juniour Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Ya bende gayet iyi çalışıo ama client benim sphere e bağlanmıo internet kapalıyken sphere açıkken coudn't connect dio onu benim sphere a nasıl ayarlıcam??
Pawliger_Asgard Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 ilk once internete baglan daha sonra oyuna gir istersen interneti kopart.ama oyuna baglanman icin bir dafaya mahsus baglanman gerek.[hline]† Tek Rakibi Kendisi † ZodyaG Admin ICQ Volkan Polat
taz Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 16, 2003 yok öyle bişi ya ben dialken de mis gibi baglanıodu..[hline]ICQ: 4435695
WildGenie Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 17, 2003 Bir Tane VPN Bağlantı Noktası Kur Ona Bi IP Ver. O Zaman Çözülür Sanırım Sorun. İkinci Bir Yöntem Benim Eskiden Kullandığım. Ethernet Kartın Varsa Ve Hiç Bir Yere Bağlı Değilse. Network Ayarlarında Ağı Kontrol Etme Gibi Bir Şeçenek Var Çok İyi Hatırlamıyorum Onu Active Edersen Sorunsuz Bağlanıyor. Yada Diğer Arkadaşın Dediği Gibi İnternete Bağlan , Ultimaya Gir , Sonra Dısconnect Et Bağlantıyı .
Öne çıkan mesajlar