reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 bu olaya cok yabanciyim, adsense basvurdum dun bodoslama bugun kabul edilmis basvurum. simdi yavastan siteye ekliyim diyorum. daha once kullanmis olan var mi? nelere dikkat etmek lazim? bazen duyuyorum google fln blockluyomus kendi reklamlarini tiklarsan fln diye, ama ben tiklamicam gercide cok fazla test yaptigimdan sayfayi bi cok defa refreshlemek zorunda kaliyorum bu bi sorun yaratir mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sayfayı yenilemek bir sorun teşkil etmez. ancak adsense'den para kazanmak için ya çok fazla para dönen bi sektörle ilgili bir web sitesi yapman lazım ki alakalı reklamlarda tık başı gelen para fazla olsun, ya da çok çok ziyaret alan genel bir site olmalı. bir de mümkünse sayfa ingilizce, almanca gibi paranın daha fazla döndüğü bir dile yönelik olsun. öbür türlü koymaya değmez bile. 100 dolardan önce ödeme yapılmıyor zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 koymak istedigim programlama tutoriallari iceren bir site. (bkz: imza) aslinda simdilik pek ziyaretcisi yok ama google analytics ten baktigim kadari ile gelenler oluyo ara sira (daha 1 aylik fln ztn) site ingilizce ztn, amacim programlama dilleri ile vs reklamlar gelmesi, birazdaha kurcalicam eve gidince ama, sacma sapan ayarlar koyup ban yemek istemiyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben de bir sey sorayim, bu adsense hala mektupla cek yolluyor degil mi? Direkt online odeme yok? Ve oyle odeme sistemi olan buna benzer bir sistem var mi? Tenks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 oha cek mi? napiyoz abi o ceki bankaya fln gidip bozduruyozmu? ben signup olurken bana bu isim altina bankaniza para yatirabiliriz onayliyormusunuz fln diye sormustu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 havale eft olayları vardı yıllar öncesinde bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 yoktu önceden 4-5 yıl önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 5 yıl önce vardı. sırf muhalefet edeceğim diye komik duruma düşmeyelim. http://www.eksisozluk.com/show.asp?id=9514808 "bu sabah itibariyle turkiye icinde eft ile ödeme sistemini devreye sokmus olan reklam sistemi. (watorin, 09.05.2006 16:45 ~ 16:47)" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 6 yıl önce yoktu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 illa kesin ayını gününü mü hatırlayacaz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 1 günde onaylanmış valla helal =) Millet onaylatmak için kıçını yırtıyor wm forumlarında. Hoş benimkide 1 günde onaylanmıştıda 8 yıl önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 gündemde çok izlenen bir dizinin sitesini aç mesela ezeldizisi.net fln zaten site boş dursa bile günde 5-10k tekil geliyor arkadaş böle 10 tane site açtı yok kurtlarvadisi yok ezel yok kabak yelleri günde 5 dolar dizi günleri 20 dolar alıyor her siteden hesapla işte günde banko 50 dolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Pluton said: 1 günde onaylanmış valla helal =) Millet onaylatmak için kıçını yırtıyor wm forumlarında. Hoş benimkide 1 günde onaylanmıştıda 8 yıl önce belki hizlandirmis olabilirler process i cunku benimkide 2 sayfalik bisi sonucta :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Floridsdorf said: gündemde çok izlenen bir dizinin sitesini aç mesela ezeldizisi.net fln zaten site boş dursa bile günde 5-10k tekil geliyor arkadaş böle 10 tane site açtı yok kurtlarvadisi yok ezel yok kabak yelleri günde 5 dolar dizi günleri 20 dolar alıyor her siteden hesapla işte günde banko 50 dolar bu olay iimiste eskiden arkadaslar vardi ben siteyi yapicam onlar dizileri toparlicak simdi ne arkadaslarim kaldi nede zamanim bunlar icin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Dizi sitelerinde veya bilimum illega sitelerde adsense yasak. Fark edildiğinde (ki parayı alamadan fark ediliyor genelde :D ) banlanıyorsun. Mesela ben banlanmıştım 8 sene önce hala açmadılar banımı b.kunu yiyim dedim yine açmadılar. Birde o işler oakdar kolay değil. 10 site aç 50$ gelsin olayı site belki 1 senelik olması lazım veya sağlam bir seo çalışması yaptırılması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 oha amerikan vizesi almak gibi bisi o zaman bilmiyodum ben bole dalavereler oldugunu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 dizi olayi illegal degil ki? bulur youtubedan koyarsin videolari, sonra problem google? dersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Ödemeleriniz bekletilmektedir. Hiçbir ödeme yapılmayacak. * Lütfen PIN'inizi girin * Lütfen bir ödeme formunu seçin veya doğrulayın abi şimdi sadece hesabı doğrulatsam olur mu yoksa bir de mektupla gelen pini girmem illa gerekiyor mu? buraya mektup zor ulaşır biraz lojmandayım direkt apartmana gelmiyor dsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 tam kesin bir şey yazmamışlar ama diğer kullanıcılara göre sadece hesabı onaylatsam oluyormuş galiba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 pini de girmek gerekiyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2011 bakalım hesabı onaylattırayım haftaya son durumu söylerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 30$ falan olmuştu banladılar sdf, iyi bari uğraşmayaacğım pinle falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2011 Hesabını açtıktan sonra onaylıyorusun google reklamlarını yerlestırıceksın 10$ bırıktıgınde pin gırmenı ıstıcek posta yolu ıle pını gırıceksın sonra banka hesabını eklıceksın sana 5 iş gunu ıcınde hesabına garıp bı rakam yatırıcak o rakamı tam yazıp hesabını onaylıcaksın Turkce ıcerıkler genelde fazla kazandırmıyor ben tık başına 10 , 17 cent kazanıyorum. Dızı sıtelerını kabul etmıyor. kopya ıcerıkte bı sure sonra banlıyor. Sadece resım sıten varsa ve gene google ımage ten cekıyosan resımlerı gene banlanıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar