Bursat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 GGcUp BSG No8 (Bronze, Silver, Gold) Bronze, Silver ve Gold seviyesindeki Türk oyuncularımızın katılacağı turnuvamıza kayıtlar başlamıştır.Turnuva Başlama Saati 27 Nisan 2011 Çarşamba Günü Saat: 20:00GGcUp Haber Grubu http://www.z33k.com/groups/ggcupGGcUp No:8 BSG Kuralları http://www.z33k.com/starcraft2/tournaments/654-ggcup-bsg-no8GGcUp No:8 BSG Başvuruları http://www.z33k.com/starcraft2/tournaments/654-ggcup-bsg-no8
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oooooo huun için turnuva düzenliyorlar,güzellllllllll
huun Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 lollisbackisback diye nick olmaz bence
Vendy Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bronze, silver ve gold icin sadece sanirim?
Bursat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Vendy said: bronze, silver ve gold icin sadece sanirim? evet.. Belki Cuma günüde diğer seviyedeki oyuncular için olacak
VoodooRush Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 huun said: lollisbackisback diye nick olmaz bence Mayıs geliyor sınava hazırlık diye kaybolur yine.
l0llisback Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 VoodooRush said: huun said: lollisbackisback diye nick olmaz bence Mayıs geliyor sınava hazırlık diye kaybolur yine. kAnk 50% win rate geçtin mi?yoksa bıraktığım yerdemi duruyorsun?
VoodooRush Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 l0llisback said: VoodooRush said: huun said: lollisbackisback diye nick olmaz bence Mayıs geliyor sınava hazırlık diye kaybolur yine. kAnk 50% win rate geçtin mi?yoksa bıraktığım yerdemi duruyorsun? %10 larda falanım. Bir ara ders vermen gerekiyor ama işte sınavlara çalışmaktan fırsat bulamıyormuşsun. Keşke şifreleri alsaydın da bana ders verseydin.
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 geldimm yehu bronz icin turnuva :D
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kayıt yapıcam da siteye giremiyorum. sorun var heralde
Bursat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Polyushka said: kayıt yapıcam da siteye giremiyorum. sorun var heralde sitede sorun yok hocam sistem çalışıyor http://www.z33k.com/starcraft2/tournaments/654-ggcup-bsg-no8
Untouchapple Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 bi yerden bronze account bulayım o zaman :D
Bursat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Untouchapple said: bi yerden bronze account bulayım o zaman :D :) maçlar başladı hafta sonu yapacağımız turnuvaya artık
Bursat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 GGcUp BSG No8 Güzel bir maç serisi sunan arkadaşlarımıza canı gönülden teşekkürlerimizi sunarız. Maçların hepsi çekişmeli oldu ve final maçlarıda finale yakışır tarzdaydı. Yardım ve desteklerinden dolayı inyourmind ve Zero arkadaşlarımıza teşekkür ederim. Turnuva Şampiyonu sensei Turnuva İkincisi numenan Turnuva Sonuçları ve Replay Dosyaları http://www.z33k.com/starcraft2/tournaments/654-ggcup-bsg-no8/matches
numenan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Benim için gelecek adına çok iyi bir tecrübe oldu, turnuvayı kazanan Sensei'yi tebrik ederim. Bu tarz turnuvalar ile oyuncuların kendini göstermesi ve geliştirmesine olanak sağlayan Burşat'a teşekkür ederim.
Bursat Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 numenan said: Benim için gelecek adına çok iyi bir tecrübe oldu, turnuvayı kazanan Sensei'yi tebrik ederim. Bu tarz turnuvalar ile oyuncuların kendini göstermesi ve geliştirmesine olanak sağlayan Burşat'a teşekkür ederim. asıl ben teşekkür ederim. Senin oyununu gerçekten beğendim ama ırk baska olmalı sanki. macro çok iyi microyu geliştirsen master oyuncususun kanımca.
Eru Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 turnuva adinda BSG var Bi si.tir git sandim
numenan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bursat said: numenan said: Benim için gelecek adına çok iyi bir tecrübe oldu, turnuvayı kazanan Sensei'yi tebrik ederim. Bu tarz turnuvalar ile oyuncuların kendini göstermesi ve geliştirmesine olanak sağlayan Burşat'a teşekkür ederim. asıl ben teşekkür ederim. Senin oyununu gerçekten beğendim ama ırk baska olmalı sanki. macro çok iyi microyu geliştirsen master oyuncususun kanımca. Sadece kendim için değil bir çok kişinin içine düştüğü bir durumda kalıyorum maçlarda, tek bir yöntem ve durum içerisinde hareket etmek. İlk maçı o lagdan dolayı (ve harita hakımıyetım olmamasından dolayı) konusmak istemiyorum ama 2. maçtaki micro hataları bariz, maçtan sonra o oyun ile ilgili 4-5 farklı yararlı olabilecek şeyi düşünebiliyorum ancak bunu o an orda uygulamaya koyabilmek tecrübe istiyor, zamanla herşey daha iyi olacaktır :D
Sensei Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Bürşat hayatımıza renk kattığın için sağol hocam. numenan'a ise finale yakışır bir maç çıkardığı için tşk'ler. Cidden çok iyi ve hızlı oyuncuymuş. Eksiklerini zaten kendisi görüyor yakında baya iyi olacaktır. C u next
Öne çıkan mesajlar