lostland Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Green Acres de nasıl skill gelmesini sağlayabilirim ?
Rotweiler Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 "Green acress" bildiğim kadarı ile safe zone, bunu sağlayabilmek için, "sphere"'e o region u normal biryer olarak göstermelisin...[signature][hline][spo1=Rotweiler nerededir?]*MSN: [email protected] *ICQ: 260180652 *SKYBLOG: Golright SKYBLOG[/spo] [spo2=Rotweiler neler becerebilir?] *ASP yazabilir *PHP yazabilir *Script editleyebilir/yazabilir *HTML yazabilir *Web sitesi kurabilir *RP yapabilir *Paladin olabilir *Az miktarda c++ bilir *"DiaBLeSSe" den hoşlanabilir [/spo] Hayatta ne olursa olsun kazanan hep iyiler ve RP olsun... Saygılarımla...
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yada skillstart eğer green acres ise devam et gibi bişide olabilir.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
nbl_silencer Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 default da green acres de skill gelmiyor mu ?[signature][hline]Silencer | Nebula | Resimler Don't cheat be pro
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 buyuk ihtimal sizin scpler var.[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹
lostland Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ben lost age de gördüm green acres de skill geliyordu.Ve benim serverimda gelmiyor.
simonare Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 .region.safe 0 yapıp dene eğer skill gelirse mapın flagını değiştir derim ben. bide iyice bak green acres e girişte biyerlerde skill gainini engelleyen event olmasın.[signature][hline]Data For UO Arion UO Admin [spo1=Ben kimim. Nerdeyim.]Ben kıbrıs'lı bir Scripterim. vaktimin çoğunu bilgisayar üzerinde geçiririm. genellikle okul olmadığı zaman sabahlamaktayım. :-P. Bilgisayar muhendisliği 1. sınıf öğrencisiyim ve programlama dili bana dehşet geliyor. Umarım kariyerimide istediğim gibi Programming üzerine kurarım.[/spo]
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 simonare olum verin şu remoteyi bana ya kaldık böle saçma sapan bi yer safe olmuş bizde
Sorj Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Xharloan, 10 Eylül 2004 15:04 tarihinde demiş ki: buyuk ihtimal sizin scpler var. :lol:[signature][hline]hö?
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Büyük ihtimal değil :)[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında|||||
lostland Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Nasıl yapacağım konuda bir bilgi verebilirmisiniz ?
Öne çıkan mesajlar