Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Iptal etmezler YGS gibi degil bu, yilda iki kere yapilan ve yerlestirmesi olmayan bir sinav. En fazla sinavini yapamayanlarin sinavlarini gecersiz sayarlar, Sonbahar doneminde girin derler. Bu arada puani bir sonraki donemden once lazim olanlarin verirler ellerine bir kagit bizim yuzumuzden sinava giremediler diye, haklari sakli falan kalir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 durum nedir su an kitapcik gelmeyen var mi girmedimde ben bilmiyorum deu'de olay olmus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 evt baya karışmış ortalık arkadaş yeni geldi deu den kitapcıkta matematik yokmuş bizim elemanın, boş sayfalar falan varmış millette yedek kitapcık getircez demişler gelenleri dağıtmışlar ama yetmemiş cogu insan elleri bomboş cıkmış yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 lan ben basvuruyu kacırmıstım. bi olay olsa da ben de girebilsem sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 he ya benim icinde iyi olur bak bende basvuruyu kaciranlardanim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 osym'nin açıklaması sınavın iptali gibi bir şeyden bahsedilmemiş.inşallah olmaz zaten ilk defa 90 a yaklaşabileceğimi hissediyorum:/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 kitapcık yetmeyen ogrenciler icin ne yapılacak anlamadım ben acıklamada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 daha karar vermemişler işte bakacaz diyor kısaca.ama insanları mağdur edecekleri kesin ösym sonuçta bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 yanlış doğruyu götürme olayı var mıydı ya aleste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 var.4 yanlış 1 doğruyu götürüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 İptal olursa bi daha hayatta girmem. Ne sıkıcı şey ya. sdfg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 matematikte bir iki soruda acayip zaman kaybettim. türkçeden 20 soru çözebildim sadece sdfgsdfgcxfb pratiklik gitmiş bizden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 iğrenç bi sınav ya ales cidden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Ben de sayısal 2de baya bi boş bıraktım galiba. Yetmedi süre sdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 kolaydı ama süre yetmedi benimde say 2 den çok boş bıraktım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 beceremeyince igrenc sinav tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodless Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Sanki girsen becerebileceksin asdfxzcv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mervis Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ben de deü fen fakültesinde girdim şansıma benim sınıfa yanlış basım kitapçık denk gelmedi.celal bayar üniversitesinden yedek kitapçık istemişler onlarım sınavı 10.30 da başlamış diye duymuştum ben.bu arada bana da süre çok az geldi say2 den çok boş bıraktım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 boş bırakanlar çok üzülmüş.Kız arkadaşım geçen sınavda say2 den 19 boş bırakmasına rağmen 85 aldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 bu benim girdiğim 3. alesti ve en kolayıydı diyebilirim.36 matematik bile yaptım sözelci olduğum halde :) paragraf soruları falan eskiye göre daha kısaydı.Bir de sözelci arkadaşlar say 2'den,sayısalcı ve eşit ağırlıkçı arkadaşlar söz 2'den sorumlu değildi. Yetiştiremedim dediklerinizi bunu hesaba katarak hesaplayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 ayrıca ben su da veriliyor sanıyordum su almadım yanıma saçma sapan bi kırtasiye kutusu geldi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2011 resmen muz cumhuriyeti bişeyi yap da nasıl yaparsan yap sonra düzelir belki olmazsa da bir şekilde üstü örtülür zaten dava sonuçlanmaz.. bana dokunmayan yılan bin yaşasıncıların da yılanı köküne kadar yiceği zaman o veya bu şekilde gelir elbet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
birsorumolacak Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 RamsesII said: boş bırakanlar çok üzülmüş.Kız arkadaşım geçen sınavda say2 den 19 boş bırakmasına rağmen 85 aldı. sayısal puan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 evet canım sayısal puan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2011 fonksiyon(495)= 495-594 gibi olan soru hatalıydı bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar