Helnar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Merhaba arkadaşlar , biliyorum aramayı kullan diyeceksiniz ama hem önceki konuların beni doyuracak bilgi vermemesi ve sorumun biraz spesifik olması nedeniyle yeni konu açıyorum. Sorum ise 56k olan bağlantımı değiştirmek isteyişimdir. Şu an 128 Kablo ve 256 ADSL arasında kaldım. Okuduğuma göre 128 ADSL online oyun oynamak için yetersizmiş.(Uo , Daoc oynamayı planlıyorumda)Ayrıca geceleri bilgisayarı açıp DC++ türelerinden download yapmayı planlıyorum(20k ve üstü tercihim) Sizce hangi bağlantıyı seçmeliyim? Bir başka sorumda piyasadaki UltraTV ve benzeri şirketlerin normal Kablonetten farkı nedir tam olarak? Teşekkürler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ultratv benzeri şirketlerin hizmet verdiği yerler farklı şurası ultra tv nin burası interaktifin felan.Bence adsl alman lazım kablo hem pahalı bir sistem adsl ye göre, hemde devir adsl devri.256 k adsl işini görür bence Bende bu gün verdim siparişini 77 milyon lira 256/64[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helnar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Kablonun fiyatı yazmıyor sitesinde adam gibi (http://www.kablonet.com/knet/ucretler.html) Anladığım kadaryıla oyun oynayan birisi kabloyu seçmeliymişki 128 kablo düşünüyorum ama hala tam fiyatı nedir bulamadın :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBoLiC Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 256/64 adsl alman gerek eğer dl yaparken illa da 20kb la indirecem diyosan...ki o sana basit bir hesap yaparsak 60$ modem + 70 milyon aylık olarak toplamda ilk ay bi 160 milyona ve sonraki her ay da 70 milyona patlayacaktır...[signature][hline]anguish grief corruption deception desperation hatred anger death dishonor obedience obsession love suffer pain pain painPAİN!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 256 k kablo bağlatısı için bana 110 milyon fiyat verdiler. Kaçtımmm hemen. 110 milyon tl ye 512 k adsl alınır yaw[signature][hline]"http://www.paint.canavari.com" Anneni boya-babanı boya-arkadaşını boya kedini boya-köpeğini boya-kuşunu boya-balığını boya-mod'ları boya vs. -Micheal Jordan mı ??? -Hayır cormadım Genciz Güçlüyüz Atatürkçüyüz ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Ya yeniden topic acmiyim simdi soylim . Aramizda kimler su an SuperOnline dan hizmet alarak SkyRunner kullaniyo ve memnun. 128 k dsl kullaniyorum su an ne dlwnd da ne de oyunlarda ii . Bari hic oyun oynamiyam full dl yapam diorm skyRunner a ne dersiniz? Bi iki sorum var kafamda 1-) O kota doldugu zmn surundugunuz oldu mu ? 10kb ile flm cekiorm abi bu ne dediniz mi yani hic 2-) O kota dolmadan surundugunuz oldu mu ? ( Esas bu feci ztn :P ) 3-) Kotu hava sartlarinda noldu ? Kapali yagmurlu karli v.s 4-) Kota dolmadan ortalama kac la dlwn ediodunuz 5-) Uo flm gibi oyunlarda para/skill kasmaya yeticek kdr verim elde edebilir mym ( Action u cafeden yaparz artik :P ztn ole yapiorm bari dlw lar hizlandirayim die skyRunner dusunuom ztn ) 6-) Superonline gerekli destegi veriyo mu ? Teknik destek her an yardim v.s gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 yok mu simdi aramizda skyrunner ci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 skyrunner kullanmanı tavsiye etmem ben kullanmıştım, çok değişti hizmetleri ama çok yüksek bir maliyeti var o işin, dsl 'i bilmiyorum ama adsl ya da kablo varsa kablo kullanmak skyrunner'dan bin kat daha iyi bence tabi download ve özellikle oyun dediğini düşünürsek[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 said: Kithnos, 10 Eylül 2004 11:50 tarihinde demiş ki: ...1-) O kota doldugu zmn surundugunuz oldu mu ? 10kb ile flm cekiorm abi bu ne dediniz mi yani hic 2-) O kota dolmadan surundugunuz oldu mu ? ( Esas bu feci ztn :P ) 3-) Kotu hava sartlarinda noldu ? Kapali yagmurlu karli v.s 4-) Kota dolmadan ortalama kac la dlwn ediodunuz 5-) Uo flm gibi oyunlarda para/skill kasmaya yeticek kdr verim elde edebilir mym ( Action u cafeden yaparz artik :P ztn ole yapiorm bari dlw lar hizlandirayim die skyRunner dusunuom ztn ) 6-) Superonline gerekli destegi veriyo mu ? Teknik destek her an yardim v.s gibi 1-yoğun kullanım saatlerinde sürünürsün, 10 kB bile fazla bir tahmin, ama sabaha karşı saat bilmemkaçta hızın bazen kotayı doldurmadığınki seviyelere de çıkabilir, o anda havuzun dolu olup olmamasına bağlı 2-hayır o kota dolmadan kesinlikle sürünmezsen arıza ya da diğer şıktaki gibi bir durum yoksa :) 3-kötü hava şartlarında sinyal seviyesi düştüğü için tahmin ettiğin gibi kesilmeler olabilir, download hızının düşmesi şeklinde de değil tamamen kopar, yalnız bu senede birkaç kere ancak olur herhalde, eğer karadenizde yaşamıyosan :) 4-ben skyrunner ile 300 kB/s gördüm ama bu ekstrem bir değerdi, genelde 100'ün üzerinde kullanabiliyordum 5-bi kere kafadan 200-300 ping artıyo pingin, bu belki biraz daha iyileşmiştir bilemiyorum ama çok da umutlanmamak lazım çünkü bu işin doğasında var pingin yüksek olması, senin pingin zaten bir 100 falansa (türkiyedeki sunucularda oynadığını varsayıyorum) toplamda 300+ pingin olacak, oynanıp oynanmayacağına sen karar ver :) 6-elbette telekom gibi değiller ama zaten çok da bir destek gerektirecek bir şey değil uydu iletişimi, yani kablo kopmuş, kuş geçmiş inek geçmiş diye kesintiler olmuyo elbette, o yüzden desteğe ihtiyacın olabilecek durumlarda zaten anında karşıdan müdahale edebiliyorlar ya da senin o anda bir sorunun varsa ekranlarında da görebiliyorlar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar