Natanyal Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Nisan 26, 2011 keşke olsaydı, beni de büyük dertten kurtarırdı asdfsd
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 -En Köpüklü Padisah Suluman - muhtesem yuzyil
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Oylama bitti :) Saydım hepsini ve ortaya çıkan sonuçlar şöyle, -En İyi Yerli Dizi Behzat Ç -En İyi Erkek Oyuncu Erdal Beşikçioğlu (Behzat Ç) -En İyi Kadın Oyuncu Özgü Namal -En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu Tuncel Kurtiz (Ramiz Karaeski - Ezel) -En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Canan Ergüder (Savcı - Behzat Ç.) -En İyi Dizi / Dram Behzat Ç -En İyi Dizi / Komedi Geniş Aile -En İyi Dizi / Dönem Uyarlaması Muhteşem Yüzyıl -En İyi Dizi / Uyarlama Behzat Ç -En İyi Senaryo Ezel -En İyi Sit-Com Yahşi Cazibe -En İyi Ses/Müzik Kullanımı Ezel -En İyi Sanat Yönetimi (dekor, makyaj, kostümler, vs...) Muhteşem Yüzyıl -En İyi Genç Erkek Oyuncu Aras Bulut İynemli (Mete - Öyle Bir Geçer Zaman Ki) -En İyi Genç Kadın Oyuncu Merve Boluğur (Ayşegül - Küçük Sırlar) -En İyi/Orjinal Dizi Karakteri Harun
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=PfaolEyaDEE&feature=player_embedded Amirim ödülünü kabul etmedi :(
Cuce Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2011 Ah su bölümden sorna yapsaydık oylamayı, akbaba bütün karakterlere fark atardı
Lorrotar Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2011 ahmedinejad said: en iyi erkek oyuncu kenan imirzalıoğlu bence. (özellikle son bölümlerde baya baya oyuncu olduğunu gösterdi mankenlikten gelmiş olmasına rağmen.) keanu reeves türkiye bayisi adam 2 mimik 0 jest oynuyor nasıl en ıyı oyuncu yapmayın.bu topiğe oy atmaya degil eleştirmeye ve kımın ne oldugunu gormeye geldım.evet.
Öne çıkan mesajlar