Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yardım Kanalı

alabandes

Öne çıkan mesajlar

Merhaba,

Oyun içerisinde ,Oyun Hakkında yaşadığınız sorunlar ve tüm merak ettikleriniz için yeni bir sisteme göre kurulan EVE-TURKS kanalı ,Online Yardım Kanalı olarak şu anda Oyun içerisinde aktiftir..

Yardım Kanalının Adı : EVE-TURKS

Kanalın Kurulma Amacı :

Eve Online yeni başlıyacak Türk oyunculara bir nebzede olsun bu Güzel oyunu tanıtmak ve belli başlı standart bilgileri oyuncularla paylaşmak adına yapılmış ,tamamen oyun adına sosyal bir yardımlaşma hareketidir.
Bu Oyuna başlıyan herkesin ne yazıkki ileri düzeyde ingilizcesi bulunmamaktadır.Asıl amaç Oyunu anlaya bilene değil, Oyunu yabancı dili olmadığı için oynıyamıyan Oyunculara yardım etmektir.

Tek amaç var,Bu oyunu daha anlaşılır hale getirmeyi amaçlıyoruz.

Kanal Kimlere Açık:
Eve-Turks Kanalının Oyun içindeki bir Şirketle veya kuruluşla hiç bir bağı yoktur ve isteyen herkese sevgi ve saygı çerçevesinde sonuna kadar açıktır.
Hangi Corpa veya Şirkete üye olduğunuzun hiç bir önemi yoktur.İşin aslı Tecrübesini yeni oyuncularla paylaşmak isteyen her oyuncuya sonuna kadar açıktır..

Yardım Konusu :
Eve Online çok büyük bir oyun olduğundan dolayı herşeyin anlatılması mümkün değildir.Oyun içindeki oyuncularında meşgul olduğunu ve birşeylerle uğraştıklarınıda unutmamak gerekir.Bir sorunuza cevap alamadığınız zaman veya geç cevap verildiğinde Lütfen bunlarıda göz önüne alınız.

Şirketler :
Oyun içerisinde bulunan şirketlerin bir kısıtlama olmadan Oyuncu arayabilecekleri bir yerdir ayrıca.Yardım etmek istediğiniz Oyuncuya Kendinize veya Şirketinize ait TS den veya VENT tende çok rahatlıkla yardım edebiliriniz.Bu tamamen sizin Yardım için seçmiş olduğunuz bir yoldur.

Kanal Kuralları

Topluluklar hakkında tahrik edici ve küçük düşürücü yazılar yazamazsınız. (Örneğin: Türk, Kürt, Ermeni, Yahudi, Çerkez, Zenci, Hint, Arap, Çingene, Roman, Rus, Göçmen gibi.)

Ve son olarak Oyundan arkadaşlarinizla beraber ister Türk olsun isterse yabanci zevk alarak oynamaya bakin.

Herkese iyi oyunlar dilerim...
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...