Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Görkem geliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 reco kongo ne lan? siyahi futbolcu mu transfer ettik? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dracos Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 adam haklı beyler geliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 gelmek istiyorum bende :( 1 mayıs "pazar" günü çalışılır mı :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suBzer0 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 cavanagh said: cavanagh subzero konn wishmaster dreagloth khelben cankut scheriff holy pha mulgear babacum esh larry recokongo dracos(viper) görkem gelmicekse viper'a sölicem sen viper'a söyle abi.. yalan yok pazartesi günü turnuva maçımız varmış ben ona gidiceğim için gelemiyorum heralde artık hiçbi maça almazsınız beni :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 cavanagh konn wishmaster dreagloth khelben cankut scheriff holy pha mulgear babacum esh larry recokongo dracos viper viper geliyore hamzayı pepeleksel futbol disiplin kuruluna sevk ediyoruz pfdk ne verirse artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 maçı uzatırsak adam başı 8tl alıcam bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 cavanagh said: maçı uzatırsak adam başı 8tl alıcam bilginize uzatmayın yani 1 saat neyinize yetmiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Kadro önerisi: Takım 1: Dracos Cankut Dreagloth Mulgear Larry Holy Esh Konn Takım 2: Babacum Khelben Wish Scheriff Reco Cava Viper Pha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Değişiklik yapılabilir, bizim takımın staminası yine her zamanki gibi erken bitecekmiş gibi gözüküyor. O yüzden Cankut değişikliği yapılabilir biriyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yine çanakkaleyi oynayacağım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 dengeli olmuş takımlar bencem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 yalnız ilhan'dan gol yememek için gelmediğimi kimse anlamadı hala. atar matar şansa bala filan rezil olurum sonra. geldim, geldiğim maç gol yemedik tamamdır işte. kafam rahat haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tolga Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Takım 1 bariz alır bence Edit: Emin olamadım 2. bakışta, yiğit 12 km koşarsa bariz alırlarda,defansa çok yardım etmek zorunda kalırsa doğru düzgün oyun kurucak adam yok Bi tane daha: İlhan bu maç çok çıldırabilir,isticee topların gelmesi zor hele bide emrah defansda kalırsa Bide hakan emrah cem iyi defans olmuşlar, o takımın ilerisi gönül rahatlııyla atağa çıkar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 takımlar iyi ya, oynanabilir böle abi mulgear geliyo dimi maça sonra bişi çıkmasın da=) ulaşabilen ulaşsın ona bi zahmet edit:hakanla konuştum, haberler iyi mulgear geliyomuş sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Takımlar iyi, Yiğit le benim yer değiştirmem lazım ya da stoper sürekli koşarak oynayacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mevkiileri gelişigüzel verdim, siz tabi ki değişiklikler yapabilirsiniz ama kendi takımımda böyle oynasak fena olmaz. Cem ile ben ortasahaya falan çıkarız ara ara. Oradakiler arkamızı kapatırlar. Dönüşüm yapılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 neyse ezeriz. sercan bizde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Klasımı konuşturduğum maçta temiz EZ DİK. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Hakan'ın oyununa +rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 golüne +2x rep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Siz yokken bir hiçim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar