nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 ösym ye yaptıgım itiraz kabul edilsin butun patiye dürüm ısmarlayacam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2011 dusuncelihayvan said: EA Ales 82 GPA 3.20 anadolu ing işletme okuyan bu kişinin İtü'de iktisatta yüksek yapma ihtimali var mıdır ? vr tabi iktiasat 80 İstiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 ya ben 2010 güzünde girmiştim.şimdi şifremi bulamıyorum maile fln da göndermiyolar galiba.okuldan başvurmuştum,gittim,orayı da kapatmışlar.2-3 gün içinde ales sonucumun çıktısını almam lazım.şifreyi nerden verirler bileniniz var mı??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 aday işlemleri kısmında tc kimlik no nu yaz şifremi unuttum kısmına tıkla yönlendirir seni. yada ösymye mail at veya ara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar