aquila Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ben de oyle dusundum, laf agzindan cikinca da kendi de afallamis, toparlayamamis sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Abi adamın ananı demeyeceği aşikar. Bi şekilde artık ananı da al git lafına mı bağlayacaktı, yoksa nefr demiş, o şekilde bi olay mı gelecekti arkasından bilemeyiz de, ananı demeyeceği kesin yani. KK değil herhangi bi siyasetçi de demez onu kolay kolay, kamer genç bi ihtimal ama sdvgfsdfsd. Çiller'in halüsinasyon muhabbeti gibi olmuş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 "ananı" diye bir kelime çıkmıyor zaten, "anarsan ana ana ana " şeklinde kalıyor. tabi hemen "ananı" dedi diye haber geçtiler. keşke açıklasaymış ne demeye çalıştığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ayrıca i melih gökçek başlamış bile 1)HERKESE İYİ GECELER. BUGÜN KK HAYATININ AHLAKSIZLIĞINA DAMGA VURDU.MERAK EDENLER ŞU LİNGE GİRSİN VE DİNLESİN:>>> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ligne lingo lingo lingo şişeler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Evr Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Loxias said: ayrıca i melih gökçek başlamış bile 1)HERKESE İYİ GECELER. BUGÜN KK HAYATININ AHLAKSIZLIĞINA DAMGA VURDU.MERAK EDENLER ŞU LİNGE GİRSİN VE DİNLESİN:>>> AHAHAHA -la bebe tivit attım gördünmü -yoghh la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 caps yazan danisman, melih basgan direk ufak harfle yazio Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 siyaset serbest mi olmuş vay bee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 danıştığı adam böyleyse melihin vay haline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 melih basgan ve danismanlari http://www.valentinatanni.com/public/2011/02/memes.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Lupin Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 vazcaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 iyi demiş bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 beyler tüm ülkeyi akpye yakınlık torpiliyle işe sokarsak yoksulluk biter, hala anlamadınız bunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar