flood83 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 256 adsl var azureus tan download yapıyrm upload hızı downloaddan daha fazla 7kb upload yaparken 2 kb downloa yapabiliyrm bunun sebei nedir normalde 26 kb download yaparken 2 de yapmamın sebebi nedir yardımcı olursanız sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 uploadın downloadını kesiyor adsl oldugundan dolayı böyle bir sorun yaşıyorsun www.netlimiter.com dan netlimiter programını çek hızını 2 veya 4 olarak ayarlı uploadun.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 http://www.netlimiter.com/ bu adresten programı indirip upload için 1 kb sınır koyuyosun (zaten daha az seçilmiyo), bu şekilde biraz daha iyi download elde edebilirsin, upload bütün bant genişliğini yediği için download'da sorun yaşıyosun[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 lol bu kadar olur abi yani linki url tag'ini kullanarak değil de düz versem önce atacam mesajı :p [signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 11 Eylül 2004 23:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 :)[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 tamam yaptım bu seferde upload 1 kb gecmiyor tamam ama o yanda ki surat hep sarı portu test et diyorum nat hatası var diyor download maxı 14 kb oldu birkac sn şu anda ise 0,21 lerde surunuyor ne yapabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
flood83 Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 arada 1 de mavi oluyor merak ettigim 256 adsl de bu progrtamlan ortalama download hızı ne bana yavas gibi geldide ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin Virus Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 sarı olmasının nedeni firewall modeminin firewallu vasa onu kapaman yeterli.mavi olursada ona yapacak birşeyin yok mavi trackerın webi göçmüş oldugunu belirtir.[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 evet mavi genelde oluyo zaten ama sarı olması iyi değil, bu konu ile ilgili yani modemin firewall'unu nasıl kapatabileceğinle ilgili buralarda cevap bulabilirsin, daha önce tartışmıştık çünkü aynı şeyleri ben de yaşadım ve kapayınca düzelmişti, hem modeminkini hem de eğer açıksa (mesela XP kullanıyosan) işletim sisteminkini kapaman gerekebilir[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar