Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Clone tool ile yaptığım olay:)

Chemical

Öne çıkan mesajlar

Valla biraz sürdü ama deydi
Bonecrusher bayılıcak
orijinal hali

Editlediim halii

Nappim böyle güzel resimleri yazılarla sıcp batırmasalarmış:)[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur

[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2004 20:15 tarihinde değiştirilmiştir]

Sosyal ağlarda paylaş

bu ne lan ikiside aynı?[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

iyi bak :) alttarafta yazilar yok
basta kesikmiş gibi gözüktü bende?= sonadüzeldi[signature][hline]
Captain of the Amarr Battleship Vampire / Member of Dreamsmiths
"Who wants to live forever?"

[Bu mesaj Creel tarafından 08 Eylül 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

abi fark var arada göremiyonmu[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Sosyal ağlarda paylaş

nesini cropladık be:)
1 2 pizel olabilir
Ya clone tool mool da kuyruğu sıfırdan çizmek kolay olmuyo yani[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur

[Bu mesaj Chemical tarafından 08 Eylül 2004 20:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

yanlış resim oymuştun chemical şimdi düzeldi aynı resimden koymuşsun 2 tane

olmuş güzel olmuş:)[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir.
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Sosyal ağlarda paylaş

alaaah horaceden de baravo aldık (baravo tropikal meyve gibi hoş bişi sanırım) daha ne:)[signature][hline]megafonun hastasıyım parazitin kıralıyım yoldakileri kaçırırım sinyal tuşuna abanırım ben yol magandasıyım en sağ şeritte sürat yaparım yol çizgileri ile işim olmaz önümdekini sallar sollar yukarlar aşağılarım hyper cubeye soksanız 4. boyutta aşarım erkek adam ayağını gazdan çekmez erkek adam frene basmaz erkek adam debriyajı kullanmaz erkek adam vitesi takar dişlileri parçalar palatalara zıçar patinaj atar
durur
Sosyal ağlarda paylaş

Ellerine sağlık... Çok güzel olmuş...[signature][hline]Beynini Yedirmek İsteyen Tıklasın...

xueshen, 13 Ağustos 2004 01:42 tarihinde demiş ki:
heheheheh ben 190 pingle combo yapmış adamım hehehhee

Head, 31 Temmuz 2004 21:09 tarihinde demiş ki:
bana araba çarpmıştı
böyle fırfır dönüp düşmüştüm.
kolam da düşmüştü
kalkıp kolam nerde lan demiştim.
sürücünün sinirleri bozulmuştu küfür etmişti
sonra esnaf geldi sen çocuğa ne küfür ediyosun diye
dövdüler bunu ayaküstü.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...