xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Windows u kurarken 2 adet seçenek vardı. biri 8.8 gb likti diğeri 250 gb gibi bir system part ı vardı. 8.8 gb liğe yükletiyordu sadece ben de diğer 250 gb likte çıkacak sanıyordum. bilgisayara windows u kurdum ama diğer 250 gb lik part yok şimdi. nasıl ve ya hangi programla ayarlayabilirim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 muhtemelen bolumlendirmemisin. aygit yoneticisine gir,ordan disk yonetimine yeni birim olustur bos alan orda gozukmesi gerekiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 partition yaz search'e direkt çıkacak zaten ilgili control panel hedesi, oradan gir 250gb'lık kısma harf ata. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Silphatos said: partition yaz search'e direkt çıkacak zaten ilgili control panel hedesi, oradan gir 250gb'lık kısma harf ata. dedigin yere geldim ama bir turlu harf atama sansim olmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 disk 0 disk 1 disk 2 falan var aşağıda, senin 250'lik bunlardan biridir, ona sağ tıkla new volume de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 tamamdir basardim. tesekkurler. saygilar efendim. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 no problemo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abicim niye insanlara böyle kek problemler yaşatıyo windows? bana oldu mu disk geometrisini değiştiriyo. 1.5 TBlık disk, low-level araçlar olmadan apırsan da sapırsan da sadece 500 GB halinde görülüyo... sdfgfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 senin diski biraz tekmelemek lazım, kafası oynamış sghj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ya yok.. bi yeniden baslattim. hic bir sekilde islem yok. bios tan hdd konumunu getirmek istedim. cd yi vs cikartip devam ediim dedim yok bir cacik. simdi soyle. disk part noktasina geliyorum tekrardan kurmak isteyince yani balina giriyorum zaten windows kurulum yerine cunku kapaniyor makine. orada 8.8 gb 242 gb var ama illa ki amca oglu 8.8 ligi sectirmeye calisiyor. ee windows ta 13 gb gibi bir rakam istiyor. digerini secemiyorum. windows a falan giremiyorum. digerini secmenin yolu nedir ya ? ulan yerim boyle windows u 2 gun sonra toplanti var bir ton sey hazirladim yallah gitti. lutfen yardim edin yauw booon sabahlayacam artik... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 baştan kurma değil de windows7'nin dvddeki recovery özelliği güzel düzeltiyor hd sorunlarını, ben de boot'u başka hd'ye taşımıştım kafayı yemişti açılmıyordu ama recovery ile hiçbir şey kaybetmeden açılmıştı, olmadı live linux ile girip belgelerini kurtarabilirsin her zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 windows un cd si yok ki.. sahte var anca elimde baska da yok su anda. msdos yoluyla komutlarla falan o hard diskleri falan birlestirme vb yapamaz miyim ? yahu bilgisayar kapaniyor zaten surekli hay kufredicem simdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 diskpart var msdos için, komut satırını görebiliyorsan onu dene /help ile yapabileceği her şey çıkar zaten. daha fazla bilgim yok benim googlela biraz imkanın varsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bilgisayar sanirim geberdi tamamen. :) Google bu sefer yardimci olamadi ne yazik ki. Ubuntu yukluydu makinede bi hata verdi ilk defa. Windows cd sini takmistim. Devam ettim. Yukleme yapildi edildi. Windows a geldim. Bi yeniden baslatti bilgisayari hop getti mehdi. Durum sakat sonuc olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sende bi hardware sorunu olabilir gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Yav bi anda durduk yere nasil oluyor anlayamadim. :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar