EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 kendi okulum bitmezse 4 senede başka bir şehirde (okula denklik olmak şartıyla tabi) üniversiteye devam edilebilir mi? böyle bir durum var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Yatay gecisten mi bahsediyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yatay geçiş değil onda tamamen üniversiteni değiştiriyorsun bunda kendi lisans eğitimine baska bir üniversitede devam edip gene kendi üniversitenden diplomayı alıcaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 başka bir üniversitede misafir öğrenci gibi dersleri alıp sonra kendi okulunda saydırıp bitirmeyi deneyebilirsin. veya go farabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Daha böyle bisi duymadım. Olduğunu sanmam.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 http://www.ogi.yildiz.edu.tr/getfile.php?dosyano=4377 böyle bişi buldum aradıgım buydu arkadaşlar benden sonra arayan olursa bari elle tutulur bir veri olsun elinde özel öğrenci diye adlandırılıyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 eed yıldızda var mesela, itüden difdenk alan olduğunu duymuştum evvelden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Böyle bir şey var. Atıyorum Sakarya'da okuyordun, bitiremedin, tekrar ÖSS'ye girdin, Kütahya'yı kazandın (aklını sevim), diyorsun ki Kütahya'ya usta ben okumuştum bunları yea, sayarlarsa lisansa devam etmiş oluyorsun, saymazlarsa mal gibi tekrar okuyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zaidral Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bogazici'nde ozel ogrenci olarak ders alayim dedim, ders basina 2500 dolar dediler, boynum bukuk ayrildim oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar