Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Erutan, 12 Eylül 2004 11:32 tarihinde demiş ki: said: Laistragon, 12 Eylül 2004 03:58 tarihinde demiş ki: (KickBox :D ) heyt kickbox cı :) geçmiş olsun bende 1 ay gitmiştim yine gitmeyi düşünüyorum pis tekniklerim vardır direk ayak falan kırarım :) eğer bacağınla vurduysan hoşafı yedin (kik baks da bacakla vuruoluo ztn :)) Ben 1.5-2 sene gittim.Sonra fitness.Şimdi gene gitcem taktım :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Neyse sabah valide gördü ayağımı:"Yavrim bu ne?"dedi.Malum:"Ayak o anne."dedim :D Neyse birşey yokmuş sadece damar damar üstüne mi binmiş öle bişi. Çünkü ben (salağım) :D[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 lan senmiydin lan caddebostanda tekme atan?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 geçmiş olsun (ulan amma geçmiş olsun mesajı attım be:-)) bende ortalığı tekmelerim kırarım da genelde usturuplu attığımdan kendime zarar vermem. hoş bikaç kere elimdeki deri soyulduydu duvara yumruk atınca:P[signature][hline]izinsiz gösteri MSN:[email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 zaten kirik olsa mesaj atmazdin buraya:) arti kickbox olayinda biterdi. cok sakat yere gelmis belliki ringe falan ciktiysan aliskinsindir zaten.[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Laistragon, 12 Eylül 2004 15:12 tarihinde demiş ki: Neyse birşey yokmuş sadece damar damar üstüne mi binmiş öle bişi. Kim söledi bunu ya. Damar damar üstüne binmez :) Basit bir incinmede olabilir, farkına varmadığın kırıkta. Doktora görün bence..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 üstüne yoğurt veya düşmacunu sür geçer[signature][hline]Adım Boojack, lebleklebelek ? Icq:161010949 Chainsaw is the law Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 lol buda güzel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ne doktoru yahu gerek yok domates salçası sürüp sarcaksın bi bezle *! You see Qui is attacking you!*[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Birde zırta kökü, hokka bacağı ve fışna ucunu kaynatıp kuşa yediricen. Kuşu asitte eritip bacağına bağlıycan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 O grip için değilmiydi [signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: [Bu mesaj Proxa tarafından 12 Eylül 2004 16:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Toptan kessek ayağı?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 laist sakat kaldın yawrum atmayacaktın o tekmeyi...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 HAYIIIIRRRRR... *!reklamlar girer*[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Sen sakatsın bende kaslıyım.[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Tamam lan çok geyik oldu kitleyin :)[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 hayır dahada geyik olacak nihoha[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 yaw bu ne yaw yukarı tarafa bı baktım yemek tarıfı gıbı neden ulkecek doktordan korkuoz benımde sırtımda garıp garıp sekıller wardı ılk kez bu yaz wardı cıktı . teyzem eczacı annem fln kan hastalıgı sıctık fln dedıler ama 1 hafta doktora goturmedıler ((( sonra mantar cıktı 3 gunde gectı tırnagımı bı yere carpmıstım o etın ordakı beyaz yerı fln bırazz garıplesmıstı gene teyzem a booo mantar dedı doktara gıttım bısı yok bı yere carpmıssın dedı hemen anladı son olarak 2 yıl body we agır ssporun sonrasında belımde agrılar basladı dıyom aney belım agrıo erkeksın aglama dayan fln dıyo allah allah neyse her beden dersı sonrası belım agrıo fln sag ayagımı basamıom en sonunda 2 yıl sonra babama dedım yeter bee gotursene benı doktara . . . hemen o gun goturdu doktor dogustan bısı war belınızde ergenlıkle bırlıkte gecer dedı (sanırım en alt omurda sag tarafda kemık uzantısı gıbı bısı sınıre baskı yapıomus) ıste artık gectı fln annem dedıkı bak onemlı bısı degılmıs bı de okkadar agladın demıstı yane fıtık olsaydım bak olmedın dıyceklerdı )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz" "Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın" "1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız" [Bu mesaj Burax tarafından 12 Eylül 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Böle bir milletiz işte. Deri döküntüleri karaciğer hastalığı, morluklar falan lösemidir. Geri kalanıda bişi olmaz. :)[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar