BlacKDagger Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 eveet bu sefer bende geliyorum hadin bakalim :)[signature][hline].:Ragnarok Online:. Gorlog:[i]: 7x/4x [i]Grand|Cross|Crusader |Gotham Radio Winamp| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TiReSiAs Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Prawler, ilk sayfada o kadar güzel söylemiş ki dayanamadım: o saatte sabah 8 de işe gitmiş olan ve öğlen yemek tatiline çıkan insanlar var üşenmeyin, gelin gelcekseniz bence çok erken değil karşıdan gelecek insanalrı da düşünürsek bütün topii okumadım sorry ama kardeşim ben de bunlardan biriyim... *!duygulanır*[signature][hline]Mübarek Sazan - given by BabacumMostors AR-GE (araştırma geliştirme) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya saatini kaçırdım ben heh bu kadar uzadı biri bana hatırlatsın ben praw bu arada[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dalamar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Hmm gelirdim ama harbiden üşeniyorum bende =)[signature][hline]In RunUO We Trust KrynnOnline Owner & Core Developer Contact: [email protected] (MSN ve Mail) Dalamar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 e gelme o zaman[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Praaaww.. Kimse gelmicek kasma :P[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 e çok ta tın ben de uğrar kaçarım[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Olm bırak buluşmayı akşam konser var . hatun var. karı kız var kaçırma tam senlik..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ne konseri lam[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 mor ve ötesi.. ben gidemicem nick cave salağı yüzünden.. o yüzden gidebilirsin. ps: hani diodun ya senle hiç bir yere gitmem. hatunlar hep sana bakıyo bana bakmıyo. o yüzden yani..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 ya ben de seni azad etmiştim gidemem ben konsere falan param yok[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Euheue.. Olm benimde yok. Ben üstüne rahatsızım. Yatalak oldum. Feciyim..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste.. [Bu mesaj nedanko tarafından bi zamanlar değiştirilmiş.] [Önemli olan o değilde, mesajlarda boyle fazladan bir satır istemiyorsanız önizleme yasası çıkarılsın..] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 harbi buluşuyor musunuz siz orda burda ??! baya ilerletmişiniz yani burdaki muhabbeti ? saygılar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 war tabi ööle tanışıklığımız da[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 dedigim gibi.. 11 eylül dogum gunum. hediye getirmeyenler giremez : )[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 pazar zar zor arkadaşları topladım go-kart a gidicem yarın gelicektim ama param yok artık pazara lazım :P yokluğumdan bişey kaybetmezsiniz zaten hehe. ha olur ki pazar günü gokart yalan olursa topluca dalıyoruz bana yardım edecekler ulaşsınlar :P[signature][hline]hasretinden prangalar eskittim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ben Prawler yarın gelemeyebilirim ona göre[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Puahha herif açıyo topici, gelmem diyo sonra.. Ulan varya alem adamsın..[signature][hline]Felek sana hayat diye ekşi bir limon uzattıysa, sen üstüne tekila ve tuz iste..... Radyo Anadolurock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 eh bu gün 11i,baya şey oldu bu topic acılalı gelek isterimö gercekten okul öncesei moral depolomak i.iç fln ama 1)dershane 2)para sorunum olduğu için gelemyiorum,afgörün,iyi eğlenceler.[signature][hline]sevgü kelebeğüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ee kim geliyor ki? Tek başıma gidip sap gibi oturursam kıyamet koparırım ha[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ben Prawler Açıklama yapmak zorunda değilim kimseye topiği açmış olsam bile gene de kusura bakmayın ben gelemeyeceğim. Benim için bazı şeyler bu buluşmadan ve paticikten çok daha önemli Neyse eyvallah. [signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe www.sanaldizin.com [Bu mesaj CrayTotem tarafından 11 Eylül 2004 08:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 hastayım gelemiyorum.[signature][hline]This fire is burnin' and it's out of control It's not a problem you can stop It's rock n' roll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 üşeniyorum abi gelmeye tophane çok kasış zaten sınavım var[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 neyse gelen 1 kişi bile görmediğim için bende gitmiyorum.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 ya cok onceden acıldı bu topic bnce...[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar