SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 http://img2.blogcu.com/images/n/e/c/necklacekolye/china_oel.jpg bu olabilir mi? Çok feci yakıyor ama işe yarıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ne olursa olsun hastaneye gidip baktırman lazım , bel fıtığı olabilir, onların derecesi var ona göre sana tedavi vereceklerdir , kontrol ettirmessen sonra başına büyük dertler alırsın , bence hastaneye git sebebine baksınlar ardından zaten sana 5-6 tane iğne verecekler onları olacaksın belin doğrulacak ama öncesinde sebebini öğren Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Heh,Seagle.Aynen budur. Sizlerin de aklınızda bulunsun,harbiden her derde deva acaip manyakça bir şey.Ben defalarca bir çok ağrı için kulandım.Dediğin gibi yakıyor ama 5 dakika içinde sonuç alıyorsun uyguladığın yerde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Dededen babaanneden kalma bastonlar 25inde kullanacağımı düşünmezdim =) Bugün sabah kalktım baktım ağrı hala "problem?" şeklinde sırıtıyor ulan ben senin diyip acile gittim bas doghtor ilacı dedim bastı git beyin cerrahına görün pazartesi dedim.Adama omurda birşey yok sağ sırt kası dedikçe çoştu bu o cerraha git bu bölüme git diye he he diyip çıktım. Yarın fizikterapiye gidecem eczaneye şu çin zımbırtısınıda sorayım. O değilde 24saatten uzun süredir yakı yapışık duruyor hala cayır cayır yakıyor şerefsiz whicks halt etmiş arkadaş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Geçmiş olsun ciğerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Sağolasın böbrem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 al işte, doktor adama ne yapması gerekitğini söylüyor bu he he diyor. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Yahu adama diyorum sağ üstüm kasım tutuldu bölgeyi bölgeyi gösteriyorum.Bana ayakların uyuşuyormu orda burda ağrı var mı diyor omurumda birşey yok dedikçe iyice saldırıyo omruma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ya o değilde bende arazilere falan gidiyorum uzun süre hareket etmeyip birden araziye çıkınca ve rügarı yiyince bende yamuluyorum. Şuan benzer konumdayız yani. Spora başlamam lazım. Şu hareketsizliğe son vermem lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 NolaxThensbane said: Yahu adama diyorum sağ üstüm kasım tutuldu bölgeyi bölgeyi gösteriyorum.Bana ayakların uyuşuyormu orda burda ağrı var mı diyor omurumda birşey yok dedikçe iyice saldırıyo omruma. babam doktor, ayak parmağımda bir şikayet vardı onu söyledim "bir nöroloğa götürmek lazım seni" dedi. Ayak parmağı ve nörolog ne alaka ben ortopedist bakar sanardım ama değilmiş işte :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 hissettiğiniz ağrının nedeni biçok kez hissettiğiniz yer kaynaklı değildir. Bel falan, ayaklar hede hödö, hep omuriliğe bağlı bunlar, ondan araştırıyorlar. Bi parmak ağrısı fıtık kaynaklı olabiliyor mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 NolaxThensbane said: Yahu adama diyorum sağ üstüm kasım tutuldu bölgeyi bölgeyi gösteriyorum.Bana ayakların uyuşuyormu orda burda ağrı var mı diyor omurumda birşey yok dedikçe iyice saldırıyo omruma. adam iyiliğin için yapmış :) omuriliğinde bir sıkıntı yoksa fizik tedavi egzersizleri ve aktif spor en iyi çözümler. geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Aktif spor mu NOOOOOO!!!! Kas nakli yaptırayım cyborg olayım daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mardox Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 no pain no gain :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 dizi ismi gibi g.o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nullsix Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Sırt tutulması kötü bir şey. Bazen yaşıyorum ben de. Fazla hareketsiz kalmaktan olabiliyor. Bol bol spor ve egzersiz yapmak lazım aslında. Bir de rahatlatıcı ürünler kullanılabilir bel ağrısı konusunda. Kosmodisk tavsiye edebilirim mesela. www.kosmodisk.com.tr adresinden bakabilirsiniz ürünlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 10 ay miadı geçmiş ilaçtan kolay kolay zarar gelmez, etkisi de olur. Ayrıca Laroxyl gibi bir antidepresan kullanabilirsin, rahatlatır. Sirdalud daha başarılı bir kas gevşeticidir, onu da deneyebilirsin ama bu öneriler sadece geçici tavsiye mutlaka ama mutlaka doktora görünmelisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2011 kalça ile sırtın arasına leğen kemiği gelince ve kalçacan sırtın görünmesini engelleyince sırt tutulması oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar