Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 şimdi bende gelmek isterim ve gelme şansım var ama daha 11 gün olduundan kesin bir şey sölüyemicem bide benim dershanem oluyo cumartesi günleri o yüzden kesin bişi diyemiyorum,yoksa tak evet geliorum dicem. bakarız o gün deshanede önemli bi olay yok sallayıp buluşaya gelirim. sevgiler,dogmeat bu arada praw heaehaaehaehehaehea[signature][hline]ben içki içmeyi, bilmiyorum tek votaka zumum. bu arada mezuniyetbalmda tek başımaydım hiç bi arkım beni yanına almadı dans etmeyi biliyorum tek basşıam ritimsiz hopladım durdum üstelik mezuniyet balosunun vidyousnu fln herkese gösterrimki bayıp ölsnüler,bölece dünyayı ele geçireceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Berk Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 akşama patricia kaas konseri var o y,zden zaten karşıda olucam ben de katılabilirim bu seferkine hatta kandırırsam efkilimi de getirirm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 30, 2004 bende gelcem bu sefer prarler trgy ben seni alır götürürüm merak etme :P[signature][hline]Sohbet etmek isteyenler buyursun :) [email protected] Aşık oldum Aşık oldun Aşık olduk ühühühüüh Aşık oldum layn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aron-Caldwell Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 valla bayadır bulusma olmuyordu bulusma olsun derim ama işin içinde içkide olmalı kanımca yoksa bişiye benzemio birde gelenler gecenin geç saatlerine kadar kalabilirlermi? a.k.a:içki rules.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Ben geliyorum da Dogmeat'in gelmesini tavsiye etmiyorum. Bazı insanların hatırı için sakin durabilirim,yeter ki uzağımda otursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 ya da sakin duramam gelmesin hiç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 İnsallah gelcm dien herkes gelir dort gozle bekliorm bu bulusmayi aranizda kucuk kalcaz biraz ama nese=)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 10 Eylül'de okulun kayıdı var Maraş'ta Prawler efendi. Sen benim yerime de içersin artık[signature][hline]I am the "who" when you call, "Who's there?" I am the wind blowing through your hair I am the shadow on the moon at night Filling your dreams to the brim with fright Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 31, 2004 hadi bakalım sütçü imamlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 unutmayalım unutturmayalım[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Amanın bizim zlaş da mı geliyor?[signature][hline]Fecondation under control of the King Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 gelirmiyim gelemezmiyim bilmiyorum ammaa velakin nevizadede Akdenize gidin uğrarım oraya =) inşallah allah büyüktür...[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Ben kesin geliyorumda bir tavsiye : Bana kıl olanlar oraya gelipde artiz artiz haraketler yapmasın bana karşı.Harbi hiç tavsiye etmem.Kimseyide dinlemem.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tamam ben sana kılım. Orda kapışacaz. Sen kimsin ki burda artistlik yapıyorsun? Tophanede görüşürüz 11 Eylül'de...[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 bu ne böle önceden tarihi verilmiş box maçı gibi:)[signature][hline]Rangermania Fizban 25 Ocak 2004 00.01 tarihinde demişki: valla hayatımı toplarla işkillendirmem ben Fizban 30 Ocak 2004 22.00 tarihinde demişki: evet 3 te toplaşalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 lastik bendende bi tavsiye artizlik yapmayın kimseyi dinlemem alırım aşşaa herkesi... ne üLe bu?[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Tapir_Tahir, 01 Eylül 2004 23:30 tarihinde demiş ki: lastik bendende bi tavsiye artizlik yapmayın kimseyi dinlemem alırım aşşaa herkesi... ne üLe bu? Aynalı Tahir. Önce nickimi güzel telaffuz et. said: tamam ben sana kılım. Orda kapışacaz. Sen kimsin ki burda artistlik yapıyorsun? Tophanede görüşürüz 11 Eylül'de... Serdar sen ne konuşuyorsun bi anlasam.Gelmişsin MSN'den Mahmut Abi'mi kesmişsin.Mahmut Abi'mi kesmişsin.Seni dövcem diyorsun.Kim senin Mahmut Abi'n?Olm adresimi biliyorsun.11 Eylül'ü beklemene ne gerek var?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ben gelip hepinizi dövücem rakı istiyorum ben yaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 tamma yarın basıyorum evini o zaman Laist görücen sen gününü Mahmut ABiye yamuk yapılmaz[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Basmassan adam değilsin.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ Resimlere bak,mektubumla avun,şarkılar tut,kendinden vazgeç,yastığına sarıl,korkular tut,dağılsın kalbin... Öl hatta orada..!Lanetler yağdır,beni hatırla... Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_SLasH_ Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 evet mülayim sende gelsene... akdeniz iyidir playlist hazırlarız[signature][hline]*- Cueillez dès aujourd'hui les roses de la vie... -* Guns N' roseS - Legendary Rock Band since 1986 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 ya gene kalabalık olcakmışız gibime geliyor.[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tapir_Tahir Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 nerde çokluk orda bokluk praw benıde al üle bu lastiği çekip çekip fırlatıcam deli etti beni...[signature][hline]/ bLackchaoS [email protected] uLan beni haxxorlayanı nuri alço yakalasın emi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 de ben hatırlatayım: 12:45 te galatasaray'ın önünde olacaksınız arkadaşlar. 13:00 de tophanede olacaz[signature][hline]Online Gaming şeysi // Teargas in your eyes // Yazılarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2004 said: Tapir_Tahir, 02 Eylül 2004 01:02 tarihinde demiş ki: nerde çokluk orda bokluk praw benıde al üle bu lastiği çekip çekip fırlatıcam deli etti beni... *!yarılır* çok espritüelsiniz sn.Aynalı Tahir[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ BonePART, 01 Eylül 2004 04:16 tarihinde demiş ki: simdi buraya uzucu bi kus anımı yazcaktım ama kesip bicip imza yaparlar o nedenle sunna yetiniyim benim bi kusum war sapasaglam hemde kocaman Küçük Emrah : "Bugünkü gün,çok önemli gün." Yasemin Bozkurt : "Aman Allah'ım,yakışıklı bir bayan görüyorum." | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar