laverda Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 arkadaşlar ben daha çok 2. el olarak düşünüyodum sizin bildiğiniz kaliteli fiyatı fazla uçuk olmayan disket sürücülü felan bi model önerebilirseniz sevinirim. teşekkürler...[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 bos geyiklerinizi gidin garbage da cevirin klavye nasil istedigin cok onemli piyano tadinda mi istiyosun yoksa bol efektli bi klavye mi yani tuslar weighted hammered falan mi olsun (gimli ogretti :P) weighted piyano kadar agir tuslara sahip olmasi hammered bastigin kadar ses cikrmasi falan biraz dolas tuneldeki dukkanlari bulursun[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FeAnDoR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 kısma volfied =) .. senin sorununa gelınce hepsiburda.com da bulabilirsin sanırım istedigin heseyi .[signature][hline]n0body 16 Temmuz 2004 10:34 tarihinde demişki ::[b] ben ekran kablosunu direk kendime bağladım daha iyi performans alıorum valla (insanda kablo girişi nerde? diye sormayın söliyemem ayıp) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
William1903 Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2004 yeni konu açmadan burdan devam ediyim dedim. Elimde casioAT1 var şu an ben onu satıp bir adet korg 1.4 almak istiyorum nerden bulurum hatta ikinci el bulabilirmiyim. casioyu alıcak olanda varmı aramızda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Ne amaçla kullanacağınada bağlı bunu söylerseniz ben yardımcı olurum.[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 digital pianolar var ben onlardan istiyorum bi tane ama pahalılar hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Napcan onu ya almışken al bi duar piyanosu :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 duvar pianoları diilmi işte benim digital dediklerim hehe böle yarısı yok digital işte onlar :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Eagle alem adamsın :D[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 said: Korax, 11 Eylül 2004 03:46 tarihinde demiş ki: Ne amaçla kullanacağınada bağlı bunu söylerseniz ben yardımcı olurum. ben piano tarzı bişey değil de türk müzüğine uygun bir cihaz almayı düşünüyorum[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Şöle diyim sana, bizim klavyeci Korg X5D alacak, türkiyede sıfırı 650 euro, ikinci el 450 euroya falan satıyorlar. Klavye çok kaliteli hafif, ve sesleri çok güzel, Dimmu Borgir'in Dynamo Fest (1998) deki performansında Mustis, bu klavyeden çalıyor. ama şu an Korg Triton da kullanıyor kendisi çünkü o zamanlar triton yokdu daha. Neyse ucuz ve kaliteli istiosan kesinlikle Korg X5D diorum. Amerikadan alabilirsen çok ii olur sıfırı 500 dolar civarı çünkü. sesler kaliteli baya, Yani sesinin nasıl olduğunu merak ediyorsan. Dimmu Borgir'in ilk üç albümündeki şarkıları dinle anlarsın. Orda Korg X5D kullanılmış.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Hay ya! :) adam türk müziğine uygun bişey istiyorum demiş, ben de anlatıorum yok dimmu borgir de yok bu da, black metal gruplarının kullandığı klavyeyi söledim. Güzel strings, choir vah ve piano var die :) neyse ama alet kaliteli olduğu için her türlü müziğe gider yani.[signature][hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Banada yardım edın klavye kırcam..[signature][hline] __«³¹®¤R_e¤³_X¤³¹x¯²-»__ |||||Yapim aşamasında||||| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 topice "donanım..." yazmak için girdim ahh uykusuzluk...[signature][hline] My loving heart Lost in the Dark Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mino Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Roland E-40 Oriental aklıma geldi uygunluk açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
laverda Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2004 tamam saolun ben bi değerlendirme yapiim[signature][hline]vampir dövdüm çok yoruldum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar