Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 promo kod ACES1, kota varmış acele edin chip'in geçenlerde verdiği beleş 1 yıllık host ile kullanmak için aldım ben 1 tane asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 elimizdeki domaini bunla uzatabiliyormuyuz peki (kayboldum gene gdaddy menülerinde :( ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 onu bilmiyem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 godaddyden daha hiiic bi şey almak istemiyordum ama 1.18 dolar da ucuzmuş ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 webadamın beleş hosta da geçirdim cillop oldu, sql db falan var var 1gb alan. yalnız uğraşıp site yapabilir miyim bilmiyorum artık tembel4eva Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Bunların CEO'su fil vurdu diye baya olay olmuştu. Şirket imajını düzeltmeye çalışıyorlar herhalde :> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 lanet olsun daha gecenlerde 40 dolay bayildim 2 domain icin. fml Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Floridsdorf Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 godadddy kredi kartını kaydediyor, her senede otomatik çekiyor, kredi kartını kaldırıncada domaininizi siliyor dikkat edin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 sanalkart roxxor, ayrıca auto-renew'ı disable ederseniz çekmez sormadan, domain management'a girdiğimde yaptığım ilk iş o oldu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Floridsdorf said: godadddy kredi kartını kaydediyor, her senede otomatik çekiyor, kredi kartını kaldırıncada domaininizi siliyor dikkat edin e zaten olen olmasi lazim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 abi nie auto-renew i kapatiyorsunuz? siz dukkan fln kiralarsaniz ileride otomatik odemeye baglamzmisiniz? ki zaten godaddy notification gonderiyo bakin renew yapicam para cekicem diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 ben zaten taşırım domaini o yüzden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Ne Garanti sanal kartımı nede normal kredi kartımı kabul etmiyor,unable to process diyip kaliyor. Edit: yurtdisinda oldugum için sanırım ip yüzünden kredi kartimi kabul etmiyormus,turkiye proxy si ile denedigimde oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 auto-renew'i kapatıyorum ben de hemen ama hayvan gibi mail spamlıyolar suresinin bitmesine 2 ay kala falan. bi de suresi bittikten sonra da spama devam ediyolar bir sure, sonra iptal oluyor ehueh. renew icin ise yaramadı bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar