sharky Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Selam, Wii mizi satıyoruz. * Wii * Wii fit * 2 adet WiiRemote * 2 adet Nunchuck * Orjinal GH Metallica Gitarı * 8-9 adet orjinal oyun ( GH Metallica, GH World Tour, Wii Fit Plus, Wii Fit, Call of Duty Modern Warfare Reflex Edition, etc. etc. ) * Su anda kendisi soft mode da kirilmis halde, yani USB diski takarak ( ki benim su anda kullandigimi da veriyorum icinde 8-9 oyun var ), internetten ISO download ettirip oynayabiliyorsunuz (blackopsu böyle oynuyorum merak edenlere). Soft mode oldugu icin, system update yaptığınızda problemsiz orjinal sürüme ulaşıyorsunuz. PSP Cracklerdeki mantık. * Wii ile birlikte gelmeyen, daha güzel görüntü sağlayan bir kablodan almıştım onu da veriyoruz. Bulanıklığı falan gideriyor. 750 TL diyorum. Dün Wii 'nin sıfır fiyatına baktım 600 TL idi. Tabii Ebay v.s. oralardan bakmadım, belki daha ucuza vardır. Netekim benim fiyatım budur. Gönderimi kargo ile yapabilirim, ya da Istanbul içindeyseniz elden de verebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Sadece oyunlar için fiyat verebilir misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Abi param yokken satiyorsunuz sunlari hep, kin kin kiniyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Gitar + oyun mu ?? Ya da gitar + tüm oyunlar mı ? Bunlar olmadan birinin talip olması lazım önce, komple satıyorum Wii yi, teker teker uğraşamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 gitar ve guitar herolar hariç diğer bütün oyunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 7, 2011 Wii + Wii Fit ve oyunlar satildi. Gerci Call of Duty Reflex Edition 'u almak istemeyebilir belki satin alan. Dolayisi ile onu satabilirim. Netekim su anda ; * Guitar Hero Metallica * Guitar Hero World Tour * Guitar Hero Metallica Orjinal Gitari ni 150 TL ye birakiyorum. Isteyenlere duyurulur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2011 Satıldı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sharky Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Selam, Yine benzer bir konfigurasyon. * Wii + Wii Fit + 2 Nunchuck + 2 WiiRemote + Tabanca aparatı + Ek görüntü kablosu ( daha netleştirmek için ) + Wii Softmode olarak kırılmış durumda, yani ister internete bağlayıp Orjinal Update yaparsınız, isterseniz ISO ları indirip indirip oynarsınız. + Softmode da oyun çalıştırılabilmesi için USB Disk ( 100-150 GB idi galiba ), 4 GB lık SD kart. + Softmode da 4-5 oyun var. Toplam : 400 TL İstanbul içine elden teslim edebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esrk Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 4 ay önce, 400 kadar oyun ile 250TLye satmaya çalıştım millet yüzüne bakmadım şimdi kapışılıyor, vay be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 adam yeni yazmış mesajı, nasıl kapışılıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar