Sereglin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=GbJm3He2Ams Gidilir ya... Güzel olmuş. yaz gelse dedim bir de :c Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 :/ ben üniversite nedir yaşamamışım işte buna gerçekten üzülüyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 hangi ogrenci kalkinca yuzunu yikamis ya, gecsinler bu yalan vidyolari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Tam marmara bahçelievler QQ'su yapacaktım ki seneye Almanya'ya gidiyor olduğum geldi aklıma. Böyle değildir tabii ama 6 yıldır okuduğum okuldan daha iyi olduğu kesin (5'ten fazla ağaç var, güneş görüyor bir kere) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bu video moralinizi bozuyorsa stanford'ın kampüsü ve içindeki güzellikleri görmeniz lazım ya, adamı hayata küstürüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Selam bizim üniversitenin kantini yeni açıldı.Türkiyenin üniversiteleri daha güzel taam mı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 benim 5yillik universite hayatimda, universitede yaptigim tek etklinlik derslere girmekti bi kerede yanlislikla 19mayis konusmasina katildiydim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 NolaxThensbane said: Selam bizim üniversitenin kantini yeni açıldı.Türkiyenin üniversiteleri daha güzel taam mı. Abi bizim üniversitenin kantinlerinden birisini yıktılar, diğer kantinde de öğrenciler oturmasın diye dışarıdaki kafeler birleşip ihale alıp daha sonra kantini kapalı tuttular bir sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 ee senior gift ne olucakmis? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 stanfordla karsilastirmayin ama okullarinizi. bildigin haksizlik olur bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 bizimkiler okul onlar universite mi oluyo $imdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Bizimkiler afgan okulu kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 okulumu ozledim lan, simdi havada isinmistir herkes cibil cibildir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar