Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Çatladı mı Kırıldı mı?

Laistragon

Öne çıkan mesajlar

said:
Erutan, 12 Eylül 2004 11:32 tarihinde demiş ki:
said:
Laistragon, 12 Eylül 2004 03:58 tarihinde demiş ki:
(KickBox :D )

heyt kickbox cı :) geçmiş olsun bende 1 ay gitmiştim yine gitmeyi düşünüyorum pis tekniklerim vardır direk ayak falan kırarım :) eğer bacağınla vurduysan hoşafı yedin (kik baks da bacakla vuruoluo ztn :))

Ben 1.5-2 sene gittim.Sonra fitness.Şimdi gene gitcem taktım :D[signature][hline]MSN : [email protected]
Radio eXiLe WJ
eXiLe UO Shard Staff Member
| ?Laistragon? | | My Photos |
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Laistragon, 12 Eylül 2004 15:12 tarihinde demiş ki:
Neyse birşey yokmuş sadece damar damar üstüne mi binmiş öle bişi.

Kim söledi bunu ya. Damar damar üstüne binmez :) Basit bir incinmede olabilir, farkına varmadığın kırıkta. Doktora görün bence..[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered.
@ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i | DevianArt | Eve-Online
Sosyal ağlarda paylaş

yaw bu ne yaw yukarı tarafa bı baktım yemek tarıfı gıbı
neden ulkecek doktordan korkuoz
benımde sırtımda garıp garıp sekıller wardı ılk kez bu yaz wardı cıktı .
teyzem eczacı annem fln kan hastalıgı sıctık fln dedıler ama 1 hafta doktora goturmedıler ((( sonra mantar cıktı 3 gunde gectı
tırnagımı bı yere carpmıstım o etın ordakı beyaz yerı fln bırazz garıplesmıstı gene teyzem a booo mantar dedı doktara gıttım bısı yok bı yere carpmıssın dedı hemen anladı

son olarak 2 yıl body we agır ssporun sonrasında belımde agrılar basladı dıyom aney belım agrıo
erkeksın aglama dayan fln dıyo allah allah neyse her beden dersı sonrası belım agrıo fln sag ayagımı basamıom
en sonunda 2 yıl sonra babama dedım yeter bee gotursene benı doktara . . . hemen o gun goturdu doktor dogustan bısı war belınızde ergenlıkle bırlıkte gecer dedı (sanırım en alt omurda sag tarafda kemık uzantısı gıbı bısı sınıre baskı yapıomus)

ıste artık gectı fln annem dedıkı bak onemlı bısı degılmıs bı de okkadar agladın demıstı
yane fıtık olsaydım bak olmedın dıyceklerdı )))[signature][hline]"Erkek adam renkli takım tutmaz"
"Birgün herkes Beşiktaşlı olmasın bırakın o şeref bize kalsın"
"1903'de doğdu bizim aşkımız 2004'e geldik hala aşığız"

[Bu mesaj Burax tarafından 12 Eylül 2004 17:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...