MeSh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 bu kadar yalan bi topic gormedim ben ya :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben praw gene üşeniyorum log out log in yapmaya neyse buluşma yalan oldu sanırım[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 lol niye o kadar yazdınız çizdinizki o zaman[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 bilmem de bu soruyu cevaplayacak kişi ben değilim sanırım (ben Praw)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 12 Eylül 2004 05:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 niye boyle bir tutum icindesin ki serdar? Yani sanki herkes seni sucluyorda.. sende kendini savunuyorsun.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 walla hafiften üzerime yükleniliyor da çok ta tın artık bişi demeyecem burda bu konuda.. İsteyen istediğini desin valla..[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 komik olmayın,son ana kadr mesh dışında kimse gelmemi gelmeyyemmi demedi,ilgilenmedi,istenseydi gelinirdi yapılırda bulşma tek kişinin gelip gelmemeasi olayı wengellemez,çok büyütülüş olur eğer sadece praw yüyznden olmuyorsa bu bulşma daha oncede gelcem diyip gelmyen isnalara rağmen bulşlara yapıldı-eğlenildi... neymi?eğer bulşmaya gelmk isteseydi pati gençlik oalrk o buşma yapılırdı aman yok gelimekten emin deelsenmizde gelmezdinizi sucunu birine atardınız...praw gibi neye uykum var yatrında okl war haydiii[signature][hline]If you could see the lover in me And we could join our hands together If you could see how good it could be We'll sing these stupid songs forever Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 ben gelmiyorum diye olduysa başka zaman telafi ederiz bu arada praw'ın söylediği birkaç şeyde gözümden kaçmadı neymiş o çok önemli olan şey bakim?[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar