Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Abi nabız yokla ağzını ara, bi bara falan gidin topluca içki ortamı rahat ortamdır en azından sevdiğini söylersin sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Şimdi bi kere daha ciddi ciddi okudum da erkek olmak ne zormuş sdfgh. Kendine güvenmediğin sürece bu iş olmaz. "Aman abi ya reddedilirsem, bütün okul duyarsa rezil olurum!1!!" mantığıyla da bi yere varamazsın. Niye rezil olasın ki yani çok saçma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 aslinda degil lan isini bilince gayet kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bilmiyorum bence çok zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Bu durum arkadaşın loserlığı erkek olmak daha kolay. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 özet geç belki okurum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Biraz moral verelim adama. Herkes tarafından sevilen, okulun popüler çocuğu olmuşsun. O kız seni istemezse o kaybeder. Sen niye kaybedesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 cunku cocuk kizi istiyor istedigin sey seni istemezse YOU LOSE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Silphatos said: özet geç belki okurum Bu adam loosermış ünive başlayınca popüler olmuş, bi kızdan hoşlanıyo şimdi ama açılırım reddedilirim ve popülerliğimi kaybeder tekrar looser olurum korkusuyla açılamıyo. Sonuçta herkesin bi popisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 o değl de kendi halime üzüldüm şimdi, ben üniversitede looser bi adam oldum çıktım be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 bir an önce açılmazsan akşam simidi olacak senin hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 aha trolun bölesi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ahaha abi konu komik değil mi ? popilerlik, okulun popileri falan neyse çıkart koy masaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 oha hala açılmamışmı kıza ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 sakin gidip senden hoslaniyorum falan deme. onu da dersin de ilk adim olarak onu sölemek yannis. yani istiosan yap sen bilirsin de, daha büyük bi risk gidip ne hissettigini lönk die dile getirmek. sonra böle naaasi yapiyim, ne söyliyim die panik kafalarina giriosunuz. git bi yerlere cagir arkadasca önce. adim adim düsün cekirge. bunu yaptiktan soora verdigi tepkiye, cevaba göre hareket edersin. KANKASI OLMAYA DA calisma, aman. hic saglam bitmiyo kankalikla baslayan iliskilerin sonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ciprian Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Topic ilgi çekmiş, hani trollleyen bile bir de ciddi cevap yazalım adam bu kadar içini dökmüş demiş üstüne bir post daha atıp kendi tavsiyesini yazmış, sağolsun herkes. Hani facebookta ilişkisi var yazmıyor demiştim ya, bugün profilini update etmiş, arkadaşı olsun olmasın herkesin görebilceği gizlilik ayarlarında "ilişkisi yok" diye yazmış, ben şu an kızın sevgilisinin olmadığından emin olmanın verdiği etkiyle şu aşağıdaki müzik eşliğinde yarın birlikte olan dersimiz için day dreamler yapıyorum... işte yarın ben gidermişim "bla bla dersinde hocanın dağıttığı şeyden bana kalmadı, sizin şubede de dağıtmıştır kesin ben onları senden çektirsem" dermişim, sonra o "yanımda değil kusura bakma " dermiş, ben "haftaya da quiz yapıcak size de söylemiştir neyse ben artık birşeyler ayarlamaya çalışırım" dermişim, sonra o da "aaa ben o zaman ben yarın arkadaşlarla bla blada buluşucaktım sen de oraya uğrarsan ben sana veriyim o fotokopileri" dermiş, sonra ertesi gün ben ararmışım "özür dilerim sen 4te demiştin ama ben 5te ancak orda olurum eşşek yattı çamura battı kusura bakma bir işin varsa beni bekleme" dermişim, sonra o "aaa önemli değil ne olcak beklerim" dermiş ve arkadaşları daha önceden yer ayırttırdıkları bilmemne filminin seansına yetişebilmek için önceden giderlermiş ve o yalnız kalırmış, sonra ben oraya vardığımda "hehe önemli değil ben zaten o filme değil aslında bla blaya gitmek istiyordum" dermiş ben de "aaa ben de ona bu akşam gidicektim tek bir arkadaşımla ama bugün gelemeyecekmiş boşa gitcek " dermişim sonra "birlikte gitmek ister misin hem benim biletlerim de yanmamış olur" dermişim sonra o da "olur" dermiş sonra ben "bir dakika lavaboya gideyim sonra çıkalım" deyip ablama ya da abime bana bu akşam için bilet bulurlarsa X yıl köle olmak koşuluyla bir anlaşma yapıp akşama kızla birlikte filme gidermişim, sonra bu ilk date'imsi olaydan sonra başbaşa başka buluşmalar da gelirmiş...... Tabi böyle birşeyin olması bir divine intervention tarzı birşey olmadan imkansız heralde. Biraz daha detaylı anlatırım ben burda OP prologue gibi birşey olmuş sadece background ve giriş gibisinden, herkes böyle ilgilenmiş sağolsun, yine konuşuruz burda. Kız online msnde şu an. Bir de day dream background müziğimi koymamışım. http://www.youtube.com/watch?v=nsF45oe6d5o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 abiii :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 msn bile almis vay. bi sekilde muhabbet acmaya calissana o zaman. zaten gec cevap verisinden tut, verdigi cevaplarin soguklugundan anlayabilirsin senle ilgilenip ilgilenmedigini. cp et biz yorumlayalim hatta. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 ciprian sen kizla seviscegine hayal gucunle sevis, emin ol daha mutlu olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 lan o adamin dedigini hepimiz yapiyoruz, yalniz bu kadar acikca ve samimice paylasmiyoz publikte. devam et sen bosver =) hayal kurmak güzeldir. ama fazla kaptirma. realist de ol azcik asdf. sonra (________Y_______) falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 popo mu o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 evöt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 buyukmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 kim kardashian poposu. hayalperestlikle ters orantili. realistlikten ne kadar uzaklasirsan, o kadar büyüyo. ve cok pis cakiliosun. bu durumda kim kardashian poposu deil, binnaz'in poposu durumuna gelio o popo. cakildigin anda, noldugunu sasiriosun^^ bkz: döte gelmek. öf. ne sembolist bi insanim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2011 benim sinema hikayemi farkli uyarlamissin o kadar takma. dedigim gibi bir sekilde kunduguna getirip yanliz kalmaya bak ondan sonra zaten gönlü varsa olur. Bunu unutma bir kizla sevismen demek sen daha kizi tanimadan o karar vermis demektir. Sen sadece üstüne düsen görevi yapacaksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar