Etos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 hiç ağlayamayan bir insanım. ama leon'un son sahnesinde, müzik girince, kaçıncı kez izliyor olursam olayım gözlerim dolar. yani leon'dan leon'a ağlıyorum sanırım.. [Bu mesaj Etos tarafından 06 Eylül 2004 23:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Yeşil Yolda adamı idam ederlerken gözlerimi bağlamayın karanlıktan korkuyorum dediği sahne yokmudur ulan yazarken bile duygulanıyorum cidden[signature][hline]Demon_of_Hell, 07 Ağustos 2004 21:15 tarihinde demiş ki: İnsanalrı ne zaman klonlayacak lar acaba? Liv tyler'ı kopyalasak eve salona koysam ne güzel olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Son zamanlarda pek çok filmin o hüzünlü yerlerinde, ya da gaz yerlerinde (misal lotr, rotk, kralin askerlere gaz vermesi..) Bogazim dugumleniyor, aglayacak gibi de degilimde.. boyle ilginc birsey oluyor.[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- [Bu mesaj MeSh tarafından 07 Eylül 2004 07:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AmoRPHouS Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Komser Şekspir de Kadir İnanır in kızı icin kadın kılıgına girip tiyatroya oyuna cıkması ve orada yaptıgı konuşma sırasında baya bi yaş geldiydi gözümden. [Bu mesaj AmoRPHouS tarafından 07 Eylül 2004 20:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Kurtlar Vadisi'nde Polatın Elifi aradığında Elifin aniden Ali demesi. Braveheart Mel Gibson'un idam olduğu sahne[signature][hline]Ayağa kalk, uyumak için Önümüzde sonsuzluk var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 kurtlar vadisinde çakır ölünce gözlerim dldu[signature][hline][b]Abi Çamlıcanın reklamında o köpek nasıl gülüyo ya?[b] - [b]şahsım tarafından[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 tabiki titanic[signature][hline]If You 5 5 5 I am 6 6 6 WeCreate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Last Samurai Kılıcı imparatora verirken.. sinema da bi an bi sessizlik oldu ya s.ktirgit adam yaa dedim istem dışı.. Forest Gump.. Er Ryan Lotr daki bilumum ölümler Haldir özellikle.. gollum unkinede bogazım dugumlenmişti... ölürken bile yüzüğü alıncaki mutluluğu beni mahvetti.. American History X[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye [Bu mesaj Blizzard_IcedEye tarafından 08 Eylül 2004 01:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 sizi ağlatan film sahneleri dizi sahneleri değil ;)[signature][hline]KinGpiN the striked sazan RamsesII'ten abarmalar; RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki: Öyle sübyan bulsam ben,var ya.... RamsesII, 18 Ağustos 2004 02:05 tarihinde demiş ki: "Bugün bacım,yarın ihtiyacım" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonus Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 bgn southpark'ın sonunda hatta ice age'de mammut'un magarada mamut resimleri buldugu sahnede ağladım valla.[signature][hline]MKC İLYAS bonus:zlorwf sen misin? Zlorwf:senim(Soldat oynarken) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kalhiae Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Cast Away[signature][hline]Allah kahr bela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Armageddon Bruş Wilşin öldüğü sahne.[signature][hline]Like Chef Says. O yeah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THARKAS Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 boromir olurken gozlerim dolmustu ilk filmde[signature][hline] With each kill I grow wiser... with every added wisdom I grow stronger -Artemis Entreri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 abi yeşil yol... neredeyse tum sahneleri... bide forrest, forrest gump aynen neredeyse tum sahneleri [signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir [Bu mesaj Quivalen-soth tarafından 09 Eylül 2004 23:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quivalen-soth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Blizzard_IcedEye, 08 Eylül 2004 01:11 tarihinde demiş ki: Last Samurai Kılıcı imparatora verirken.. sinema da bi an bi sessizlik oldu ya s.ktirgit adam yaa dedim istem dışı.. lol!! aeuhuaehuaeuea +1[signature][hline]Valeronun köpekler hakkındaki düşüncesi... Valeron, 29 Ağustos 2004 12:13 tarihinde demiş ki: oyle bi ısırır ki adamin g.tnden 3-5 kilo alir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yanlizcocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Forest Gump +1..[signature][hline]You Cant KiLL me Cuz Im Already Inside You Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DadashNik0F Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Valla eğer filmin sonu güzelse ağlamak değilde gözlerim hafif yaşlanır ister komedi olsun ister savaş.[signature][hline]-Çok okuyanmı bilir, çok gezenmi? -Bence Müjdat Gezen bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Pianist te cok duygulandim , basrol oyuncusunun adini hatirlamiyorum ama mukemmel oynamis bence :) coook agladigim film war duygusal yonlu filimlerde kolay aglarim ben ilginc gelebilir ama Kemal sunalin hanzo filiminde sokaktaki cocuklar yolda bunu gorunce tasliyolardi bunu orda hungur hungur agladim :). Hatta haberlerde fok baliklarini doverek oldurduklerini gordugumde 2 gun kendime gelememistim, kotu bisi , burcumdanmidir bilmem boyle huylarim var[signature][hline]In The Name of Odin , With the Strenght of Thor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Men on Fire filminde (daha gösterime girmedi yakında girer umarım) filmin son sahnesinde denzil vaşhinton amcanızın dizleri üzerine cökmesi ve neyse söyliyipte sizinde ağzınızın tadını kacırmıyım... fakat ben baya bir duygulanmıştım..[signature][hline]Cehennem sadece bir kelime, gercek ise cok daha kötü... Delidumrul ve Zibidi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 leon da ağladığımı hatırlarım..[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 lotr'da arwenin suratının çizildiği sahnede gözyaşlarımı tutamadım... Bu aralar çok duygusalım her filmde ağlarım...[signature][hline]Beer help ugly people have sex since 1862 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Dünyayı Kurtaran Adam da çok ağlamıştım ama gülmekten tabe....:) Cüneyt abim benim :p[signature][hline]O kara gecenin içinde küçük umut ışıkları sebatla parıldamaktaydı;Karanlık Kraliçe'nin dehşet kanatları altında korkuyla sinen kimselere alev alev yanan bir yol gösterici olan bir şövalyenin şekline bürünmüş bir umut... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Villians Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 beni hayatım da en çok ağlatan film titanıc in batma sahnelerinden sonra başlıyor. sonra -er ryan ve braveheart gelioy ve buffy de 4.sezon ve 7.sezon sonları beni bayağ bir deprosyana sokan anlardı Tara:Your shirt.! Willow:Tara...!!![signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pakize Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Çoook varda hiç biri aklımda değil aklıma gelenlerden bazıları ; Türk fLimlerinde hep ağlarım hiç dayanamam. Yabancı fLimlerden ise Hiİİİiiiiİç unutamadığım sahnelerden birisi; Titanic : Rose'nin Jack'i okyonusun derinliklerine doğru bıraktığı an. ve Jack'in son konusmaları ayyyy , yiyor yiyor bitiriyor o sahne beni muhteşem.[signature][hline]Dostlarinla öyle yasa ki düsman oldugunda hakkinda söyleyecek sözleri olmasin... Düsmanlarinla öyle yasa ki dost oldugunda yüzün kizarmasin... [Bu mesaj Pakize tarafından 11 Eylül 2004 16:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 green mile godfather braveheart bunların bazı sahneleri çok etkilemişti..[signature][hline]Boo www.willow.gen.tr Shift Protector thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusarak demiş ki: BEN SARHOŞ DEĞİLİM, BAK BİLİNCİM YERİNDE O BİLGİSAYAR.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar