Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

marty friedman turkiyeye geliyormus

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
22 Mayıs 2011 Pazar - Romeo Juliet (İstanbul)
Sahne Önü - 89.50 TL
Üç konserde de SAHNE ÖNÜ bileti 100 Adet ile sınırlıdır!

ahahahahah
romeo juliet zaten ufacık mekan. çok ayıp etmişler ama yine de. kavga çıkar!

ben gitmicem o ayrı mesele
Mesaj tarihi:
Allahı var Maidenda geliyor bu sene kamp kuracaz konserlere. Maiden geliyor başlığı açıldımı herkes Maiden diye ağlıor adamlar geliyor ama gündeme hiç oturmadı çok üzlüyorum bu duruma.
Mesaj tarihi:
kafayı yiycem abi
maiden-alice cooper
jp-whitesnake
deep purple
bon jovi
marty
ben nasıl bu kadar para bulucam resmen kötü yollara itiliyorum abv hepsini aynı yıla sıkıştırdınız
Mesaj tarihi:
+ Alice Cooper

Bende 300 TL limitli kartımı bekliorum sanırım arakdaşta bulamıorum. Hesaptada biraz para var hepsine gitmek istiyorum lütfen param yetsin lütfeeen sıcaklık bastı beni
Mesaj tarihi:
Buddha said:

Abi şunların hepsi kaça patlıo çıkarsana sana zahmet kafam güzel ve kasa garantide eski kasada açılmıo siteler adam gibi. Sahne önü fiyatları tabi.

ayılmışsındır artık ama olsun

marty 89.50
judas-ws 154
dp 160
bj 400
maiden-ac 295

sahne önü düz hesap 1100tl ediyor biletixin işlem ücreti vs adında dolandıracağı paralar hariç
Mesaj tarihi:
moncici said:

22 Mayıs 2011 Pazar - Romeo Juliet (İstanbul)
Sahne Önü - 89.50 TL
Üç konserde de SAHNE ÖNÜ bileti 100 Adet ile sınırlıdır!

ahahahahah
romeo juliet zaten ufacık mekan. çok ayıp etmişler ama yine de. kavga çıkar!

ben gitmicem o ayrı mesele

bar'a sahne önü yapmak. priceless.

hey gidi katarsis.
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
ve senko sinavlari yuzunden bir konseri daha kacirir :/

bu sene ne paul'a ne greg howe ne de marty'e gidebildim hepsinde de sinav vardi.

bi daha da ne zaman gelirler belli degil...
Mesaj tarihi:
ses sistemi falan kötüydü, ortam da çok havasızdı. fakat sahne önünden elini uzatsan değecek mesafeden marty'yi ve grubunu izlemek cidden paha biçilemezdi. hani böyle bi virtüoz bu kadar küçük ve kötü bir yerde neden konser verir diye sormuyor değil insan. ama gel gör ki, adam inanılmaz derecede mütevazı zaten. bu arada grubundaki elemanlar japon, özellikle takayoshi ohmura baya iyi çalıyordu
Mesaj tarihi:
ya işte ortam falan çok iyi olmamakla beraber, sahneye yakından izlemek iyiydi. (hemen hemen herkes yanaşıyodu zaten, sahne önü almayan bile.) ama grubun tümden performansı 10 üzerinden 10 luktu. çok kalabalık değildi, ama kalabalık sayılırdı. ben öyle gördüm yani
  • Yeni Oluştur...