LuNiZ Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yalniz harbiden oyle kufur edilmez yani.. uzun sureli iliskilerde de kufur varsa saygi yok demektir, cok uzamaz o iliski ben size soyliyim :D cetintas gibi olmasada esimle 3 senedir evliyim, e oncesinde de bi 3 sene ekle 6 senede bir kere aptal demeyi birak hakarete girecek sekilde yermemisimdir kendisini... eskilerin bi lafi vardir, "gem'i aziya almak" diye.. bu herifin yaptigi da bu isin daniskasidir.. ayiptir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 cetintas said: Ya sordum ama cevap gelmedi.Bu program nerede,ne zaman yayınlanıyor arkadaşlar?İzlemek isterim. http://www.kanald.com.tr/SansliMasa daha başlamamış abi kanal D de olucak ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Zaten kız adamın huyunu biliyor. Kıza böyle böyle yapacaksın dediklerinde kız, en baştan mesajı vermiş "ay adam beni öldürür" Tipik bir İstanbul florya, acıbademi ataşehir, bahçeşehir vs ilişkisi. Kız güzel çocuk tipsiz ama belli ki paralı ve sert bi tip. Yer yer modern ama kızın ağzını yüzünü s... kadar erkek ve geleneklerinden ödün vermeyen biri. Bilmiyorum ben mi çok dikkat ediyorum da İstanbul'da saydığım semtlerde bu eksende dönen ilişkileri bulmak çok kolay. Çok sık rastlıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bosphorus Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.oynat.tv/Kanal/sansli-masa/sansli-masa-fragman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 cetintas said: Gençler,toramanlar,yurdumun gelecek ümitleri... 12 senedir evliyim 6 buçuk sene çıktığım kız arkadaşımla.Yani hadi yarımı atayım,18 senedir birlikteyim eşimle.Ben ki küfür etmeyi sek rakının yanına peynir-kavun kadar seven bir adamım, henüz eşime "saçmalama,manyak mısın,geri zekalı" ve türevi hakaret sözleri haricinde küfür etmedim.Hee,ben örnek adamım demek istemiyorum ama bir erkek, bir kadınla ve hele ki aynı evi,aynı yatağı paylaştığı bir kadınla konuşurken ADAM OLMALI,hayvanlık yaparsa tabi ki hayvan diyeceğiz. Yoksa orada o kadının yaptıklarından dolayı tutup o laflar edilmez.En çok çeker gidersin?Ne demek a....k.....?Koyduğundan şüphen mi var ki böyle küfür ediyorsun hayvan demek isterdim o herif karşımda olsa... Ulan niye bu kadar hırslandıysam ben de anlamadım,neyse gençler,budur diyeceklerim. helal olsun çetin abi! herkes keşke senin gibi kibar olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kiz ayni evde yasiomus herifle, kendisi kasiniyo. bazilarinin hosuna gidiyo demek 7/24 talk dirty to me :/ . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dasaaa bir vanille iki şu forumda kadın düşmanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 kadin dusmani degil onlar realistler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ahahahaha nalaka lan. objektif bakiyorum ben sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 adam çok salak yalnız ben aynı evde yaşadıgım kız bişiy yapıcak anında anlarım bir şeylerin yanlış gittigini gözünden anlarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 küheylan said: cetintas said: Ya sordum ama cevap gelmedi.Bu program nerede,ne zaman yayınlanıyor arkadaşlar?İzlemek isterim. http://www.kanald.com.tr/SansliMasa daha başlamamış abi kanal D de olucak ama. Sağol kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 adam garipsemis iste, ambale olmus birden doktora gidelimmi falan da diyo yazik sdfh bi de bi ara HADI YEMEGINDEN YE BAK BEN DE YIYORUM falan diyo kiz aglamaya baslayinca, orda yikildim. ayi ama icinde ürkek bir ceylan var ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Bella said: helal olsun çetin abi! herkes keşke senin gibi kibar olsa. Sağol kardeşim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 vaniLLe said: adam garipsemis iste, ambale olmus birden doktora gidelimmi falan da diyo yazik sdfh bi de bi ara HADI YEMEGINDEN YE BAK BEN DE YIYORUM falan diyo kiz aglamaya baslayinca, orda yikildim. ayi ama icinde ürkek bir ceylan var ahaha ahahaha asil sey var ya yemek yerken hadi bak guluyorum egleniyorum fln diyor puhahahusfhuasfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ahaha eed. demek ki neymis ne kadar heyvan olsa da bi herif, aglayan kiz görünce icindeki kedi respawn oluyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ikicem icindeki cocugu simdi SFDHASADGHSADHSDH askitomda olay kopuyo zaten. sonu nerde ama yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=2xqNp94GMJw 0.25 0.29 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 http://i1191.photobucket.com/albums/z465/nilsteinify/askitom.jpg burda mahvoldum. elini kaldirip vurma hareketi yapiyo ya ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ordaki dil hareketi çok önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boone Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 siz aşktan ne anlarsınız sevgisizler:X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Ahahahahahahaha adam çok feci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ağlama bu durumda bir numaralı taktik heheheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 ahahaha öldüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 boiling points çakması. kadına küfür etmek de iyimiş. ayıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rotweiler Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Laorx said: beğenmedim edit: bu arada yabancı programdan çökmüşler konsepti Halen bir program yapılırken konsept hazırlayan şirketerden bu konseptlerin satın alındığını(Genellikle hollanda) bilmiyosunuz dimi? Halen biz biyerimizden uyduran bi milletiz sanıyosunuz bu konuda. İzleyip izleyip yapıyoruz sanıyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar