synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 yok biraz biriktirip alıp bi kenara koyucam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 o paraya kalite bisiklet al, bin gez. hem yaglari eritirsin hem de daha mantikli bi hareket olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 mantık arasaydım bis almazdım zaten. topicin amacını kaçırmışsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yok amaci kacirmadim da teknik ciziminden homologasyonuna kadar bissuru ivir zivirla ugra$acaksin. paradan ziyade sirf bu burakrasi yuzunden lanet gelsin diye birakabilirsin =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 27, 2011 yok zate kesme işinden vazgeçtik, orjinale restore edicem diye dusunuyorum artık. böle bebek mavisi ya da su yeşili falan ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 29, 2011 KHaRoN said: spor takimla falan boyle gayet ciddi arabadan inip valeye vermek falan asdfasdf ahaha dusundum bi an super :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar