı salağı görüp sizde hepsi bizden nefret ediyor diyorsunuz onların iki ameleyi görüp bütün bir ulusu o iki salağın davranışlarıyla deyerlendirmesi gibi.
quamor Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2003 bak sonra ben demistim ki sevmiyorsunuz ama her yaz burda tatil yapiyorsunuz demistim bana dedigi cevap suydu aynen " Turkey is a cheap country ahahah poor turks" . dedi ve cogu kiside gecmisdeki ezikliklerinin egosunu tatmin etmeye bu yollarla calisiyo.[hline]ALI G. MY BITCH
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2003 baska bir ulkeyi ve de icindeki insanlari "o ulkedeki insanlari sevmiyorum zaten" gibi bir ifadeyle sevmemek, kokusmus beyinli olmak demektir. ne bizden nefret ediyolar, ne de bize bayiliyolar. bizi iplemiyolar ki bizi sevmesinler. siz simdi endonezyali insanlardan nefret ediyormusunuz? yoo. iplemiyosunuz ki. ama abd lilieri sevmeyen cok kisi tanirim ben. bana sorarsaniz bu sadece kendini tatmin etmek. yok abdliler salakmis yok abdliler oymus buymus. tobe[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 euheuhe annamadıgım bişiy var.Tarih boyunca türklerin dünya üzerinde büyük bir etkisi vardır.Avrupa avrupa olali surda 100 sene bile olmassken koskoca osmanlı 700 yıldır vardı 3kıta 7denize hakim olan bir toplulugu bende hristiyan olsam bende sevmem bizden korktukları için eger bizden korkmasalar bugün Hiçbir yardımda bulunmazlar artı olarak bizim askeri gücümüzün altında kalmaktan korkmaların türk askerinin inatçı ve gözü kara olması onları korkutuyor.Ve bu nedenle tek barbar diye bizii anarla söle bişiy anlatayım; Çanakkale Savası sonrası Fransız Subay Ülerine Şöle Konusur; Subay:Efendim Türkler inanılmaz bi inada sahip onları bu şekilde yenmemiz imkansız Komutan:Bizim silahlarımız daha neden yenilelim Subay:Efendim sanırım herşey silahla bitmiyor.Türkler hiç korkmadan saldırıyor.Ve üstüne üstlük her her mermi sesinde bir askerimizi kaybediyoruz türkleri burdan almak imkansız... Evt bunları söler Bi başka hikayede Kore ile ilgilidir. Kuzey Korenin GÜney Koreye Savas açmasından sonra ABD bölgeye barış gücü olarak gider.Fakat Kuzey Kore ABD güçlerine saldırır.Ve ABD askerleri arada kalır birçok zahiyat vermeye başlar ABD birçok ülkeden yardım istemsine ragmen Tek asker göndermeyi kabul eden ülke Türkiye olur Ve ne ilginçtirki yine o barbar dedikleri türkler Kuzey koreyi Güney Koreden atar ABD askerlerini kurtarır.Peki şimdi size son bişiy neden güney koreliler Türkleri severde ABD lileri sevmez Çok bsit ABD hiçbir varlık gösteremezken savasın bitmesinden sonra orda birçok üs kurar hiçbir hakkı yokken ama O barbar dedigi Türk askeri aynen döner Bence Ülkemize haksızlık yapılıyor.Bugün ABD tarihi olmadıgı için okullarında Osmanlı anlatırlıken siz kalkmış Saçma sapan seylerden bahsediyorsunuz.[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Arkadaslar Son bişiy daha;Madem güçsüzüz neden Afrikadaki birçok ülke asyadaki birçok ülke askerleri Türk Komutanları tarafından egitiliyor Bugün Irak savasında bile ABD kendi amatörlügünün altında eziliyor.Sizler Siyaset ile Askeri Gücü karıştırmışsınız Peşkeş çekmeyi yapan Türk Ordusu deil Hükümetlerdir.Ülkemi seviyorum Tarihimle Gurur duyorum Dünyada 250 Milyon türk oldugu sanılmaktadır.Unutmayın Bir Türk Tüm Dünyaya bedeldir.[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Bu Ülke Topraklarına Yüzyıllardır Saldırıyorlar Ve hala ayaktayız tüm avrupa saldırdı tüm dostlar arkdan vurduda yıkamadı bu ülke şimdimi yıkılıcak unutmayın sizler inanmasanız bile ben inanıyorum ve hep inanıcam tıpki Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk Gibi...[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc [Bu mesaj DIEMASTER tarafından 24 August 2003 03:34 tarihinde değiştirilmiştir]
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2003 evet. avrupanin gecmisi sadece 100 senelik. canakkale savasinda fransizlar her mermi sesinde bir askerlerini kaybettiler. ama turkler kaybetmediler. o yuzden savasta her iki tarafin da kaybi kabaca ESIT degildir zaten. ayrica koreye de amerika gitti, bi de biz gittik, bizden baska kimse asker gondermedi. orada zaten birlesmis milletler karariyla avustralya, belcika, kanada, kolombiya, danimarka, etiyopya, fransa, yunanistan, hindistan, italya, luksemburg, hollanda, yeni zellanda, norvec, filipinler, guney afrika, guney kore, isvec, tayland, ingiltere savasmadi, ama sadece biz asker gonderdik amerikanin yanina. herkesi de silip supurup koreden attik 1 MILYON KOMUNIST CINLIYI sadece 1 topcu tugayiyla. benim surekli turklerle ilgili soylenenleri elestirdigimi soyleyen arkadaslar vardi. bir baksinlar su duruma da yeniden bi dusunsunler bakalim surekli boyle savlar atilirken ortaya surekli elestirmemek mumkun mu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 türkler neden sevilmez geyiğini bırakmalıyız,avrupada yada amerikada geri kafalı insanlar olabilir ama bu bizim büyük kitleler tarafında sevilmediğimiz anlamına gelmez avrupanın tarihi 100 seneyi geçmiyomu?bidaha düşünün bence[hline]less talk,more glock! infected, 30 July 2003 23:02 tarihinde demiş ki: yaşım 15 bi adam daldı o da hafifçe dokundu yani [Bu mesaj DoGMeaT tarafından 24 August 2003 10:42 tarihinde değiştirilmiştir]
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 ehe evet diemaster sen de uctukca ucmussun. oraya bir tek biz gitmedik. ama orada 14000 kusur askerle dorduncu buyuk guc oldugumuz da bir gercektir. internette bile biraz arastirma yaparsaniz o savasta turkiyenin asker gonderen siradan ulkelerden farkli bir rol oynadigini gorursunuz. (kunuri savasi vs.) ha oradaki birlik bizim olmasa baska bi ulkeden olsa bu olur muydu, yine de olabilirdi. ama bir gerceklik var ki bu olmus ve bunu yapan biziz.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Jadelith Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 diemaster lol naptin be gulum.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc.
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 arkdaslar konuyu kapatın çünkü türkleri avrupada seveni var sevmeyeni insanına gör degişio eger biz sevilmesek bugün bu kadar yabancı ülkemizi ziyaret eder.Tarihi yerlemizi dolaşır ülkemize para yatırırmıydı :D *KOPAR*[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2003 said: wanderer1985, 24 August 2003 10:54 tarihinde demiş ki: ehe evet diemaster sen de uctukca ucmussun. oraya bir tek biz gitmedik. ama orada 14000 kusur askerle dorduncu buyuk guc oldugumuz da bir gercektir. internette bile biraz arastirma yaparsaniz o savasta turkiyenin asker gonderen siradan ulkelerden farkli bir rol oynadigini gorursunuz. (kunuri savasi vs.) ha oradaki birlik bizim olmasa baska bi ulkeden olsa bu olur muydu, yine de olabilirdi. ama bir gerceklik var ki bu olmus ve bunu yapan biziz.[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Bence yapazdı çünkü korelilerde gerilla taktigi ile savastı ABD ve birçok ülke bu taktige karşı savunamsızdı ama Türk ordusuda aynı taktige aynı cevabı verdi.[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc
TheSilver Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 tamam belki ucuz olduğu için geliyor harbiden hepsi bizden nefret ediyordur ozaman buraya gelen adama yanıldığını göstermek bize kalıyor adam gelirken bizden hoşlanmıyorsa bu ön yargıdan diyelim ama giderken hala hoşlanmıyorsa bu biraz düşünülmesi gereken birşey.
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2003 said: Jadelith, 24 August 2003 14:10 tarihinde demiş ki: diemaster lol naptin be gulum.[hline]All characters in this forum are fictitious. Any resemblance to actual persons, living or dead, is purely coincidental. All paticik characters, character names, and the distinctive likenesses thereof are trademarks owned by Paticik Inc. Parçaladım :D[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc
Soulbringer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2003 Türkler her yönüyle Tarih boyunca bilegi zor bükülen bir ulus olmuştur.Bu yönleriyle koskoca İngiltere sayılıcak konsülleri bile titretmiştir.Yani buna kısaca şunu diyoruz... Kuyruk acısı olanlar Türkleri sevmez... Ve eğerki Türk ulusu gözlerini daha da açarsa önlerinde hiç bir engel olmayacağı kanaatindeyim.Çünki taşıdığı kan ne yenilme nede boyundur altına girme genleri taşıyor... Sadece Özgürlük taşıyan bir genin evlatlarında bu dayatmalar sonuçsuz kalıyor ayrıca öbür konuyu kaçırmışım ordan da bir ekleme sunayım Baya çarptırılırak anlatılmış Kürtler tevratta yok hatta Zeburda da yok...Cünki kürtler yerleşik olmadığı gibi belirli bir dünya düzeninde ne ulusları nede bir anlatıları mevcut...Doğrudur 140 bin e yakın kelime iceren sozlukleri vardır.Ama hic bir avrupali onlari ne dost nede bir anlamda devlet olarak gormemiştir ki. Tarihin hiç bir yerinde de yerleri geçmemiştir. Hah peki şimdi neden geçiyor diyor iseniz sadece şunu demek isterim Haçlıların daima bir tek amacı olmuştur.Hristiyan toplumunun egemenliği...Ama hem hristiyan olmayıp hemde güçlü olabilen sayılı devletler arasında başı Türkiye cekiyor böylelikle ; Türklerin arasındaki bölünmezliği bu gibi eski kökeninde anlatıları ve tarihleri yerleşik olmayan toplumları harekete geçirirek iç bir kaosla herkese boyun eğdirmekle yapıcağına inanıyor... Ama Ne kürt ne de bir başka toplumu sevdiğinden değil bu işten en büyük payı alıcağından bu tip oyunlarla düzeneklerle bir yere gelmeye çalışıyor.Hah şimdi diyeceksiniz sen Milliyetcisin... Alakasız ben doğru olanın doğru anlamda kullanılıcağından yanayım.Ayrıca bir yanlışı tarihi safsatalarla süslemek gerçekten emek ister ve güzel bir yalan parodisi de bunu noktalar ama bir söz vardır ;''Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...'' ki doğru bu yakında o çok Türklere laf eden toplumlar yeniden mülteci olarak geri dönücekler.Feodalite düzenden beri hep böyle olmuştur ve olucaktır.Avrupa daima boyundurluk girişiminde bulunup ayaklandırıcaktır ve yine sonuçsuz olucaktır.Tabi burda en cok zararı bilinçsiz böyle yalanları savuranlar çekicektir... Saygılarımla Soulbringer[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....†
DIEMASTER Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Soulbringer, 27 August 2003 14:13 tarihinde demiş ki: Türkler her yönüyle Tarih boyunca bilegi zor bükülen bir ulus olmuştur.Bu yönleriyle koskoca İngiltere sayılıcak konsülleri bile titretmiştir.Yani buna kısaca şunu diyoruz... Kuyruk acısı olanlar Türkleri sevmez... Ve eğerki Türk ulusu gözlerini daha da açarsa önlerinde hiç bir engel olmayacağı kanaatindeyim.Çünki taşıdığı kan ne yenilme nede boyundur altına girme genleri taşıyor... Sadece Özgürlük taşıyan bir genin evlatlarında bu dayatmalar sonuçsuz kalıyor ayrıca öbür konuyu kaçırmışım ordan da bir ekleme sunayım Baya çarptırılırak anlatılmış Kürtler tevratta yok hatta Zeburda da yok...Cünki kürtler yerleşik olmadığı gibi belirli bir dünya düzeninde ne ulusları nede bir anlatıları mevcut...Doğrudur 140 bin e yakın kelime iceren sozlukleri vardır.Ama hic bir avrupali onlari ne dost nede bir anlamda devlet olarak gormemiştir ki. Tarihin hiç bir yerinde de yerleri geçmemiştir. Hah peki şimdi neden geçiyor diyor iseniz sadece şunu demek isterim Haçlıların daima bir tek amacı olmuştur.Hristiyan toplumunun egemenliği...Ama hem hristiyan olmayıp hemde güçlü olabilen sayılı devletler arasında başı Türkiye cekiyor böylelikle ; Türklerin arasındaki bölünmezliği bu gibi eski kökeninde anlatıları ve tarihleri yerleşik olmayan toplumları harekete geçirirek iç bir kaosla herkese boyun eğdirmekle yapıcağına inanıyor... Ama Ne kürt ne de bir başka toplumu sevdiğinden değil bu işten en büyük payı alıcağından bu tip oyunlarla düzeneklerle bir yere gelmeye çalışıyor.Hah şimdi diyeceksiniz sen Milliyetcisin... Alakasız ben doğru olanın doğru anlamda kullanılıcağından yanayım.Ayrıca bir yanlışı tarihi safsatalarla süslemek gerçekten emek ister ve güzel bir yalan parodisi de bunu noktalar ama bir söz vardır ;''Yalancının mumu yatsıya kadar yanar...'' ki doğru bu yakında o çok Türklere laf eden toplumlar yeniden mülteci olarak geri dönücekler.Feodalite düzenden beri hep böyle olmuştur ve olucaktır.Avrupa daima boyundurluk girişiminde bulunup ayaklandırıcaktır ve yine sonuçsuz olucaktır.Tabi burda en cok zararı bilinçsiz böyle yalanları savuranlar çekicektir... Saygılarımla Soulbringer[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† Helal bea sonunda biri dedi :D[hline] --Darkworld Uo Admin-- _____DIEMASTER______ www.darkworlduo.tr.cx www.darkworlduo.gen.tr.tc www.darkworlduo.com.tr.tc
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: DIEMASTER, 24 August 2003 03:25 tarihinde demiş ki: euheuhe annamadıgım bişiy var.Tarih boyunca türklerin dünya üzerinde büyük bir etkisi vardır.Avrupa avrupa olali surda 100 sene bile olmassken koskoca osmanlı 700 yıldır vardı bu nasi tarih bilgisi ? avusturalyayi turkler mi kesfetti ? yeni zelandayi ? dunyanin cevresini ilk kim dolasti karabucali taka reis mi macellan mi ? hangi yuz yil ? 1900 yilindan beri mi avrupa buyuk isler yapiyor ?[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 said: Soulbringer, 27 August 2003 14:13 tarihinde demiş ki: Türkler her yönüyle Tarih boyunca bilegi zor bükülen bir ulus olmuştur.Bu yönleriyle koskoca İngiltere sayılıcak konsülleri bile titretmiştir.Yani buna kısaca şunu diyoruz... Kuyruk acısı olanlar Türkleri sevmez...Saygılarımla Soulbringer[hline]†Tanrıdan önce karanlık vardı....† ben de bunu anlamiyorum iste. `filancayi titretmistir`. yahu adam neden titresin senden ? ingiltere demissin ustelik. sanki baska hickimseyle savasmiyorlar da, hic mucadele gormediler de ucbucuk aticaklar.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
wanderer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 1450- 1600 arasindan bahsediyor sanirim. gerisinde zaten birak titretmeyi titriyoduk da :P[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning
Khirsah Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Aslında düşünürdek İngilizler Türklerle nerdeyse hiç savaşmadı,bi ortadoğuda orda arapları satın aldılar,Mısırı koruma davasın aldılar,bi de Çanakkale Savaşında varlardı orda da sömürge askerleri öldü.Adamlar nerdeyse hiçbirşey yapmadan süper güç olmanın verdiği olayla İstanbula falan hakim olduklar sonra Yunanı savaştırdılar türkler karşı yunanlılar yenilince de Türklere silah sattılar Türkler kazanınca da Musul karşılığında Boğazlar ve İstanbuldan çekildiler hepsi bu....YAni ingilizleri titretmiş olmamız imkansız adamlar osmanlıyı sömürecekleri kadar sömürdüler yüksek faizli kredilerle sonra da giderken Musul gibi dünyanın en zengin petrol yataklarından biri karşılıoğında çekildiler üstelik bi de çift taraflı oynayarak silah satışından büyük gelirler elde ettiler,kısacası kaymağı yiyip çekip gittiler.Aslında asıl kıvranan,onların politikalarından zarar gören Türkler olmuştur[hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
unity100 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2003 ingiltere birinci dunya savasinin hemen arefesinde de ondan hemen sonra da silah satmadi. hayir bi yandan osmanlinin 1460-1699 arasini dahi dusunsek, ingilizleri neden, nasi titretsin. ya da fransizlari ? adamlar hacli seferleri yapmis, yuzyillardir surekli birbiriyle savasiyor. ustelik adamlar daha once vikinglerle karsilastilar. titretme olayinda bir turk bir vikingle bas edemez. girdikleri hicbir koyden herkesi oldurup, tum kadinlara tecavuz edip sonra oldurmeden cikmadilar. oyle bir durum olmustu ki artik viking gemileri gorununce ufukta koyler hemen bosaliyordu avrupada. adamlar boyle canilerle savasmis, gelip hemen turklere bakip titriycekler. ha belki sirptir kosovalidir yok bulgardir cekinmistir turkler geliyor diye. ama 17. yuzyilda bati avupada genc soylularin savas gormesi icin avusturyaya turklere karsi savasmak icin gonderilmesi moda olmustu.[hline]referanslar : www.mizzah.com www.tokaci.com(oscommerce customization) turkiye.bookturkey.com aaa bunu unutmusum pek severim: www.bookturkey.com
Öne çıkan mesajlar