Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 T.C.Maltepe Üniversitesi İletişim Fakültesi Radio-Sinema-Televizyon Bölümü'nün bir öğrencisi oldum bende :) Ayy feci heyecanlıyım.Okul'un ilk gününü fln hayal edemiyorum ya :D Bu arada ayın 23'ünde sınav varmış.Artık katlancaz giricez :( Şans dileyin bari arkadaşlar...[signature][hline]MSN : [email protected]Radio eXiLe WJeXiLe UO Shard Staff Member| ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Benim bir arkadaşımda orada .. Bu sene girdi oda..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Ya acaip pahalı yapmış namussuzlar ama deli oldum kayıt olurken. Milletin paralarını fln makine gibi sayıyorlar. Valla acıdım bizimkilere :( Keşke devlet olsaydı ama nasip değilmiş :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hmmm, hayırlı olsun kaç paraki seneliğ =?[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
civciv Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 . [Bu mesaj civciv tarafından 12 Eylül 2004 03:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Aa evet merak ettim. bzimki solememişti ne kadar olduunu ne kadar abi? ayıp olmaz korkma..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Hazırlık 10 Milyar sanırım. Normal sınıflar 12.5 Milyar. Hazırlık okumassam iyidir.İşte sınav var.Babamada yazık yani (o parayla araba alıcam :D )[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Tebrikler ve başarılar laistcim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Eyvallah gurbanlar. Ya ben şeyi düşünemiyorum.Hatırladığım kadarı ile 5-6 Maltepe Üniversite'li adamla forumlar üzerinden tartışmıştık.Hatta küfürleştik sanırım MSN'den. [spo1=Düşünsenize...]Kantine gidiyorum,adamlar beni görüyorlar.Dalıyorlar fln mauahuah.[/spo][signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Laistragon sen liseyi marmara kolejinde mi okudun?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young oh yeaah tikkysi: "Fuck you anuna Koyim!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bişey sorucam sen sahilyolundaki okuldamısın yoksa yukardakinde mi? bide ben kayıt olurken sordular hazırlık istiyomusun diye ben hayır dedim.[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 vay vay hayırlı olsun biz biz univestelyiz biz :) hayırlı olsun :)[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Sensible, 12 Eylül 2004 06:48 tarihinde demiş ki: Laistragon sen liseyi marmara kolejinde mi okudun? Hayır,Şenesenevler Lisesi mezunuyum.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: canbir, 12 Eylül 2004 12:01 tarihinde demiş ki: bişey sorucam sen sahilyolundaki okuldamısın yoksa yukardakinde mi? bide ben kayıt olurken sordular hazırlık istiyomusun diye ben hayır dedim. Bende hayır dedim.Sınava gireceksiniz o zaman dedi.Sende gireceksin yani. Ben yukarıdaki Marmara Eğitim Köyündeyim.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ehe bende sınıfta kalırsam benide maltepeye yollayacakmış yeditepe[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Gel makara yaparız :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ulan her dakka bi sınav çıkıo.neyse saol söylediğin için giricez artık.[signature][hline]So many times its hopeless dark and gray And other times its hope that saves the day!!! - Airplane out of the fart, say hi to that sweetheart: (Osuruktan tayyare, Selam söyle o yare) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onlyreal Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 abi yanlis anlasilmasinda radyo televizyon mezunu olunca noluyor yani ne is yapiyorlar merakimdan soruyorum bizim okuldada insanlar var bayag. mezun olunca calisma alanlari nedir? [Bu mesaj onlyreal tarafından 12 Eylül 2004 18:02 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hani ana haber bültenlerinin sonunda bahsi geçen "yayında ve yapımda emeği geçenler" warya. hah ahanda onlar oluyo :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eraqrest Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Hayırlı olsun. Girdiğin gibi çıkarsın inşallah derdim ama ÖSS işte, girmek o kadar kolay değil. :-)[signature][hline]Hayat sövünce güzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: kiddo, 12 Eylül 2004 18:06 tarihinde demiş ki: hani ana haber bültenlerinin sonunda bahsi geçen "yayında ve yapımda emeği geçenler" warya. hah ahanda onlar oluyo :p muhauhaua[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar