Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

google adsense kullananlar

reyou

Öne çıkan mesajlar

bu olaya cok yabanciyim,
adsense basvurdum dun bodoslama bugun kabul edilmis basvurum.

simdi yavastan siteye ekliyim diyorum.
daha once kullanmis olan var mi? nelere dikkat etmek lazim?

bazen duyuyorum google fln blockluyomus kendi reklamlarini tiklarsan fln diye, ama ben tiklamicam gercide cok fazla test yaptigimdan sayfayi bi cok defa refreshlemek zorunda kaliyorum
bu bi sorun yaratir mi?
Sosyal ağlarda paylaş

sayfayı yenilemek bir sorun teşkil etmez. ancak adsense'den para kazanmak için ya çok fazla para dönen bi sektörle ilgili bir web sitesi yapman lazım ki alakalı reklamlarda tık başı gelen para fazla olsun, ya da çok çok ziyaret alan genel bir site olmalı. bir de mümkünse sayfa ingilizce, almanca gibi paranın daha fazla döndüğü bir dile yönelik olsun.

öbür türlü koymaya değmez bile. 100 dolardan önce ödeme yapılmıyor zaten.
Sosyal ağlarda paylaş

koymak istedigim programlama tutoriallari iceren bir site.
(bkz: imza)

aslinda simdilik pek ziyaretcisi yok ama google analytics ten baktigim kadari ile gelenler oluyo ara sira
(daha 1 aylik fln ztn)

site ingilizce ztn, amacim programlama dilleri ile vs reklamlar gelmesi, birazdaha kurcalicam eve gidince ama, sacma sapan ayarlar koyup ban yemek istemiyorum :D
Sosyal ağlarda paylaş

Floridsdorf said:

gündemde çok izlenen bir dizinin sitesini aç mesela

ezeldizisi.net fln zaten site boş dursa bile günde 5-10k tekil geliyor arkadaş böle 10 tane site açtı yok kurtlarvadisi yok ezel yok kabak yelleri günde 5 dolar dizi günleri 20 dolar alıyor her siteden hesapla işte günde banko 50 dolar

bu olay iimiste eskiden arkadaslar vardi ben siteyi yapicam onlar dizileri toparlicak simdi ne arkadaslarim kaldi nede zamanim bunlar icin :D
Sosyal ağlarda paylaş

Dizi sitelerinde veya bilimum illega sitelerde adsense yasak. Fark edildiğinde (ki parayı alamadan fark ediliyor genelde :D ) banlanıyorsun.

Mesela ben banlanmıştım 8 sene önce hala açmadılar banımı b.kunu yiyim dedim yine açmadılar.

Birde o işler oakdar kolay değil. 10 site aç 50$ gelsin olayı site belki 1 senelik olması lazım veya sağlam bir seo çalışması yaptırılması lazım
Sosyal ağlarda paylaş

Ödemeleriniz bekletilmektedir.

Hiçbir ödeme yapılmayacak.

*
Lütfen PIN'inizi girin
*
Lütfen bir ödeme formunu seçin veya doğrulayın

abi şimdi sadece hesabı doğrulatsam olur mu yoksa bir de mektupla gelen pini girmem illa gerekiyor mu? buraya mektup zor ulaşır biraz lojmandayım direkt apartmana gelmiyor dsf
Sosyal ağlarda paylaş

Hesabını açtıktan sonra onaylıyorusun
google reklamlarını yerlestırıceksın
10$ bırıktıgınde pin gırmenı ıstıcek posta yolu ıle pını gırıceksın
sonra banka hesabını eklıceksın sana 5 iş gunu ıcınde hesabına garıp bı rakam yatırıcak o rakamı tam yazıp hesabını onaylıcaksın

Turkce ıcerıkler genelde fazla kazandırmıyor ben tık başına 10 , 17 cent kazanıyorum.

Dızı sıtelerını kabul etmıyor. kopya ıcerıkte bı sure sonra banlıyor. Sadece resım sıten varsa ve gene google ımage ten cekıyosan resımlerı gene banlanıyorsun.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...