Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://www.sehirfirsati.com/deals/tumturkiye/paypal/342687 güvenilir bir site mi bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 paypal anasayfasinda 3 gundur zirt pirt karsima cikip duruyor, heralde ciddiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paypal'da hesabındaki parayla alışveriş yapamıyorsun ama. İlla kredi kartından çekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SpiderS_DangeR Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 En fazla 1 Groupon satın alabilirsiniz. ah bee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 evet artık tr'den yurtdışına hesaptaki parayla ödeme yapamıyormuşsun, ben de ne alaka diyordum 3 tl'ye 15 tl vermek sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 nasil yani? ebay den alisveris yaptigimizda paypal accountundaki paralardan dusmeyecek mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 öyleymiş "dhguy" said: BÜYÜK UYARI ! PAYPALIN TÜRKİYE HAREKATINDAN SONRA ARTIK PAYPAL BAKİYESİ ALIŞVERİŞLERDE KULLANIMIYORSUNUZ (YURTDIŞINDAKİ ALIŞVERİŞLER/DEALEXTREME STEAM VB.) KREDİ KARTINDAN ÇEKİYOR Y.DIŞI ALIŞVERİLERİNDE BAKİYEYİ SADECE TÜRKİYEDEKİ HESABI BULUNAN MAĞAZALAR VE KULLANICILARDA KULLANABİLİRSİNİZ bu çok doğru arkadaşlar paypal 1 ay önce paypal bakiyesinden yurtdışı alışverişleri yaskladı. ona göre alın. yurtdışından paypalle sık alışveriş yapan birisi olarak söylüyorum. direkt kartınızdan çekiyor. ona göre yurt dışından birşey alacağım zannedip almayın 3 lira da olsa cebinize yazık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 dupeduz sacmalik, sehirfirsati v.b. gibi yerleri bol kullannlar icin mantikli olabilir belki. ben pas gectim durum boyleyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 bu 15tl yi nerede harcayabileceğiz peki alsak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 turkiyede kullanilan bir hesaba atarsin, bana yollabilirsin mesela ehuehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Parayla para satmak gibi bişey değil mi bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 nasıl yani, 3 liraya alıcam kredi kartı hesabıma mı aktarıcam? 3 liraya 15tl mi alıyorum yani harbi harbi? valla alınacak şeylere göre almak istiyorum. steamden oyun yada bazı oyunlarda premium vs (popmundo vip örneğin) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 abi yazdım yukarıda okusanıza paypal'ın son ayarlarıyla türkiye'den dışarıya gift parası kullanılamıyor direkt kk'dan çekiyor(muş), sadece türkiye hesapları arasında gönderilebiliyor. belli ki bu nedenle böyle bir şey yapabiliyorlar yoksa 3 tl verip 15 tl almak çok saçma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 aldım bakalım, ya cok akıllıyım ya cok gerizekalı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 hala okumamiş ya ,bence cok ..... sın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 kod geldi, önce trendmicro siteyi engelledi sonra comodosecure dns sonra yine trendmicro. hepsini aşıp yazayım dedim bu sefer de tckimlik no istedi. bu kadar güvenilmez iken tckimlik no yu da istemesi kıllandırdı. isteyen varsa kodu verebilirim. muhtemelen kullanmayacağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 alabilirim ben kodu şahsen. 3 tl'yi de artık sana nereden yollrım bilmiyorum ama ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 23, 2011 peki paypal hesabındaki parayı tr'deki banka hesabımıza geçirebiliyor muyuz hala? 600tl üzeri ücretsiz olarak geçiyordu eskiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar