USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Selamlar arkadaslar. Son bir haftadır c6 wh içindeyiz belli tecrübeler yapdık,magneto anomaly fılan hepsının ıcınden gecıyoruz 2 carrier getırıyoruz plexe,sorusu olan varsa cevaplamaya calısırım,bu arada bizle takılmak ısteyen arkadas varsa bekleriz... TORTUGA CARTEL CEO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Benim alt i versem mi oraya lazim mi golem tengu pilotu full pve uretim mining alayi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 abi rr bs pilotu yetıyo sadece onu kullanıyoruz da bızım amacımız korsanlık sırasında kaybettıgımız paraları yerıne koymak ve korsanlıga devam etmek yani ekıp olarak takılalım ıstıyoruz alt char ıle gelme sen ana char ıle gel :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 + standing verin gelirim triax ile :D hirr den cikmak istemiyorum kardesim yoksa neden gelmiyim main char ile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
USTURA KEMAL Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 tamam ya alt ust ayarla bırseyler maksat gönüller bir olsun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thebaltaci Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Moss said: + standing verin gelirim triax ile :D hirr den cikmak istemiyorum kardesim yoksa neden gelmiyim main char ile ya kanka bırakın almayın bu FARMER'i tribütü kuruttu şimdi sıra bizim WH'ye geldi >:D<>:D< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Moss Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 dorudiyon huso ben sormadim kim kim var diye sen oldugunu bilsem hayatta geliyim demem :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zamestian07 Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2011 Carrier ile anomaliye girdikten sonra görim bi de sizi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar