-NeoN- Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ben phnin acılmasına karsıyım acıkcası neden derseniz.oynamayı bilen var bilmeyen var sonucta ph oynamyayı bilmeyen adam 4 saatte magei gmliyo sona pvp yapıcam diye geziniyo.Ama boyle kaybeden hem biz hem onlar oluyor..Onlarda uoda kendini gelistiremiyorlaar.[signature][hline]Tikla bakim Neon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Arq_PiSMeN, 09 Eylül 2004 03:29 tarihinde demiş ki: Ace'yi bende yakından tanırım hatta kardeşinide görmüştüm bi kaç kere.bende ace'yi askerde diye biliyorum ayrıca... benimde bildiğim kadarıyla ace'nin uoturk le alakası vardı ama böle ss falan olabilir yani eski ss oyuncularındandır çünkü.ayrıca masa başında çok sabahladık beraber hep yakınırdı ss ss diye.... neyse hayırlı uğurlu ola... Bende seni yakından tanırım ama ismini unuttum ne yapcaz, Berkant miydi Berkay miydi yakLa$tım dimi :) [Bu mesaj Governor tarafından 09 Eylül 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deathwave Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Acextar evet bir UOTurk Senior GameMaster'i idi beraber gorev almistik orada , sanirim o donemlerdede sunucunun scripteri Midnight idi. Silver Serpents'in kısa bir sure once acıldıgını duydum ama sonra tekrar kapanmıs ve bu acılma surecinde Acextar Admin olarak gorevli idi. umarım bu dusunceni gerceklestirirsin Acextar.[signature][hline]Be master of mind rather than mastered by mind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandi Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ya bu eski SS diosunz kaldgmz yerden diosunz ama acclar ve save yok diosunz ne is ???? adam gibi yazı yazın kardesım heycan basııo :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laistragon Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ya abicim adam akıllı açsınlar server'ı. Öyle in lor fln ile kasılmasın valla kasmam. Normal nasıldı eskiden öyle.[signature][hline]MSN : [email protected] Radio eXiLe WJ eXiLe UO Shard Staff Member | ?Laistragon? | | My Photos | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ben açıklık getireyim iyice karıştırılmış konu. Silver Serpents'ın Tarihçesini başlatan ve asıl sahibi Colonel Nick'li , Okan adındaki iş adamı ve çok sevdiğimiz bir insandır.En uzun ve en görkemli dönemini bu şahsın yönettiği zaman diliminde yaşamıştır.Acextar İlk Silver Serpent's zamanlarında Player idi. Kapandıktan bir süre sonra açılan UOTurk'te ise Gamemaster'lık görevi yaptı.(Bende staff'tım UOTurk'de ordan biliyorum.)Kurucuları veya Sahipleri bölümüne asla girmedi.UO Turk kapandıktan bir süre sonra Silver Serpent's tekrar açıldı. Tiger , Azazel , Virtue , Acextar v.s... isimli şahısların tekrar başlattığı organizasyon'da Develop görevini ben yapıyordum ve zaten 3 - 4 ay sonrada HC'lerin işi önemsememesi yüzünden kapandı.O zamandan beri de ilgilenmedim ne oldu ne bitti diye. "Acextar Kullanıcı adı ile Acextar'ın sahibi değil kardeşi Post atıyor o yüzden kendisini Acextar zannedip dialog kuracaksanız Askeriyesinin Telefonunu alıcaksınız :) Sanırım kendisi Konyada olucak. Silver Serpent's açılırsa tutunabileceğini zannetmiyorum. Çünkü ; 1-Eğer eski SS açılacaksa bunlar Eski SS ve Aynı sistem üzerine uygulanacak yenilikler ,Kısaca Eski Scriptler , Mul Dosyaları gerekli.Bunlarda sadece George Colonel ve Tiger'da mevcut.( bide bende :) ) 2-Eski Kadro olmadan(Colonel,Azazel v.s... ve SS Player'ları) 3-Edit kesinlikle olacaktır. Çünkü Acextar nickiyle yazı yazan kardeşi tanıyorum abisi ile büyüdüm. Kesin edit yapacaktır. Çok severim keratayı ama biraz sorumsuz. 4-Kadro tahminimce sağlam olmayacaktır çünkü bilinçsiz ve düzensiz şekilde açılan bir shard olucak Forumlarda belirtildiği gibi açılacaksa. Falan Falan, Böle İşte. Saygılar...[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Tabi genede başarılar dilerim kimse beni yanlış anlamasın görüşlerimi söyledim sadece.[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bende sana sunu diyorum.. ''Dereyi görmeden, paçayı sıvama'' Bu atasözü seni biraz düşündürsün.. Abime gelince.. Abim şuan askerde olduğu için ulaşamıyoruz. Arkadaş çevresi icin soyledim, biz ailece görüşüyoruz.. Abim kendi nick'ini kullandığım için bana herhangi bir ters tepki göstermedi.. Bu yüzden bende bu nick kullanmamda bi sakınca olmadığını düşünüyorum.. to be cointunend.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Scriptlere gelince.. Abim UOTurk'de yönetici olmamış olabilir.. Ben kendisini 18 yıldır tanığım için abimin nasıl birisini olduğunu benden iyi kimse bilemez.. İstese olamazmıydı? Olurdu! Tavırları biraz aksi olduğu için Midnight arkadaşım davranışları yüzünden yöneticiliğe almadı. Game Master'lık verdi ve verdiğinede pişman olmuştur bence. Serverda adam kalmadı :) You are Banned..[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kayip_cocuk Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Ya beyler ilk ss in sahibi OKAN Diye biriydi galiba.. .öyle hatırlıyorum .. Yanılıyor olabilirim..[signature][hline]Seni seviyorum diyenin sevgisinden şüphe et, çünkü; aşk sessiz, sevgi dilsizdir... ''En saf ve en güzel aşkın, Dudaklarında tutkunun öpücüğü vardır." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Governor Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Bende MSN 'de söyLedim Acextar'a artık kendi biLir.[signature][hline]- Imaginary UO Shard - http://www.imaginaryuo.com MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Denemekte fayda var. Kaybedicepim birşey olmaz sanırım..[signature][hline]Sr. Acextar Lousiano Emekli Ultimacı [Bu mesaj Acextar tarafından 09 Eylül 2004 22:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 nerde eski ss pehh :) bundan 3,5 sene once CoLoNeL,avenger,myra-kull,ulu-han vs...[signature][hline]Silezya - Justice Kahraman - Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arq_PiSMeN Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Governor, 09 Eylül 2004 11:18 tarihinde demiş ki: said: Arq_PiSMeN, 09 Eylül 2004 03:29 tarihinde demiş ki: Ace'yi bende yakından tanırım hatta kardeşinide görmüştüm bi kaç kere.bende ace'yi askerde diye biliyorum ayrıca... benimde bildiğim kadarıyla ace'nin uoturk le alakası vardı ama böle ss falan olabilir yani eski ss oyuncularındandır çünkü.ayrıca masa başında çok sabahladık beraber hep yakınırdı ss ss diye.... neyse hayırlı uğurlu ola... Bende seni yakından tanırım ama ismini unuttum ne yapcaz, Berkant miydi Berkay miydi yakLa$tım dimi :) [Bu mesaj Governor tarafından 09 Eylül 2004 11:19 tarihinde değiştirilmiştir] deli yaklaşmışsın ne diim :P buarada frost da konuya en derininden el atmış onla da az sabahlamadık whitenight köşelerinde :P[signature][hline]Arqas Hedere Hödörösü What is the PiSMeN & Metriks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 silver serpents hayrani olarak acilmasini isterim.Fakat eski tadi verirmi? zannetmiyorum.Cunku eski playerlar ogan lar selyo lar felan olmayacak buyuk ihtimalle.Ama silver serpents isimli shardi burda reklam yaparken gormek bile bana ayri bi heyecan tattirdi.Editleriyle adam kayirmalariyla unlu olan bu server yinede cok guzeldi.Umarim acilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chris Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 said: _FrOsT_, 09 Eylül 2004 19:56 tarihinde demiş ki: Ben açıklık getireyim iyice karıştırılmış konu. Silver Serpents'ın Tarihçesini başlatan ve asıl sahibi Colonel Nick'li , Okan adındaki iş adamı ve çok sevdiğimiz bir insandır.En uzun ve en görkemli dönemini bu şahsın yönettiği zaman diliminde yaşamıştır.Acextar İlk Silver Serpent's zamanlarında Player idi. Kapandıktan bir süre sonra açılan UOTurk'te ise Gamemaster'lık görevi yaptı.(Bende staff'tım UOTurk'de ordan biliyorum.)Kurucuları veya Sahipleri bölümüne asla girmedi.UO Turk kapandıktan bir süre sonra Silver Serpent's tekrar açıldı. Tiger , Azazel , Virtue , Acextar v.s... isimli şahısların tekrar başlattığı organizasyon'da Develop görevini ben yapıyordum ve zaten 3 - 4 ay sonrada HC'lerin işi önemsememesi yüzünden kapandı.O zamandan beri de ilgilenmedim ne oldu ne bitti diye. "Acextar Kullanıcı adı ile Acextar'ın sahibi değil kardeşi Post atıyor o yüzden kendisini Acextar zannedip dialog kuracaksanız Askeriyesinin Telefonunu alıcaksınız :) Sanırım kendisi Konyada olucak. Silver Serpent's açılırsa tutunabileceğini zannetmiyorum. Çünkü ; 1-Eğer eski SS açılacaksa bunlar Eski SS ve Aynı sistem üzerine uygulanacak yenilikler ,Kısaca Eski Scriptler , Mul Dosyaları gerekli.Bunlarda sadece George Colonel ve Tiger'da mevcut.( bide bende :) ) 2-Eski Kadro olmadan(Colonel,Azazel v.s... ve SS Player'ları) 3-Edit kesinlikle olacaktır. Çünkü Acextar nickiyle yazı yazan kardeşi tanıyorum abisi ile büyüdüm. Kesin edit yapacaktır. Çok severim keratayı ama biraz sorumsuz. 4-Kadro tahminimce sağlam olmayacaktır çünkü bilinçsiz ve düzensiz şekilde açılan bir shard olucak Forumlarda belirtildiği gibi açılacaksa. Falan Falan, Böle İşte. Saygılar... SS v2 flan mı acaba?[signature][hline]Thrael ve`n anj` p'ou Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aramis Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bir aciklikta ben getiriyim colonel script olarak gercekten bilgili biriydi fakat oyun duzeni hakkinda pek birsey bildigini zannetmiyorum.Venom zamaninda gercekten silver serpents en guzel gunlerini yasadi.Keske ilk server serpents hic kapanmasi hic uoturk acilmasi ve yine hic silver serpents 2 acilmasaydi.Arti olarak colonel'e en buyuk yardimi playerlar yapiyorlardi.Suan ve bundan once hic bir shardda gormedigim player kalitesi vardi.Rp zorunlu olmamasina ragmen herkez rp yapmaya calisiyordu.Bunlar ilk donemleri icin gecerliydi tabikii.Daha sonra colonel'in yaptigi editler cart curtlar zivanadan cikartti olayi.Neyse umarim silver serpents acilir ve o heyecani bize tekrar yasatir her ne kadar kucuk bir ihtimal olsada.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Midnight Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Adami rahat birakin :) Her ne kadar Acextar'in huylari aksi olsaydi bile, yine severdim keratayi :P Basarilar dilemekten baska yapabilecegim birsey yok sanirim :)[signature][hline][Midnight] ICQ: 92726079 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mois Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Tazmanyak'ın sölediği gibiAçılmayan serverin reklamını yapmak yasaktır bu 1.cisi 2.cisi SS in kurucularından Exe Diye biliyorum ben? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sirplayA Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Bu arada Venom dedigi SNN'de oynuyanlar bilir Blue Venom...Ultima'da tanidigim en saglam kisilik'li insanlardan biri.Bu arada CoLoNeL'in AzazeL bu dedigi kisi SNN'deki Azazel'le alakasi yoktur tamamen kolpalmasyon ha peki bu kadar bilgiyi nasil biliyorsun derseniz ilk acildigi zamanki Dev. Oxygen benim :).Hatta Silver Serpents ismini Gamextreme den ayrilinca irc'de bulmustuk :) guzel gunlerdi ve bitti.CoLoNeL networking'de turkiyede ilk isimlerden biridir, o zaman'da AtlasNet sponsordu ilk linux makina vermisdi bize CoLoNeL abi Linux olmaz demistik 10 dk sonra Windows makine :) vermisti cok sevdigim bir insandir colonel unutulmayan seyler yasadik.[signature][hline]Silezya - Justice Kahraman - Justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Atlas Net, saglam bir saglayici. Biraz pahali ama cok saglam.[signature][hline]Love is a name, Sex is a game; Forget the Name, Play the Game. -Math- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_FrOsT_ Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Aynı zamanda Okan abi Atlas Net dışındada www.aysum.com adresinin sahibidir. Click :)[signature][hline]Xaelin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ultrAslan Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Frost bende girdim siteye helal olsun cafede sap gibi kaldım :)[signature][hline]| ||| || |||| ||| || |||| || || ||| || ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ ²¹¹ ³ ²¹ ³¹ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mike-de-Morgoth Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 lan yapılır mı len bu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lalezar Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2004 :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar