senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oylesine bi bilexite bakiyim derken denkgeldim http://web03.biletix.com/etkinlik/MLMA3/TURKIYE/tr gidilir ki buna? marty abi lan gidilir yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 oharaaaaa muhteşemmmm tapıyorum marty'e aksilik çıkmazsa ordayım.romeo ve julietde neresiymiş bi araştıralım bakalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 iki elim kanda olsa gelirim. buna gidilir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 22 Mayıs 2011 Pazar - Romeo Juliet (İstanbul) Sahne Önü - 89.50 TL Üç konserde de SAHNE ÖNÜ bileti 100 Adet ile sınırlıdır! ahahahahah romeo juliet zaten ufacık mekan. çok ayıp etmişler ama yine de. kavga çıkar! ben gitmicem o ayrı mesele Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Allahı var Maidenda geliyor bu sene kamp kuracaz konserlere. Maiden geliyor başlığı açıldımı herkes Maiden diye ağlıor adamlar geliyor ama gündeme hiç oturmadı çok üzlüyorum bu duruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 judas priest'i de unutma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Judas Priest ulan ben dünyadan kopmuşum allah allah diyorum bu yaz efsane geçeçcek umarım bilet kalmıştır hala kartı arıorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 kafayı yiycem abi maiden-alice cooper jp-whitesnake deep purple bon jovi marty ben nasıl bu kadar para bulucam resmen kötü yollara itiliyorum abv hepsini aynı yıla sıkıştırdınız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 + Alice Cooper Bende 300 TL limitli kartımı bekliorum sanırım arakdaşta bulamıorum. Hesaptada biraz para var hepsine gitmek istiyorum lütfen param yetsin lütfeeen sıcaklık bastı beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 onu unutmuşum ama maidenla aynı bilet içinde zaten o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Abi şunların hepsi kaça patlıo çıkarsana sana zahmet kafam güzel ve kasa garantide eski kasada açılmıo siteler adam gibi. Sahne önü fiyatları tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Buddha said: Abi şunların hepsi kaça patlıo çıkarsana sana zahmet kafam güzel ve kasa garantide eski kasada açılmıo siteler adam gibi. Sahne önü fiyatları tabi. ayılmışsındır artık ama olsun marty 89.50 judas-ws 154 dp 160 bj 400 maiden-ac 295 sahne önü düz hesap 1100tl ediyor biletixin işlem ücreti vs adında dolandıracağı paralar hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 S-H said: dp 160 bj 400 lollollollollol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 moncici said: S-H said: dp 160 bj 400 lollollollollol ahahaahahah süper :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buddha Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 BJ'yi çıkart gerisi zorlanırsa alınabilir gibi. Saol listelediğin için :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 moncici said: 22 Mayıs 2011 Pazar - Romeo Juliet (İstanbul) Sahne Önü - 89.50 TL Üç konserde de SAHNE ÖNÜ bileti 100 Adet ile sınırlıdır! ahahahahah romeo juliet zaten ufacık mekan. çok ayıp etmişler ama yine de. kavga çıkar! ben gitmicem o ayrı mesele bar'a sahne önü yapmak. priceless. hey gidi katarsis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2011 Hayatımın en güzel günlerinden biriydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ve senko sinavlari yuzunden bir konseri daha kacirir :/ bu sene ne paul'a ne greg howe ne de marty'e gidebildim hepsinde de sinav vardi. bi daha da ne zaman gelirler belli degil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ses sistemi falan kötüydü, ortam da çok havasızdı. fakat sahne önünden elini uzatsan değecek mesafeden marty'yi ve grubunu izlemek cidden paha biçilemezdi. hani böyle bi virtüoz bu kadar küçük ve kötü bir yerde neden konser verir diye sormuyor değil insan. ama gel gör ki, adam inanılmaz derecede mütevazı zaten. bu arada grubundaki elemanlar japon, özellikle takayoshi ohmura baya iyi çalıyordu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Freedoom Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Polyushka said: Hayatımın en güzel günlerinden biriydi. O kadar süper miydi? Yav artizlik yaptım 45tl vermem dedim gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 kalabalık mıydı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2011 ya işte ortam falan çok iyi olmamakla beraber, sahneye yakından izlemek iyiydi. (hemen hemen herkes yanaşıyodu zaten, sahne önü almayan bile.) ama grubun tümden performansı 10 üzerinden 10 luktu. çok kalabalık değildi, ama kalabalık sayılırdı. ben öyle gördüm yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar