paspatur Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Sony'nin Android sistemli yeni tabletleri Japon elektronik üreticisi Sony, iki yeni nesil tabletle pazar lideri ABD'li Apple'ın IPad'ine rakip olmaya hazırlanıyor. Sony Başkan Yardımcısı Kunimasa Suzuki, Tokyo'da düzenlediği basın toplantısında, Sony'nin iki yeni nesil tabletini tanıttı. Sony'nin tanıttığı her iki tablet de Google'ın Android 3.0 işletim sistemine sahip olacak. Firmanın yeni nesil tabletlerinin markası ''Sony Tablet'', modelleri ise S1 ve S2 olacak. Her iki tablet de WiFi ve 3G/4G desteğine sahip olacak. S1 model tabletin 9,4 inçlik ekranı, S2'de ise çift ekran bulunacak. Katlanabilir 5,5 inçlik, 1024×480 çözünülürlüğüne sahip iki ayrı ekrandan oluşan S2'nin ekranları tercihe bağlı olarak bir arada ya da ayrı ayrı işlevlere sahip olacak şekilde kullanılabilecek. Kızıl ötesi teknolojisi de bulunan tabletler, DLNA desteği sayesinde içeriğini farklı görüntü ve ses araçlarına aktarma imkanı sunarken, PlayStation Suit desteğini de barındıracak. Sonbahar aylarında piyasaya çıkması hedeflenen tabletlerin fiyat bilgileri ile ilgili henüz bir bilgi verilmedi.Linkumarım açılmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 acer ve asus daha etkileyici cihazlar çıkardı valla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 acer ın serisi inanılmaz zaten türkiyeye gelsin denemek istiyorum.. hatta bu MS in courier deneyimi vardı rafa kaldırdılar onun aynısını yapmayı başarmış acer ama dolkunmatik klavyeler bana glemiyormuş malesef onu gördüm :( mekanik lazım bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 asus slate bekliyorum ben buyuk bir heyecanla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 gerci baktimda acer icona tab w500de bayagi guzelmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Sony nin tasarımı çok güzelmiş ama her zamanki gibi gereksiz pahalılıkta olur. Samsung Galaxy Tab patladı zaten, kullananlar hiç memnun değil. Acer ve Asus'u bilmiyorum bir inceleyeceğim onları. LG'nin de yeni tableti 1 ay içerisinde Türkiye'de olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 su anda tabletlerdeki sikinti donanimda ya da ureticide degil, yazilimda. yani android kivama gelene kadar adam gibi tablet cikmayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ek: ama asil win8 cikinca "vaaay" olucaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 win7 olunca iclerinde yazilim problemi olmuyor iste :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gladmir Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Mum_Chamber said: ek: ama asil win8 cikinca "vaaay" olucaz. Neden? Ne gelecek yeni? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ilk örneği de muhtemelen nokia'nın tableti olacak ayrıca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 senko said: win7 olunca iclerinde yazilim problemi olmuyor iste :) ama yazilim disinda hersey problem oluyor =) en basta pil omurleri genelde 1-2 saat filan oluyor, ki bir tabletin pili en az 7-8 saat gitmeli Gladmir said: Mum_Chamber said: ek: ama asil win8 cikinca "vaaay" olucaz. Neden? Ne gelecek yeni? ben microsoft'tan bir .net framework ayari bekliyorum. win8 .net uygulamalarini kendine uyarlasin, mevcut .net uygulamalarini dokunmatik ekran lezzetiyle, tablet piliyle kullanabilelim. ama bilinmez tabi. sonucta hem micro hem soft. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 winli tabletlerin pil omurleri kisa eeth, laptop tadinda olcak gibi gozukuyor. o kismi tatsiz hakketen. ahah yalniz bizim v&v hocasi gibi konusmussun -cocuklar software'nin en onemli ozelligi nedir? +??? -soft'tur cocuklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 ehehe ondan degil ya su cirkin fikradan seyettim biyk bizim meşhur Bill Gates'in Hanımı kocasına boşanma davası açar. duruşma günü hakim bey amca sorar; - kızım niye boşanmak istiyorsun koskoca Microsoft'un sahibinden? ne oldu?? bizim Bill Gatesin Hanımı; - daha ne olsun hakim bey amca.. hem Micro, hem Soft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Win7 iyi de çevresi kötü hakikaten. Yarım günde şarj bitiren OS yi hiçbir üretici koymaz cihazına haklı olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Android 3.0 Honeycomb'lu olmayan hiç bir Android tablet alınmaz, bu kadar net. Herhalde 3.0 ile gelir bunlar da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 3.0 da hazir degil ki, galaxy tab alanlar pisman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 lol galaxy tabla honeycomb ne alaka, 2.2 froyo onun versiyonu 3.0 degil honeycomb gayet hazir bu da honeycomblu guzel bir tablet/netbook kirmasi asus eepad transformer, ui/widgetlar/applar gayet hizli gorunuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 galaxy tab 3.0 deil mi lan yoksa, sitesinde 3.0 diyo, us 2.2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 vidoeyu izledim hakkaten tahmin ettiğim gibiymiş alet. AAVVVSIIIIMMM ehheh bi tane kurcalamak lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 haaa samsung galaxy tab 10.1 diye yeni bi versiyon cikacakmis honeycomblu da daha kim aldida hemen pisman oldu iki gunde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Galaxy Tab alan bin pişman zaten, Samsung bir kez daha fail oldu. Bir de iPad killer diyorlardı cihaza. 10.1 de biraz düzeltirler belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promising Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 6, 2011 Yeni nesil tabletler Android 3 ile gelecek, LG Optimus Pad, Galaxy Tab 10.1 vs. 10.1 gelir yakında zaten, LG Optimus Pad ise bir iki hafta içerisinde girecek Türkiye piyasasına, 3D video çekebiliyormuş. Yuh dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar