K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Selam millet Uzun bir aradan sonra Araniza geri dönmek çok güzel bir duygu.. dile kolay sc1'i tam 10 yıl boyunca birlikde oynamışiz.Medic ailesinde ilk oynadigim günleri hatirliyorumda Sc nin ne oldugunu bıle bilmiyorduk daha..Sc1 belkide bu aile yapisi sevdirdi bizlere kim bilir..Öyle bir özlemle geri döndüm ki Bir çok arkadişimin hala oyundan kopmamış olmasi onlari Birakdigim gibi bulmak çok keyif verdi bana tam 3 gündür geceliyorum oyunun başinda eskisi gibi :D Neden kopmusduk bilenler bilir Wow Baya bi ilgi çekiciydi 6 sene önce sc ın keyfı kacinca bir çıkıs aradık tabii daldik bizde wow alemine 6 yıldır oynuyordum gecenlerde bırakdım belli bir noktadan sonra gitmiyor Sc gibi degıl malesef ama iyi kide birakmişim çunku burda eski tadlari bulmaya başladim.Şimdi Yeni jenarasyon kim bu arkadas diye kafalarinda geciriyor ola bilir kısaca kendimi tanitayim Adim Cem yasim 38 Sc ye tatarramazan nickli (Cem)Adasin evine göturup ögretmesiyle basladik yıllar önceydi en az 16 yıl önce Tatarramazani tanıyanlarınız< mutlaka var ama bilmeyen için kısaca Türkiyedeki sc nin gelişmesini saglayan Medic serverlarinikuran arkadasdir.Ayni iş yerinde çalişiyoruz tatar la ozamanlar... simdilerde siemens den ayrıldı ..tatar en son duyumlarima göre (bir iki senedir görusemedik) turkcell de calisiyor ve evlendigi yönunde.Nese kaldigim yerden devam edelim Tatar bi şekilde is yerinden ayrilinca medic serverlarina bakmak bana düsmüsdü bir kaç sene yöneticiligi yapmişdim.Medigin kapanmasi söz konusu olmusdu bılenler bilir Siemens yönetimi artik servera izin vermiyordu ne kadar ugrassamda engel olamadım o senelerde kapanmasina...Derken sylveria serveri acilmisdi Hatirlayanlariniz olacakdir Bir müddet ordada yönetimde bulundum ..Türkiyede Sc üzerine Clanlar kurdum en ünlüleri Turk Clan , Nightmare Gate clan di Bir cok Turnuvaya turnuvalarada önculuk yaptım organıze ettık çok güzel günlerdi...nese kısa bı anımı da anlatayım topu sıze bırakayım wgt secmelerı bjk da yapiliyordu 1w1 turnuvası ıdı eskıden baya revasdaydı bu turnuva 1 cileri zaten yurt dısına göturuyorlardi ben sc hayatımda 1v1 oldum olası beceremem ve oynayamam zaten benım hoslandıgım stıl 2v2 olmusdur herzaman herneyse 1 turda Hasucraft cıktı karsıma kendısı ıle yıllarca bırlıkde sc oynadık zaten benı ıyı tanır 1w1 atamıcamıda bılıyo du baya bı bana harras gecıyodu ezcem söle böle derken 2 tura ben gecdım ekranında mutalarım show yapmısdı yuzunde hayretlı bakıslar vardı cok gulmusduk Nerde Kalmiştik ? Kaldigimiz yerden devam !! göt+göbek+sc=K.arslan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bundan sonra kimse bana yaşla ilgili espri yapmasın, yeni adresiniz belli. hoşgeldin cem, iyi ki geldin hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 (td)(td)(td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Memphis Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bu arada güzel anıymıs ilerde cocuklarına anlatırssın.. bi sn.. ! ?! H3h3H3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 agam niye böyle döktürdün ki ben geldim desen masada yer acar tavsan kani cayini önüne koyardik. tekrar hosgeldin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ve aleyküm selam abi hoşgeldin:) ihtiyarlar heyeti tamamlandı.E artık Milli takımın başına geçersin tekrar:) lazımsın valla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LM Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 hoşgeldin fakat fazla ümütlenme derim.ne yazıkki bizden sonra gelen nesil eskiyi aratır halde, herşey geyik ve şamaata üzerine eski zamanlardaki compettive ortamdan cok uzak,yabancıların streamlerinden turnuvalarından maçlarından söz ediliyor sadece. ne yazıkki tr de takım sayısıda 1-2 dir,onlarda inactive. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Agmahan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 hobaaaa kılıç arslan mıydı açılımı abi saygılar hoşgeldin,eski tadı bulsak şurada süper olurdu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Desu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Karslan abi Karslan abi Jethro{TM} (Trouble Makerz) [Turk]Jethro here :))) Sene 2001 :) 2002 idi ben sc yi bıraktıgımda iyi hatırlıyorum bu foruma defalarca yazmışımdır. sc öldü deniyodu biz de öyle diyoduk kanalda adam olmuyordu aksiyon olmuyordu. o sıkıntılı kurak (en azından tr de kurak) dönemden sonra sc bi açılmış bi açılmış . şimdi millete medic sanane sandwaves diyince o ne diyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 önceden tanıyomuş gibi yapıp sc2 ile gelen kitleyi ezsem mi acaba diye düşündüm. vazgeçtim. selam. yusuf ben. hg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 hadi bakam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 yeni nesil çok zevkli lan.whiteranın karıyın memelere falan bakıyoz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 ilk başta taylana selam diye okudumdu. dedim xunn niye harraslıyor heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 beğenemedin mi lan selamı.ERKEK MİSİN IOLM SEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 İNDİR O ELİNİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 white-ra nın karısına bakmayın, ayıp ya. adam çok saygılı, efendi biri(kesin bi' türklük falan var). amca, dayı figürü bi' nevi. sevin, saygı gösterin de karısına o gözle bakmayın. sinirlendim bak, sabah sabah hemde. olmadı tyranuz. şaka falandır muhtemelen ama yine de white ra'nın eşi bizim bacımızdır lağn.asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IntoTheRain Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hosgeldin cem abi; LM said: hoşgeldin fakat fazla ümütlenme derim.ne yazıkki bizden sonra gelen nesil eskiyi aratır halde, herşey geyik ve şamaata üzerine eski zamanlardaki compettive ortamdan cok uzak,yabancıların streamlerinden turnuvalarından maçlarından söz ediliyor sadece. ne yazıkki tr de takım sayısıda 1-2 dir,onlarda inactive. yalın senin doğru söleme skilinin cooldownu mu azaldı lan bu aralar doğru sölüon sürekli alla alla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 aslına bakarsanız sade bi dönus yapip aranıza kaynar gıderdım ama döndugumu bılmenızı ısdedım baya bi güzel diologlarimiz oldu az medıcde kaynatmadık sabahlara kadar öyle bır tad kalmıs kı insan ariyor bu lezzeti bu tadi yas bir cogunuza göre yukarda bazilari diye bılır bu adam hala neden oynar ama iş bildiginiz gibi degil 65 nyasındakı adamlarla organıze wow da cok oynadıgımı bılırım yane gönul sevdimi birakmiyor belkide en iyisi yapiyor yasimiz 38 ama is bitmedi yapacagimiz hala seyler var .. eskıye göre baya ımkanlar guzellesmıs sponsorlar alınmıs hatta bazı yerel tv ler bıle ılgılenmıs ama gereklı ılgıyı pek görememısler sponsorlarda ufakdan gerı adım atmıslar bu ımkanları gerı kazanmak lazım bazı adımlar atmak lazım belkıde bu adımlar ıcın bıraz ugrasmamız gerekecek ..Tsl lig dıye bır sey acilmis kı eskıden hayal gıbı gelırdı umut ederdık ama gördumku harıka bısey olmasına karsın cok erken patlamıs duragana gırmıs devam edememıs bu tur seylerede ıhtıyac var ...Beni tanıyan bilir eskıdende ortamı senlendırmek ıcın cok sey yapmısdım suan cok harıka potansıyel var ama hareket az size hareket getirmeye geldim canlanın bakalım bıraz agbınız torbası bos gelmedı :D bu arada huunun nufusda yasını ufaltıgını duyduk dogrumu ? benım oglanda 8 yasına gırdı ufakdan ögretmeye basladım oyunu ılerıde en iyi olucak sımdıden geleni tokatlıyor ..ılerıde memphis agbısıne kafa tutatacak gıbı duruyor :D Hüseyin Milli takim için yapilacak çok sey var 2 gunden beri inceliyorum forumu ne durumdayiz neler yapilmiş baya bibilgi topladim Çok ciddiye aliyorum Erenin pek ilgileneme diginide biliyorum Açikcasi talib kaptanliga gereken ne ise yapariz bu konuda DESTEK GELİR İSE düşünmem bile.. Yeni jenerasyonun eski muhabbetlerden pek haberi yok ama zamanla yola geliceklerdir onlarda sabahlara kadar eglenmek isdeyeceklerdir belkide zamana ihtiyaclari vardir.. baksana eski tadı bılıpde arayanlar nekadar da fazla :) always , jethro sizleri görmek güzel... birde unutmadan yazayim Xanthos (Arda) da telefonda sizlere codesını söyluyor ekleyi benı diyor Xanthos 483 eklersiniz arkadasimizi hepinize selami var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hos bulduk arkadasım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 oha alwaysın nicki neymiş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dattebayo Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 siz bw oynarken ben okul yollarını aşındırıyordum. always değilim ama onun kadar iyi oynuyorumdur muhtemelen ( son cümlede kibir yapim dedim :F ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TD)Pentagram Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bilmeyenler için söyleyim,bugün benim için ne diyorsanız eskiden Cem abide öyleydi.İki takım ve milli takımı yönetirdi.Bu yüzden şuan milli takımların başına geçmesini şiddetle destekliyorum.Vizyonlu ve disipli çalışabilen nadir insanlardan kendisi. Açıkcası bende vizyonlu ve disiplinli bir insanla iş birliği yapmaya hasretim.Sanırım Milli takımları onunla birlikte en baştan yapılandırıp, daha işlevi yüksek ve gururlanabileceğimiz hale getirebiliriz.Bunu onunla başarabileceğimize inanıyorum.Ama önemli olan community nin hep birlikte hareket etmesi ve iş yapabilcek gerçekten bir şekilde camiayı canlandırıp ayakta tutabilcek insanların arkasında durmaları gerekiyor. Görüyorsunuz öyle yada böyle maça çıkan bile milli takım yok.Hani ozaman yerden yere vuranlar şuan yok.Hatta oyunu bile oynamıyor.Doğru eleştiriler herzaman lazım.Hadi küçük ergen gençlerden oluşur camia anlarız gazı var deriz.Yaş ortalaması 24 lerde olan bir camia nın sanırım daha birlik içinde olması gerek.Gereksiz bir birimizi harraslamak ve gereksiz sidik yarıştırmak yerine iş birliği yapıp geliştirmek gerekiyor. İllaha progamerler çıkartamaya biliriz ama en azından kendi ekolumuzu yaratırız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
harristhegosu Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Ben taniyamadim karlsani , kick pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensei Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Welcome back Commander, Öncelikle eski görevinizin tekrar hakkınız olan size iade edildiğini duymaktan büyük sevinç duyduğumu belirtmek isterim. Başınıza örülen tatlı çoraplardan (ev iş aile çocuk) haberim var. Malesef hayat denen düşman tüm explerimize aynı anda drop çekerken bizden GG dememizi bekliyor. Fakat bizler 35 olmuş yolun yarısındayken bile tüm dropları counter'layabileceğimizi gösterebiliyoruz. Sizinde aramıza döndüğünü görmek bunu gösteriyor. Eğer bir şekilde görevlerde yarımcı olabilirsek ne mutlu bize. Bir zamanlar anlamı olan, GL & HF & GG Sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
K_arslan Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Bizim icin sc nin ne anlama geldigini sanirim bir çogunuz anlamissinizdir sc bir oyun olmanin dısında burada bizlerin sosyallesmesini saglayan en yegane bi öge olmusdur.bu ortamda harika arkadaslıklar kurulmustur. bir cok arkadasımızın nice kereler fedakarlık gösderek güzel ortamı korumaya çalismasi gelisdirmeye calismasi emek harcamalari sevgi ve saygı gösderdigini gösterir. dune göre sc de yol algimizi sölemek mumkun fakat duraĞanlıgımız sürekliligimizin olmaması bu ortamı baltalamıs ve unutur hale sokmus iyi bir ekib kurarak milli takimizin bu kısır dönguyu kırmasi çokda uzak degildir. vizyonumuzu dahada ileri göturmek geliştirmek için deger verip saygı duyduğum arkadaslarim ile birlikde çalişma ortami bulursam BASARİLİ olacağimizi söyleye bilirim. Biz buna haziriz Siz Hazirmisiniz< ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar