Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Evet arkadaşlar hiçbişe anlamadım. Simofle'dan aldığım için bi kaç char vardı.Onları sildim.Fakat yeni char açarken Hib yada alb seçenekleri falan çıkmadı.Nası ayarlıycam onu? Bide napıcam başladığımda.Ne bilim oyunda olan birisi varsa yardım etsin ehe[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeriaLKilla Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 oyundan çikip bida girmen lasim seçmek istiosan realm[hline]Aluvian ençantiris Hibby/Prydwen[sold] Rhaea Rencir Hibby/Prydwen[sold] Aluvian VVarden Hib/exc [sold] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 hehe ya sen oyuna basla ac bi char gir oyuna etraftaki fare, yilan börtü böcük falan kesmeye basla o arada kurcala örenirsin bisiler:)[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Yau nası reslenicem? Öldüm Ve eşya alma falan ne? yada yerdeki bi eşyayı alma komutu?[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Oldugunde cikan yazilari biraz okusaydin kesfederdin /release komutunu.. Yerdeki esyayi cift tiklayarak alirsin, veya F7-G (nearest object-get tuslari) ile.[hline]Gesp (a.k.a Baggio) L50 Elven Eldritch Officer of Soul Reavers, LGM Tailor Email: [email protected] | Icq: 5100111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Teşekkür ederim.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 15, 2003 nik ne oyunda[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mervune[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 avrupa[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Hib ya da Alb seçenekleri oyuna sıfırdan başlarken çıkar. Yani senin o aldığın acc. daha önceden açılmış char lar içerdiği için seçemedin. Bunun da sebebi, bir realmden charın olunca diğer 2 realmde(aynı server'da)char açamaman. Ha bi de oyuna başlamadan önce, ya da başlamışsın ilerlemeden önce bi manual varsa ona göz atmanı tavsiye ederim. Manual yoksa Paticiğin daoc sayfasına bi göz at istersen. Temelin olsun üstüne inşaa edersin :P[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Yau ben simdi elementalist açtım.5.lvl a geçicen wizard ı secebilirmyim? Yoksa wizard i secmek icin magician mı açmam gerek basta? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 evet wizard icim magician acacan. elementalist acarsan cabalist veya teurgist falan olursun[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: Relovine, 16 May 2003 13:49 tarihinde demiş ki: Yau ben simdi elementalist açtım.5.lvl a geçicen wizard ı secebilirmyim? Yoksa wizard i secmek icin magician mı açmam gerek basta? İşte biraz araştırma yapsaydın atlamadan önce... :P Sen de haklısın gerçi hemen oynamak istiyo insan[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 said: Soth, 16 May 2003 14:15 tarihinde demiş ki: evet wizard icim magician acacan. elementalist acarsan cabalist veya teurgist falan olursun[hline]Carternas-level 50 Champion Hib/Ex. Sianure Sardokar-lvl 50 infiltrator alb/kay Ageon- lvl 50 cleric alb/kay ?[hline]"Fevaxium" Vern "Krakilin" Clemente Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Romario Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 1. cabalist elementalistle olmuyo 2. yardim ederseniz olursunuz sanki arkadaşım sen yardımmı istiyosun istedigin zaman bana özel mesaj at us deyim ben ama her turlu yardimi yapabilirim[hline]Remreld Romario (cabalist) Remra Romario (scout) Komik mi geldi? Evet Öyle!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivan Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Romario adamlar yardım eder o sorun deil de koskoca site yapılmış bi oku istersen[hline] DAoC: Seyid Battal @ Exc|Alb (inactive) UO: Ivan Valiant @ OSI|Atl (inactive) CS,TF,HLDM: =LeadeR= Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Boşuna mı yazdık onlarca sayfayı:)[hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Noob Assasin [Bu mesaj malsahibi tarafından 17 May 2003 01:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Relovine Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Ya kusura bakmayın.DAoC bölümünü su gibi ezberliom :) Baya inceledim.Zaten charı açarkende oradan yardim alarak açtım.Fakat oyunda bi arkadaş Element. açarsan 5 te wizard seçemezsin deyince belkide yanlışlık olmuştur diye buraya yazıp soram dedim. Heralde sizi yormak değil niyetim.Neyse.Hatalı olalım sorun diil, en azından yardımseverler ortaya çıkıo :) Tekrar sağolun.[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar