Mithat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 İnternette baya bir aramam sonucu aktar dedigimiz dükkan türünün tam olarak nasıl açıldıgına dair net bir sonuç bulamadım. Kimi yerlerde herhangi sekilde ot yapılıp satılmıcagına dair.. falan dıye bır kural gecıyordu sımdı bu aktarlarda ot satılmıyorsa ne satılıyor :D Ülkemizde alternatif tıpa olan ilgiyi düşünürsek ben doktorda tedavi olurum ama aktar açsam fena olmaz dıye dusunuyorum. Bildigim kadarıyla her zaman ki vergi levhası olayı var onun ıcın bır para odenıyor onun dısında il saglık müdürlügü bitkisel ılac satıs belgesı verıyor ki onun nasıl alındıgını bılmıyorum. Bunun dışında aktarlık ile ilgili bilgisi olan paylaşırsa sevinirim.
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 zencefil tarçın ginseng hurma kuru erik papatya çayı falan satacam diyosan hiç durma
calimero Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ot satmak için tükan açıcam diye başvur gerekli yerlere, 2 güne çıkar vergi levhası. hatta kapına kadar getirirler levhayı. ALBUNUALALALAL!!!
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Fistan said: zencefil tarçın ginseng hurma kuru erik papatya çayı falan satacam diyosan hiç durma durmiim napiim? yani aktar açma planlarım var dıyemem tam olarak ama cidden merak ettigim bir konu. Bugunlerde bizim bakkal bile altın çilek falan satıyor demek ki var bişiler o işlerde acaba ıyı kazandırır mı acması ne kadar masraf ne kadar zaman falan bır merak etmedım dıyemem.
Valerius Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ya harbiden o altın çilek ne ayak? sağda solda dükkan camlarında yazıyor geldi diye
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 http://thebubbaeffect.files.wordpress.com/2010/11/curse-golden-flower.jpg
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Dün burdan sonuç çıkmamış yok mu paticikte aktar sahibi tanıdıgı olan falan?
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 patide vardı bi online aktar ama ona bi danışıver
CaNNi Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 site www.sifabahcesi.org mytheron nick te
Mithat Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 22, 2011 Konuşuldu :D sagolasınız yınede ıyı zamanlama.
Öne çıkan mesajlar