Cthulhu Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 http://www.freeforums.org/index.php?ref=adwords&gclid=CKOe9N2QuKgCFRcw3wodpkIjBA haxball geyiğinizi haxball topiğine plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esau Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ya ben bedava-sitem diye bir yerden buldum bir şeyler de sevmedim, forum hazır ama çok eksiği var. Eskiden birine forum yükletmiştim, php deniliyordu sanırım. En azından orada her şey vardı: Özel mesaj yolu, başlıkların sabitlenmesi vs işte normal bi forumdu yani. Bu tarz bir şey nasıl kurarım ya? Nette yaptıgım araştırmada hep aynı konu var, oradaki sitede kapanmış artık yapamıyorum yani. Bir forum kurmam lazım! :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2011 e verdim işte link. bedava phpbb kuruyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar