damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 joomla bi sitenin db'i var bende. bir sürü yazı vardı sitede, site kapandı ve sadece o kaldı işte geriye. bu dosyayı açabileceğim bir program var mı, yazıları alabilmek için? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Dosya uzantisi nedir ? SQL ise bir DB'ye import edip almak daha kolay. MYD, MYI ve frm ise bir MySQL sunucusunun data dizinine kopyalayip, yine DB'den alican. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 sql ama 710 mb. ufak bir site değildi. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Sikistirirsan boyutu epeyce ufalir. Gonder bana bi kiyak geceyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Ya da bkz : easyphp (wamp'in yeni hali). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 tamam, zip yaptım. upload edip gönderiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 easyphp kurdum, onu nasıl kullanıyoruz. zip'le küçüldü ama hala host'a atıp gönderebileceğim kadar küçülmedi :ş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 PhpMyAdmin'i bul bi sekilde. Orada import bolumu ile import edebilirsin. Gerci PHP ayarlarini duzeltmen gerekecek o kadar buyuk dosyayi import edebilmek icin. Bi team viewer bilgisi gonder de yapayim. Anlatmaktan daha kolay. lulz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odullusoru Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 710 mb neymiş o öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 çok büyük bir oyun sitesi idi. ancak tutunamadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 tamamdır sanırım oldu. kullanmadığım bir siteye import ettim phpmyadmnin'den. eyvallah di ilgin için. ve hata verdi: Fatal error: Allowed memory size of 134217728 bytes exhausted (tried to allocate 744694318 bytes) in /usr/local/cpanel/base/3rdparty/phpMyAdmin/libraries/zip_extension.lib.php on line 62 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Direkt ayrilan ram yetmemis PHP icin. =) O kadar buyuk data'yi browser ustunden import etmen zor abi. Konsol ustunden falan olur anca. Dedigim gibi bir team viewer session'i falan baslatirsan yardimci olayim ofisten cikmadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
damage_inc Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 gönderdim öm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 db'nin 722mb'lik kismi hata log'lari. heh =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 ahaha iyiymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar