Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız meselesi vol.423874230

Ciprian

Öne çıkan mesajlar

sakin gidip senden hoslaniyorum falan deme. onu da dersin de ilk adim olarak onu sölemek yannis.
yani istiosan yap sen bilirsin de, daha büyük bi risk gidip ne hissettigini lönk die dile getirmek.
sonra böle naaasi yapiyim, ne söyliyim die panik kafalarina giriosunuz.

git bi yerlere cagir arkadasca önce. adim adim düsün cekirge.
bunu yaptiktan soora verdigi tepkiye, cevaba göre hareket edersin.
KANKASI OLMAYA DA calisma, aman.
hic saglam bitmiyo kankalikla baslayan iliskilerin sonu.
Sosyal ağlarda paylaş

Topic ilgi çekmiş, hani trollleyen bile bir de ciddi cevap yazalım adam bu kadar içini dökmüş demiş üstüne bir post daha atıp kendi tavsiyesini yazmış, sağolsun herkes.

Hani facebookta ilişkisi var yazmıyor demiştim ya, bugün profilini update etmiş, arkadaşı olsun olmasın herkesin görebilceği gizlilik ayarlarında "ilişkisi yok" diye yazmış, ben şu an kızın sevgilisinin olmadığından emin olmanın verdiği etkiyle şu aşağıdaki müzik eşliğinde yarın birlikte olan dersimiz için day dreamler yapıyorum... işte yarın ben gidermişim "bla bla dersinde hocanın dağıttığı şeyden bana kalmadı, sizin şubede de dağıtmıştır kesin ben onları senden çektirsem" dermişim, sonra o "yanımda değil kusura bakma " dermiş, ben "haftaya da quiz yapıcak size de söylemiştir neyse ben artık birşeyler ayarlamaya çalışırım" dermişim, sonra o da "aaa ben o zaman ben yarın arkadaşlarla bla blada buluşucaktım sen de oraya uğrarsan ben sana veriyim o fotokopileri" dermiş, sonra ertesi gün ben ararmışım "özür dilerim sen 4te demiştin ama ben 5te ancak orda olurum eşşek yattı çamura battı kusura bakma bir işin varsa beni bekleme" dermişim, sonra o "aaa önemli değil ne olcak beklerim" dermiş ve arkadaşları daha önceden yer ayırttırdıkları bilmemne filminin seansına yetişebilmek için önceden giderlermiş ve o yalnız kalırmış, sonra ben oraya vardığımda "hehe önemli değil ben zaten o filme değil aslında bla blaya gitmek istiyordum" dermiş ben de "aaa ben de ona bu akşam gidicektim tek bir arkadaşımla ama bugün gelemeyecekmiş boşa gitcek " dermişim sonra "birlikte gitmek ister misin hem benim biletlerim de yanmamış olur" dermişim sonra o da "olur" dermiş sonra ben "bir dakika lavaboya gideyim sonra çıkalım" deyip ablama ya da abime bana bu akşam için bilet bulurlarsa X yıl köle olmak koşuluyla bir anlaşma yapıp akşama kızla birlikte filme gidermişim, sonra bu ilk date'imsi olaydan sonra başbaşa başka buluşmalar da gelirmiş......

Tabi böyle birşeyin olması bir divine intervention tarzı birşey olmadan imkansız heralde.

Biraz daha detaylı anlatırım ben burda OP prologue gibi birşey olmuş sadece background ve giriş gibisinden, herkes böyle ilgilenmiş sağolsun, yine konuşuruz burda. Kız online msnde şu an.

Bir de day dream background müziğimi koymamışım.

http://www.youtube.com/watch?v=nsF45oe6d5o
Sosyal ağlarda paylaş

kim kardashian poposu.
hayalperestlikle ters orantili. realistlikten ne kadar uzaklasirsan, o kadar büyüyo.
ve cok pis cakiliosun.
bu durumda kim kardashian poposu deil, binnaz'in poposu durumuna gelio o popo.
cakildigin anda, noldugunu sasiriosun^^
bkz: döte gelmek.
öf. ne sembolist bi insanim ya.
Sosyal ağlarda paylaş

benim sinema hikayemi farkli uyarlamissin o kadar takma. dedigim gibi bir sekilde kunduguna getirip yanliz kalmaya bak ondan sonra zaten gönlü varsa olur. Bunu unutma bir kizla sevismen demek sen daha kizi tanimadan o karar vermis demektir. Sen sadece üstüne düsen görevi yapacaksin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...