MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Arkadaşlar, görüyorumki herkes bir oyun sunucusu olsada oynasak diyor(herhangi bir oyun için) Şimdi ben ve bir kaç kafadar arkadaşım olursa çok ufağından online gaming'e girişeceğiz. Türkiyede sunucusu olmayan oyunlar için.. Gelelim konumuza, biziz daha önümüzde bir süreç var. Eğer bir kaç kişi aranızda toplanırsanız ve bana özelden iletişime geçerseniz, 1 günlük falan o oyunun sunucusunu açabilirim. Böylece hem online gaming'e girişene kadar oyunlar ve sunucudaki performansı konusunda daha fiziksel veriler elime geçmiş olur. Hemde o anlık sizin oyun ihtiyacınız giderilmiş olur.. Mesela unreal tournament.. Şimdi önemli olan, o bahsedilen oyunun server dosyalrını nereden indirebileceğimi bana söylemeniz. (kazaa torrent veya bit ftp) Bana gerekli linkler ve bilgilerle gelirseniz açarım. Bu sadece bir öneri..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bi jedi academy sunucusu fena olmazdı hani..[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Şu an çekiyorum sunucuya oyunu sn de 250 kb ile 1 saat sonra biticek dedicated server patchinide çektim bakalım.. Yanlız oynuyacak adam lazım hatalrı falan soyleyecek..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ftp://212.98.241.78:6931/cekiyovalla.jpg Save target as..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 oyun v1.1 olsun 2 sunucu lazım 1 free for all 1 duel 2 sunucu olanağı yoksa duel olsun harita olarak da bespin streets olsun (FFA için ise rift sanctuary) force disabled lightsaber only yanlız sunucu da şu komutları aktif hale getirmek lazım, dedicated da nasıl oluyor bilmem de normalde sadece konsolu açıp yazıyorsun forcetoggle 1 forcetoggle 15 forcetoggle 16 oynayacak kişi çok rahat bulursun, sırf paticikden bile sunucuyu tıka basa doldurmak için yeterli oyuncu sayısı çıkar diye düşünüyorum[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead [Bu mesaj arcane tarafından 11 Eylül 2004 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben katılırımda kurulacaksa söyleyin yükleyip patchleyeyim :)[signature][hline][b]''Nindyn vel'uss malar xuil phindaren zhal'la lor ulu uk uktan 'udtila naut doera natha phindar. Ka dos l'inya verve wund l' rendan l' rendan mziln l'inyan wund dos.'' [Bu mesaj Ardeth tarafından 11 Eylül 2004 13:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 mame serverı süper olurdu[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Yahu jedi yok bende. Olsa oynardım :([signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Movie Battlesın serverini kurabilirsen tadindan yenmez..[signature][hline]Cehaiy Djartes(Eclipse) Master Bounty Hunter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Drizzt- Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 jk manyagiyim server olursa 24 saat kalirim :D[signature][hline]Drizzt Do'Urden... mail:[email protected] icq:259253851 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 UNREAL HERŞEYİ yaparım ut server'ı icin :) ut sade ut olsun bide :) masterful de 20 fark ara ile botlara vermekten sıkıldım inhuman a gecicem :) sonra godlike[signature][hline]hö? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 JA için bende varım ama her dakka gelemem öss var hehe[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Oyunu yükledim fakat bende yok oyun. Bana yardımcı olmanız gerekmekte . Yani serverını doğrumu açtım manasında...[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 unreal tournament güzel olabilir.ama 2003-04 olanından değil en eski tournament.[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 önce serverın ipsini falan vermen lazım ki doğru mu yaptın anlayabilelim.[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ut olursa ben bile girebililrim[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 212.98.241.78:29070 Duel açtım 16 kişi sınırı var lightsaber only forcetoggle ları ole yaptım force disbled olayınıda yaptım Yanlız haritayı nası yapıcam anlamadım. Server açık bi deneyin.. map mp/ffa1 diye bişi var conf dosyasında.. bunu nasıl yapmalıyım?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bizim şu an çok fazla hattımız var.. Fakat, makine sorunumuz var. Yeni rack kiralarsak online gaminge tam olarak girişicez. Hatta sorunumuz yok hiç bir şekilde.. Eğer bir makine kaldırırsa şu an ut'yi onuda bu makinede açabilirim. Zaten kaç sunucuya kadar kaldırabilecek gormemde lazım..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 map mp/ffa4 olarak değiştirirsen rift sanctuary açılır ben giremedim, başka denemiş olan var mı ? serverı göremedi oyun.[signature][hline]It seems funny to me How fucked things can be Everytime I get ahead I feel more dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Şimdi deneyebilirmisin?[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Unreal Tournament açabilirmisiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Freelancer fena olmaz hatta kurulumu çok basit onlarca mod var çok zevkli pvp oluyordu. nwn sunucusu super olur tribes sunucuda güzel olur[signature][hline][b]God! Cover my back![u] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Biride server konusunda artık cevap yazsa diyorum.[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar