BabacumMostors Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 selamlar, kuzenin evdeki bağlantıda şöyle bir sorunmuz var sık sık bağlantısı keisliyor ve bu sadece kendi bilgisayarında oluyor. modeme ethernet üzerinden bağlı ama aynı şekilde bir bilgisayar daha bağlı fakat o bilgisayarda böyle bir problem yok virüsdür diye dşünüyoruz şu anda ama avast yüklü avast da bir şey bulamadı başka bir av yada malware programıyla taratsak sorun hallolur mu? temiz format mı atsak ne yapsak bilemedim şimdi bi el atın ahali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 amk dedi ban Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 ben de demiş oldum şimdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quadrophenia Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Ethernet kartini Aygit Yoneticisinden kaldirip bilgisayara restart atmayi deneyebilirsin. En temizi format tabii ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
escape Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 haykırarak şaapın bilgisayarın üzerine kesin çözüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 8mbit netlimitsiz mi kullanıyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2011 yeni makine lazım bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar