Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sanal dünyada dünya savaşı


Masquerade

Öne çıkan mesajlar

http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/17594524.asp?gid=381
said:
Sanal dünyada savaş kıran kırana sürüyor. Call of Duty, Medeival Total War veya bu gibi birçok oyunda bir dakika içinde binlerce insan "sanal da olsa" öldürülüyor.

Savaş oyunlarından biri olan BattleField Bad Company 2 Vietnam oyununun web sayfasına girdiğinizde oyunla ilgili çarpıcı rakamlara ulaşabiliyorsunuz. Şöyle ki, oyunda şu ana kadar silahtan çıkan kurşundan, öldürülenlerin toplam sayısına, oyunda geçirilen süreden, silah silah kaç kurşun harcandığına kadar birçok veriye ulaşabilmek mümkün.
Belirli aralıklarla güncellenen ve PC, Xbox 360 ve PlayStation 3 oyun konsollarını kapsayan rakamların toplamına göre;


Öldürülen insan sayısı: 14 milyar


Oyunda geçirilen zaman: 300 milyon saat


Silahlardan çıkan kurşun sayısı: 500 milyar

Diğer bir deyişle bu sayfaya baktığımızda, 300 milyon saatlik sürede 500 milyar kurşun harcandığını, 14 milyar insanın öldürüldüğünü görüyoruz. Belirli aralıklarla güncellenen rakamlara ek olarak BattleField Bad Company 2 Vietnam, şu ana kadar 5 milyonun üzerinde sattı.


Dip not: Rakamlar yaklaşık değerlerdir.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

A.Ramazan GÜNGÖR20/04/2011 - 12:12 Asıl marifet Taksim'de Şifreli YGS'ye karşı tavır koyan bin kişiyi,2 bin kişiyi yürütmek. Hadi yapında görelim.Onlar oyunda dakikada bir adam öldürdüğünü açıklarken,biz de kalkarız onların karşısına 5 bin,10 bin yandaş sanal savaşcıyı koyarız ama gerlim istemiyoruz.

AHAHA
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...