Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Pyr0, 08 Eylül 2004 21:28 tarihinde demiş ki: ne yapıyolar natural? sahte muzık mı? sahte müzik.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Venator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Zevkler ve renkler...[signature][hline] Experience is the worst teacher; it always gives the test first and the instruction afterwards.
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Natural_Jedi, 09 Eylül 2004 20:41 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 08 Eylül 2004 21:28 tarihinde demiş ki: ne yapıyolar natural? sahte muzık mı? sahte müzik. kendınde demı$tın zevkler ve renkler. ne mutlu sahte muzık severlere.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 pyro konuştu.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sende bunu farkettın[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Natural biraz abarmıssın Sımdı MTV|2 diye bi kanalda var ve paso metal vıdeoları yayınlıyo olduklca saglam grupların. MTVde yayınlanıyo dıye sahte muzıkmı olacak?[signature][hline] The Truth is out There
Natural Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben bilmem,ben aptal.[signature][hline]Bu mesajdaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: Kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşindne koşun (not: kuku bir ideal deildir)
BlaCk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Yeterli cevap degıl[signature][hline] The Truth is out There
Norton_Antor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 kavga etmeyin bakiyim:) ewt bu arada o gruplar sahte müzik bile yapmıyor.müzik yapmıyorlar çünkü.iki tane salak stripticiyi çıkarıp 300 500 hatta daha da ileri diderek 400 600 rit6mler koyarak müzik yapılmaz.[signature][hline]administrator error
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 aehauehauh.. LoL[signature][hline]Jesus, it never ends, it works it's way inside If the pain goes on, I'm not gonna make it! You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Norton_Antor, 09 Eylül 2004 22:43 tarihinde demiş ki: kavga etmeyin bakiyim:) ewt bu arada o gruplar sahte müzik bile yapmıyor.müzik yapmıyorlar çünkü.iki tane salak stripticiyi çıkarıp 300 500 hatta daha da ileri diderek 400 600 rit6mler koyarak müzik yapılmaz. musık dınlıorum dıye kandırılmı$ım.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sen kendini kandırmışsın bence[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 sonucta kandırılmı$ım oyle yada böyle ne gusel.[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mtv perşembeleri gece yarısından sonra adam gibi müzikler veriyordu.Hala veriyor mu ???[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Pyr0, 10 Eylül 2004 00:24 tarihinde demiş ki: sonucta kandırılmı$ım oyle yada böyle ne gusel. KhantdhHırılmı$mısın b@bs 0h y3@h C00L[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Predator Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Sen nu-metal dinliyon sen linkin park dinliyon şarkı bu değildir şudur diyen adamlarında özenti insanlardan farkı yoktur. Bende numetal(hatta böyle denmesine sinir oluyorum-metal karışmasın) alternatif demeyi tercih ediyorum) dinlemem nefret ederim ama dinleyen adamada laf atmak saçmalıktır ben coolum gerçek metal dinlerimciliktir. sonuçta alternatif dinleyen adam genel olarak vokali sever çünkü gitar sesi fazla duyulmaz. normal dinleyen adam gitar sesini sever baterisini sever. zevk meselesi ya saçmalamalım mümkünse o yüzden[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! [Bu mesaj Predator- tarafından 10 Eylül 2004 01:51 tarihinde değiştirilmiştir]
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben genelde nü-metal dinliyorum hatta nü-hardcore da izlerim :)[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Kimseye nü-metal dinleyemezsin ezik falan diyen yok fakat mtv maymunlarını dinyenelerin nasıl tipler olduğunu biliyoruz bu tiplerden hoşlanmıyoruz bazılarımız kıl oluyoruz. Canlı örnek işte,adamın klavyesi türkçe ama çok cool bi adam olduğu için türkçe harf kullanmıyor hatta ş yerine $ kullanıyor nedir bu şimdi ya?[signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!"
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 harba yaa mtv dinlenir mi... Ha kral tv ha mtv yanii.Madem iğrenç şeyler seyretmek istiyorsunuz kral tv felan seyredin.[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ...
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Sensible, 10 Eylül 2004 02:44 tarihinde demiş ki: Canlı örnek işte,adamın klavyesi türkçe ama çok cool bi adam olduğu için türkçe harf kullanmıyor hatta ş yerine $ kullanıyor nedir bu şimdi ya? benim $ kullanmam nıye gerdı kı senı bu kdr? cool degılım,alakam yok vede olmaya calı$mak gıbı bı gayem yok ama sırf $ kullanıyorum dıye cool adam hede höde bu nedır o zmn?[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Sensible, 10 Eylül 2004 02:44 tarihinde demiş ki: Kimseye nü-metal dinleyemezsin ezik falan diyen yok fakat mtv maymunlarını dinyenelerin nasıl tipler olduğunu biliyoruz bu tiplerden hoşlanmıyoruz bazılarımız kıl oluyoruz. Canlı örnek işte,adamın klavyesi türkçe ama çok cool bi adam olduğu için türkçe harf kullanmıyor hatta ş yerine $ kullanıyor nedir bu şimdi ya? Sen burada gelipte adam $ harfi kullandı diye Türkçe'yi katletti mantalitesi mi uyguluyacaksın? O zaman Bianchi'ye Biançi de.Hatta Lucky Strike'a Luçki Sıtrayk de. Düşündün mü acaba sana kaç kişi kıl oluyor?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kavga kavga oleyy Kuytu yerler biliyorum...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Sensible, 10 Eylül 2004 01:34 tarihinde demiş ki: said: Pyr0, 10 Eylül 2004 00:24 tarihinde demiş ki: sonucta kandırılmı$ım oyle yada böyle ne gusel. KhantdhHırılmı$mısın b@bs 0h y3@h C00L Yağlı mı girdi güzel kardeşim?[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: Demon_of_Hell, 10 Eylül 2004 03:18 tarihinde demiş ki: kavga kavga oleyy Kuytu yerler biliyorum... Amacım kavga etmek değil :) Amacım insanları hede hödö. ÇÜNKKÜÜÜ BEEEEENNN KKKKKASSSLIIIYIIIMM... Ne alakaysa :P[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos |
Sensible Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Sana ne desem boş. (pyro) [signature][hline]Zegard/Hibernia - Lancelot Crosby,Stills,Nash & Young Bir oh yeaah tikkysi demiş ki: "Fuck you anuna Koyim!" [Bu mesaj Sensible tarafından 10 Eylül 2004 03:29 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar